|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 25 тра, 2026 15:25
kingkongovets написав:і броня)
Зате чесна, а не куплена, як у деяких.
-
Striker
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 3699 раз.
- Подякували: 5944 раз.
-
-
Профіль
-
-
38
20
38
Додано: Пон 25 тра, 2026 15:27
Striker написав: kingkongovets написав:і броня)
Зате чесна, а не куплена, як у деяких.
Та ніхто ж нічого не каже
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1507 раз.
- Подякували: 8317 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Пон 25 тра, 2026 15:38
О, а де в нас енергетики сильно більше отримують? Ну, я можу знайти в Дніпрі хай за 40-50к грн роботу, мені вже колись пропонували до війни інженером з експлуатації в ТРЦ і об'єкти Delmar. Я пройшов співбесіду і мене брали. Але як раз сталася бідося і я випав на 3-4 місяці через операцію. І це багато, штука баксів? І хто сказав про здорового чоловіка, ти знаєш всі мої болячки? Я до 30 років переніс 4 операції, якщо що. Продовжуй поноситись далі, дуже цікаво.
-
Striker
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
38
20
38
Додано: Пон 25 тра, 2026 15:48
На ВЛК всі придатні, чи й не новина. Мій тесть 50+ років з 6 штифтами в спині і болями також придатний, і шо?
Ще раз перечитай уважно, що я написав, і не ганьбися. О, так давай всі підемо воювати, світло в твоїй халабуді з повітря ж береться, ага)
Чел, зупинись. До чого взагалі моя бронь до низької оплати праці по всій Україні?
Востаннє редагувалось Striker в Пон 25 тра, 2026 15:51, всього редагувалось 1 раз.
-
Striker
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
38
20
38
Додано: Пон 25 тра, 2026 15:59
Бетон написав:нет никакого плана ни по экономике, ни по защите инвесторов
Какой может быть план по экономике, если государство занято обороной себя и соседей на их деньги? Или как-то можно развивать экономику, когда в любой момент любой объект может быть разрушен? Это же всё равно, что спрашивать солдата на передовой: "а что ты делаешь, чтобы обеспечить себе финансовое будущее?" Какое финансовое будущее? Его призвали, он там стреляет и в любой момент может сам схватить пулю. Ему дают за это деньги, сколько сами дающие посчитают нужным. Чтобы говорить о будущем, нужно сначала его из окопа вынуть, и дать стабильность. И далее, я правильно понимаю, что под инвесторами имеются ввиду инвесторы в киевские бетонометры? А какую ещё защиту от государства вы хотели бы видеть? Оккупантов в Киев не пропустили, в том числе ценой сдачи без боя огромных регионов и целых городов "уровнем пониже". ПВО, вероятно, защищают Киев как ничто другое. Или вы хотели бы, чтобы государство немедленно компенсировало все потери, которые случаются несмотря на всё перечисленное?
-
M-Audio
-
-
- Подякував: 661 раз.
- Подякували: 562 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
Додано: Пон 25 тра, 2026 16:32
Є, але це керівні посади здебільшого, не так просто влаштуватися. Або бути постійно у відрядженнях. І краще працювати за 20-ку, і бути живим. Але сам факт, як Україна чи Ахметов оцінює мою працю в 20-ку, мої знання, на які я витратив багато часу. Я не жаліюсь, а констатую факт. Факт того, що заради 20-30-40к взагалі немає сенсу вчитися нормальній спеціальності в Україні, а краще відразу їхати звідси подалі, що успішно зараз робить молодь до 22 років. Я зробив помилку, треба було відразу вчити якусь мову і збирати на квиток, тепер доводиться відгрібати) Але все йде до того, що ми просто зробимо ще двох дітей і легально поїдемо, навіть якщо війна закінчиться. Дружина не проти такого бізнес-плану. Головне вижити в цьому всьому лайні.
-
Striker
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
38
20
38
Додано: Пон 25 тра, 2026 17:34
Striker написав:Я офіційно отримую зарплату в ДТЕК 23600 грн, а з малою дитиною витрачаю мінімум 50-70к в місяць. Це адекватно? При тому, що ми не ходимо в ресторани і кафешки, навіть на відпочинок не їздимо.
Виникає просте питання, за рахунок чого, кожного місяця, покривається касовий розрив між офіційною ЗП і витратами в розмірі 26400-36400 грн Варіант "кредити" не пропонувати
-
pesikot
-
-
- Подякував: 551 раз.
- Подякували: 1261 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 25 тра, 2026 18:46
pesikot написав: Striker написав:Я офіційно отримую зарплату в ДТЕК 23600 грн, а з малою дитиною витрачаю мінімум 50-70к в місяць. Це адекватно? При тому, що ми не ходимо в ресторани і кафешки, навіть на відпочинок не їздимо.
Виникає просте питання, за рахунок чого, кожного місяця, покривається касовий розрив між офіційною ЗП і витратами в розмірі 26400-36400 грн Варіант "кредити" не пропонувати
А вам не один хрен.Допустим ему родственники помогают.И? Лавры финмонитринга покоя не дают?
-
посетитель
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 245 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 тра, 2026 18:59
посетитель написав: pesikot написав: Striker написав:Я офіційно отримую зарплату в ДТЕК 23600 грн, а з малою дитиною витрачаю мінімум 50-70к в місяць. Це адекватно? При тому, що ми не ходимо в ресторани і кафешки, навіть на відпочинок не їздимо.
А вам не один хрен.Допустим ему родственники помогают.И?
Не один хрен ... Мне бы хотелось узнать без "допустим"
-
pesikot
-
-
- Подякував: 551 раз.
- Подякували: 1261 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 25 тра, 2026 19:42
M-Audio написав: Бетон написав:нет никакого плана ни по экономике, ни по защите инвесторов
Какой может быть план по экономике, если государство занято обороной себя и соседей на их деньги? Или как-то можно развивать экономику, когда в любой момент любой объект может быть разрушен? Это же всё равно, что спрашивать солдата на передовой: "а что ты делаешь, чтобы обеспечить себе финансовое будущее?" Какое финансовое будущее? Его призвали, он там стреляет и в любой момент может сам схватить пулю. Ему дают за это деньги, сколько сами дающие посчитают нужным. Чтобы говорить о будущем, нужно сначала его из окопа вынуть, и дать стабильность. И далее, я правильно понимаю, что под инвесторами имеются ввиду инвесторы в киевские бетонометры? А какую ещё защиту от государства вы хотели бы видеть? Оккупантов в Киев не пропустили, в том числе ценой сдачи без боя огромных регионов и целых городов "уровнем пониже". ПВО, вероятно, защищают Киев как ничто другое. Или вы хотели бы, чтобы государство немедленно компенсировало все потери, которые случаются несмотря на всё перечисленное?
Сравнить экономику воюющего государства с солдатом в окопе — попытка оправдать полный провал в управлении. Солдат в окопе не должен думать об экономике, у него другая задача. Если всё настолько безнадежно, почему тогда без остановки клянчат донаты и западную помощь? План на десятилетия вперед — это просто ходить с протянутой рукой и жить на субсидии? Без собственной работающей экономики оружие завтра давать перестанут — и что тогда? Почему экономика до сих пор не на военных рельсах? Если у нас каждый объект под угрозой, то где жесткая мобилизация ресурсов под нужды фронта? Почему вместо заводов по производству дронов и снарядов мы видим перекладывание брусчатки, закупки барабанов и распил бюджетов? Израиль или Южная Корея десятилетиями живут под угрозой тотального уничтожения, строя при этом топовые мировые экономики. Риски — это повод не закрывать глаза, а строить подземные производства, менять налоговую систему и страховать бизнес. Что касается вашего пренебрежительного - инвесторы в киевские бетонометры, эти люди вливают миллиарды в экономику страны прямо сейчас. Давайте, остановите строительство вообще. Оставьте кабаки и ночные клубы
-
Бетон
-
-
- Подякував: 226 раз.
- Подякували: 580 раз.
-
-
Профіль
-
-
5