Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Bolt написав:Скрытая реклама паркомест в соседнем ЖК. 😺
Там своїх кілька паркінгів. Напевне не знаю, але цілком можливо, що паркувалася на місця для людей з інвалідністю і хамила на зауваження - поліція такі заяви ігнорує, типу ваша придомова - самі розбирайтеся, тому якщо так і було, зрозуміти вандалів можна.
Неможна одне порушення виправдати іншим. Якщо кожен з нас буде робити порядок на свій розсуд, бити, різати, палити. Куди цей шлях приведе? Припустимо, що той, хто різав колеса за невірне паркування, сам щось порушить. Це немунуче станеться. І тоді йому теж спалять авто
Bolt написав:Скрытая реклама паркомест в соседнем ЖК.
Там своїх кілька паркінгів. Напевне не знаю, але цілком можливо, що паркувалася на місця для людей з інвалідністю і хамила на зауваження - поліція такі заяви ігнорує, типу ваша придомова - самі розбирайтеся, тому якщо так і було, зрозуміти вандалів можна.
Неможна одне порушення виправдати іншим. Якщо кожен з нас буде робити порядок на свій розсуд, бити, різати, палити. Куди цей шлях приведе? Припустимо, що той, хто різав колеса за невірне паркування, сам щось порушить. Це немунуче станеться. І тоді йому теж спалять авто
в КТ на на цю тему взагалі дикі холівори були, там мешканці ініціативних груп настворювали, ходили наклейки на лобовухи ліпили, колеса спускали, фото порушників десь там вивішували - і ніби навели порядок
а в Варшавському за день 400+ паркомісць розкупили і платну парковку в Ретровілі зробили
до речі отой минулий карфест з гірчанням прямотоків, дріфтом і діджеями під вікнами усіх неслабо вибісив і з вікон декілька машин камінням та пляшками закидали
Bolt написав:Скрытая реклама паркомест в соседнем ЖК. 😺
Не сперечаюсь. Але й зрозуміти того, хто порізав (якщо причина саме така) теж можу. Хоча можна спустити просто, у нас у дворі таке бувало, це принаймні гуманніше. Проблема в тому, що ніяк притягнути поліцію до таких порушників по факту не можна взагалі, що й штовхає людей на подібні методи
Бетон написав:Я строил небольшие бомбоубежища до прошлого года. Людям заходило. Так и валяется и опалубка и оборудование по объектам. Все пропало
Давай я на аутсорс возьму. Шутка, общестрой явно не мое. А люди в курсе были что даже от ФАУ-2 нужно 5 метров армированного бетона? Или "от уламкив" в качестве психотерапии заходило?
Бетон написав:Я строил небольшие бомбоубежища до прошлого года. Людям заходило. Так и валяется и опалубка и оборудование по объектам. Все пропало
Давай я на аутсорс возьму. Шутка, общестрой явно не мое. А люди в курсе были что даже от ФАУ-2 нужно 5 метров армированного бетона? Или "от уламкив" в качестве психотерапии заходило?
вероятность прямого попадания в бункер близка к нулю, а шахед и 2 метра не пробьет. это скорее чтоб штукатурка с потолка не упала на голову, но и на улице не торчать при обстреле
Психотерапия. Работа с тревожными состояниями, доктор Бетон прямо
Там почергово здають (здавали) будинки. Те, що колись я дивився, здано і живуть люди. Може крайній будинок завис - хз. Давно там не був і не цікавився. Але заявляти що Нивки Парк , де величезний квартал заселено і живе - недобуд , ну такоє…
Пишуть, що це - Київська Дарниця. Червона плитка - велодоріжка. Не можу уявити собі ту кількість людей, які були залучені до цього зразку ідіотизму: від проектантів, до будівельників! І не знайшлось того, який би сказав: - Стоп! Що ж ми робимо?! Я не прихильник суцільної «велосепедизації» та «пішохідизації» столиці, коли, заради задоволення потреб сотні громадян ігноруються потреби десятків тисяч киян. Те, що ви бачите - квінтесенція всього цього анти-автомобільного ідіотизму, який охопив Київ останніми роками. Замість того, аби шукати дієві рішення проблеми збільшення кількості авто в місті, міська влада з головою кинулась в «заборонізацію». Таке відчуття, що всі ці кульки-стовпчики-доріжки - один великий бізнес-проект.
Пишуть, що це - Київська Дарниця. Червона плитка - велодоріжка. Не можу уявити собі ту кількість людей, які були залучені до цього зразку ідіотизму: від проектантів, до будівельників! І не знайшлось того, який би сказав: - Стоп! Що ж ми робимо?! Я не прихильник суцільної «велосепедизації» та «пішохідизації» столиці, коли, заради задоволення потреб сотні громадян ігноруються потреби десятків тисяч киян. Те, що ви бачите - квінтесенція всього цього анти-автомобільного ідіотизму, який охопив Київ останніми роками. Замість того, аби шукати дієві рішення проблеми збільшення кількості авто в місті, міська влада з головою кинулась в «заборонізацію». Таке відчуття, що всі ці кульки-стовпчики-доріжки - один великий бізнес-проект.
велодорожки часто реально неудобно проложены начиная от того, что неясно зачем их выкладывают плиткой, вместо нормального асфальта так еще и при пересечении асфальтной велодорожки с примыкающими асфальтными дорогами и тд ОБЯЗАТЕЛЬНО зачем-то вкорячивают бордюр с каждой стороны, и езда по велодорожке превращается в скачку по этим бордюрам через каждые 10 метров. и вот эту рекламу на тротуарах и вообще на дорогах, билборды и прочее *г**** нужно срочно выкорчевать и переплавить, и навсегда забыть о них.
но сама идея верная. давно пора заняться расчисткой и упорядочиванием тротуаров, чтоб проход по ним не был пересечением полосы препятствий а рассказчиков про «велосипедизацию и пешеходизацию» для якобы сотни киевлян отправлять жить в село, где под каждым забором можно бросать свой драндулет и нет пробок, кроме как из коров