|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 29 чер, 2025 16:17
Бетон Летусрок ставив Бараьашову діабет. Дистанційно, правда, але у нас на форумі спеціалісти потужні, один віталя-психолог чого вартий, через екран і воду заряджає, і барабану закреп розряджає (теж дистанційно, прям посеред Стамбулу) . Так що роби собі діабет, почни з кілограму цукру в день і 2 барбарисок
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 29 чер, 2025 17:30, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 2420 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Нед 29 чер, 2025 16:30
Бетон написав: Hotab написав:Бетон Барабашов. Ответь-ка, пожалуйста, на такой вопросик. Правда, что к вам бимба прилетала?
В Стамбул періодично прилітає ФАБ-120.. Але не розривається. Летить додому.
Я, конечно, поменьше бомба, но от Стамбула бы не отказался. Обещаю не разрываться, вести себя прилежно, в рамках приличия, этикета. Инвалидов прошу писать в личку. Я знаю, вас много. Колитесь, грязные решалы. Протяните руку помощи форумчанам
Так ты Шубе не тот вопрос задавал. Нужно было ему задавать, как он грязно порешал с инвалидностью ? А то какие-то КАБы мифические ... )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1256 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 29 чер, 2025 17:03
Доброго дня, може хто підкаже, зараз варто розглядати Республіку?Хочу для себе купити квартиру, але поки в роздумах, чи може є якісь кращі варіанти ціна-якість.
-
taufan
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 29 чер, 2025 17:42
Бетон написав:... А вот новострой в Днепре продать не могут несколько лет. Где-то в районе тёщиного языка, я хз чё это)
о, в Дніпрі теж є таке місце?
-
GALeon
-
-
- Подякували: 66 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 29 чер, 2025 17:59
Hotab написав:Бетон Летусрок ставив Бараьашову діабет. Дистанційно, правда, але у нас на форумі спеціалісти потужні, один віталя-психолог чого вартий, через екран і воду заряджає, і барабану закреп розряджає (теж дистанційно, прям посеред Стамбулу) . Так що роби собі діабет, почни з кілограму цукру в день і 2 барбарисок
Скорее всего у него инсулино резистентность
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 384 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 29 чер, 2025 19:19
Бетон написав: Hotab написав:Бетон Летусрок ставив Бараьашову діабет. Дистанційно, правда, але у нас на форумі спеціалісти потужні, один віталя-психолог чого вартий, через екран і воду заряджає, і барабану закреп розряджає (теж дистанційно, прям посеред Стамбулу) . Так що роби собі діабет, почни з кілограму цукру в день і 2 барбарисок
Ну так по 2 кг барбарысок тебе каждый день ... и инвалидность Хотя ... потом тебе жизнь с диабетом покажется адом ) Но барбарыски уже можешь кушать
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1256 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 29 чер, 2025 19:24
taufan написав:Доброго дня, може хто підкаже, зараз варто розглядати Республіку?Хочу для себе купити квартиру, але поки в роздумах, чи може є якісь кращі варіанти ціна-якість.
А чому саме Республіка ? Місцезнаходження ? Кажуть ціна кусається
-
Хомякоид
-
-
- Подякував: 3061 раз.
- Подякували: 437 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 29 чер, 2025 20:28
Хомякоид Так локація подобається, мені не важко до Білої Церкви доїхати плюс сподобалося те , що в середині цього комплексу, але так ціна висока,був в суботу у відділу продажів то поки роздумую чи воно того варте)).
-
taufan
-
-
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 29 чер, 2025 20:34
Бетон написав:Барабашов. Ответь-ка, пожалуйста, на такой вопросик. Правда, что к вам бимба прилетала? Вестница дорожаю. Кстати, знакомые купили хату в грейт перед войной по моей, так сказать, наводке (пацаны я свой брательник из 90х). Щас её продадут. А вот новострой в Днепре продать не могут несколько лет. Где-то в районе тёщиного языка, я хз чё это)
Прилетала Но не бомба а несколько искандеров и туда где курили как попало. Видео ядерного гриба над заводом Ленина уже смотрел? Снятое с поворота на Западный от ДЗМО-Лакокраски Шо за новострой у тёщиного непродаваемый? Адрес есть хоть глянуть шо там и почём? По тысяче за метр с ремонтом вполне думаю продаваемый.
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 29 чер, 2025 20:43
pesikot написав: Бетон написав: Hotab написав:Бетон Летусрок ставив Бараьашову діабет. Дистанційно, правда, але у нас на форумі спеціалісти потужні, один віталя-психолог чого вартий, через екран і воду заряджає, і барабану закреп розряджає (теж дистанційно, прям посеред Стамбулу) . Так що роби собі діабет, почни з кілограму цукру в день і 2 барбарисок
Ну так по 2 кг барбарысок тебе каждый день ... и инвалидность Хотя ... потом тебе жизнь с диабетом покажется адом ) Но барбарыски уже можешь кушать
Это рацион квадробера на цепи в армянском ресторане "Барбарысс кысс-кысс"?
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 361 раз.
-
-
Профіль
-
-
|