Ринок нерухомості. Вільне спілкування на тему нерухомості
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Bolt написав:В мене зручне стратегічне розташування будинка. В один бік 5км виїжджаю на трасу Київ-Чоп валю на Закарпаття а там мадяри, румуни або словаки, а в другу стільки кільцьова Львова і до години часу Краківець або Щегині.
Bolt написав:В мене зручне стратегічне розташування будинка. В один бік 5км виїжджаю на трасу Київ-Чоп валю на Закарпаття а там мадяри, румуни або словаки, а в другу стільки кільцьова Львова і до години часу Краківець або Щегині.
Але чомусь ти ще тут ...
Дивно, чому ? )
А мені тут комфортно. За бугром в мене будинка з басіком не буде. Ну і працювати доведеться, а не шаройопитись, як в Україні. 😎
Але чомусь ти ще тут ...
Дивно, чому ? )
А мені тут комфортно. За бугром в мене будинка з басіком не буде. Ну і працювати доведеться, а не шаройопитись, як в Україні. 😎
То до чого всі ці розмови про якогось киянина, якій качав ноги в під"їзді І ще не факт, що це правда