|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 22 сер, 2025 11:46
Investor_K написав: Бетон написав:конвертаційні центри зробила влада і відмив від податків теж.
Заяву по правоохоронних органів написали? Чи тільки здатні займатись голослівною дискредитацією органів державної влади?
ага разбежался)) последняя моя заява это менты нашли мои деньги и забрали себе в обмен на срок підозрюваного. центровой центр на протасовом яру. его знает вся страна. смешной вы до невозможности
Востаннє редагувалось Бетон в П'ят 22 сер, 2025 11:48, всього редагувалось 1 раз.
-
Бетон
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 412 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 22 сер, 2025 11:47
нехай поживе трошки в поляндіі, відчує на собі ставлення пшеків до українців - заспіває зовсім інших пісень і українська влада буде йому здаватись рідною мамою)
історія стара як світ
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2731 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 22 сер, 2025 11:50
kingkongovets написав:нехай поживе трошки в поляндіі, відчує на собі ставлення пшеків до українців - заспіває зовсім інших пісень і українська влада буде йому здаватись рідною мамою) історія стара як світ
ты знаешь, я уже был и в прокуратуре, даже двух и у следаков. я тебе говорю - это другой уровень. в аэропорту в 22ом познакомился с учителем средней школы и его женой. более милых людей не встречал нигде. поляки очень хорошие люди. а неадекватов и ксенофобов хватает и у нас
-
Бетон
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 412 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 22 сер, 2025 11:55
Бетон написав: kingkongovets написав:нехай поживе трошки в поляндіі, відчує на собі ставлення пшеків до українців - заспіває зовсім інших пісень і українська влада буде йому здаватись рідною мамою) історія стара як світ
ты знаешь, я уже был и в прокуратуре, даже двух и у следаков. я тебе говорю - это другой уровень. в аэропорту в 22ом познакомился с учителем средней школы и его женой. более милых людей не встречал нигде. поляки очень хорошие люди. а неадекватов и ксенофобов хватает и у нас
я в бізнесі з тих часів коли ти ще під стіл пішки ходив і в поляндіі вперше побував приблизно тоді ж, тому розповідай всю цю х... комусь іншому
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 22 сер, 2025 13:48
Бетон написав:Faceless, за все платять стільки, скільки воно коштує. конвертаційні центри зробила влада і відмив від податків теж. баланс у сферах життя буде через саботаж, ухилення. і це не тому, що люди погані. люди скрізь практично однакові. дурних платити в карман чиновнику не має. ви це розумієте, я точно знаю
Так які тоді претензії до "того що ви за податки бачите". Платять стільки скільки коштує, роблять стільки, скільки сплачено.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8235 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: П'ят 22 сер, 2025 14:21
kingkongovets написав:Бетон написав: kingkongovets написав:нехай поживе трошки в поляндіі, відчує на собі ставлення пшеків до українців - заспіває зовсім інших пісень і українська влада буде йому здаватись рідною мамою) історія стара як світ
я в бізнесі з тих часів коли ти ще під стіл пішки ходив і в поляндіі вперше побував приблизно тоді ж, тому розповідай всю цю х... комусь іншому
у нас теж у 90х трішки інакше ставлення до іноземців було. Все тече, все змінюється - покоління також.
-
Rack
-
-
- Подякував: 56 раз.
- Подякували: 99 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 сер, 2025 17:11
kingkongovets написав:Бетон написав: kingkongovets написав:нехай поживе трошки в поляндіі, відчує на собі ставлення пшеків до українців - заспіває зовсім інших пісень і українська влада буде йому здаватись рідною мамою) історія стара як світ
в інсті трендовий мем - українець якщо зустрічає поляка не в польші, кажє йому спердалай в польска і радіє, як дитина. мабуть бо часто чує в польщі спердалай до україни
-
trololo
-
-
- Подякував: 2694 раз.
- Подякували: 1423 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 22 сер, 2025 17:43
-
Успіх
-
-
- Подякував: 278 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: П'ят 22 сер, 2025 18:51
завтра відкривають рух всіма 4-ма смугами та велодоріжками на Подільському мостовому переході до Русанівських садів та проїзд по обох частинах новозбудованого тунелю
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
1