Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 12465124661246712468
Повідомлення Додано: П'ят 22 сер, 2025 20:32

kingkongovets написав:завтра відкривають рух всіма 4-ма смугами та велодоріжками на Подільському мостовому переході до Русанівських садів та проїзд по обох частинах новозбудованого тунелю

Як це вплине на вартість квартир на Троєщині?
Investor_K

Подякував: 0 раз.
Подякували: 918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 22 сер, 2025 20:48

Faceless написав:
Бетон написав:Faceless, за все платять стільки, скільки воно коштує. конвертаційні центри зробила влада і відмив від податків теж.
баланс у сферах життя буде через саботаж, ухилення.
і це не тому, що люди погані. люди скрізь практично однакові. дурних платити в карман чиновнику не має.
ви це розумієте, я точно знаю
Так які тоді претензії до "того що ви за податки бачите". Платять стільки скільки коштує, роблять стільки, скільки сплачено.

Вы, к сожалению, далеки от гос закупок. Всей стране известна формула 30/70, где 70% заносится налом, а на 30 выполняются заказы.
Каждый день по всем возможным каналам вскрываются коррупционные схемы, где воруются налоги, но вы этого не замечаете. У вас плохой я. Я должен исправить всю систему и исправно отдавать все деньги в бюджет.
Сделать всё честно, как хотя бы в Польше вам в голову не приходит.
И я отдам всё до копейки
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 412 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 22 сер, 2025 20:53

trololo написав:
Бетон написав:
  kingkongovets написав:нехай поживе трошки в поляндіі, відчує на собі ставлення пшеків до українців - заспіває зовсім інших пісень і українська влада буде йому здаватись рідною мамою)

історія стара як світ
ты знаешь, я уже был и в прокуратуре, даже двух и у следаков. я тебе говорю - это другой уровень.
в аэропорту в 22ом познакомился с учителем средней школы и его женой. более милых людей не встречал нигде.
поляки очень хорошие люди. а неадекватов и ксенофобов хватает и у нас
я в бізнесі з тих часів коли ти ще під стіл пішки ходив і в поляндіі вперше побував приблизно тоді ж, тому розповідай всю цю х... комусь іншому

в інсті трендовий мем - українець якщо зустрічає поляка не в польші, кажє йому спердалай в польска і радіє, як дитина. мабуть бо часто чує в польщі спердалай до україни

Ко мне нормальное отношение во всех странах.
У вас все вокруг плохие. Украинцы самая великая нация в мире. Самая счастливая, самая богатая и честная
Бетон

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 22 сер, 2025 20:57

Успіх

Подякував: 278 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: П'ят 22 сер, 2025 21:00

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Сижу на днях со знакомым. Работает в НАЗК и хвастается, что они проверяют депутатшу, мол, дело в суд передают. Хвастается, что у них есть допуск к проверке всего на свете. Я спрашиваю, какой результат твоей работы?? Конкретно отвечай. Вот результат моей - смотри, вот моя капитализация и т.д. Сколько обвинений вынесено благодаря вам??
Знаете что он ответил? Ноль. Ноль. Бюджет НАЗК почти 2 миллиарда.
И ему выплатили помощь 80 тысяч.
Это я в принципе ему их передал *условно.
От этого цинизма - вкус крови во рту
Бетон

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 22 сер, 2025 21:19

Бетон написав:
  Faceless написав:
Бетон написав:Faceless, за все платять стільки, скільки воно коштує. конвертаційні центри зробила влада і відмив від податків теж.
баланс у сферах життя буде через саботаж, ухилення.
і це не тому, що люди погані. люди скрізь практично однакові. дурних платити в карман чиновнику не має.
ви це розумієте, я точно знаю
Так які тоді претензії до "того що ви за податки бачите". Платять стільки скільки коштує, роблять стільки, скільки сплачено.

Вы, к сожалению, далеки от гос закупок. Всей стране известна формула 30/70, где 70% заносится налом, а на 30 выполняются заказы.
Каждый день по всем возможным каналам вскрываются коррупционные схемы, где воруются налоги, но вы этого не замечаете. У вас плохой я. Я должен исправить всю систему и исправно отдавать все деньги в бюджет.
Сделать всё честно, как хотя бы в Польше вам в голову не приходит.
И я отдам всё до копейки
А ви наскільки близькі? Ваш ремонтний бізнес, мабуть, на держзамовленні?
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8235 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: П'ят 22 сер, 2025 21:21

Бетон написав:Сижу на днях со знакомым. Работает в НАЗК и хвастается, что они проверяют депутатшу, мол, дело в суд передают. Хвастается, что у них есть допуск к проверке всего на свете. Я спрашиваю, какой результат твоей работы?? Конкретно отвечай. Вот результат моей - смотри, вот моя капитализация и т.д. Сколько обвинений вынесено благодаря вам??
Знаете что он ответил? Ноль. Ноль. Бюджет НАЗК почти 2 миллиарда.
И ему выплатили помощь 80 тысяч.
Это я в принципе ему их передал *условно.
От этого цинизма - вкус крови во рту
НАЗК не замінює судову систему.
Але це не робить його непотрібним.
І чого ви так збудилися на ті 80к, для вас то кишенькові витрати
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8235 раз.

Профіль

4
9
3