|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 22 жов, 2025 17:18
Бетон написав:Удивительно, света нет, люди пришли на просмотр. Я так понимаю, остались покупатели без предрассудков
яка ціна за метр в тебе?
-
Олежан
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 140 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 жов, 2025 17:23
Бетон написав:Удивительно, света нет, люди пришли на просмотр. Я так понимаю, остались покупатели без предрассудков
я колись розповідав як в січні 2014го під час найзапекліших боїв на Грушевського зустрів там знайому ріелторшу, яка в норковій шубі і з клієнтами пробиралась скрізь протестуючих на перегляд недешевої квартири в Музейному провулку
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2736 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 22 жов, 2025 17:31
Олежан написав: Бетон написав:Удивительно, света нет, люди пришли на просмотр. Я так понимаю, остались покупатели без предрассудков
яка ціна за метр в тебе?
Ага,приоткрой завесу! И площадь. Уровень ремонта примерно понимаю, явно не дешман.
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 39 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 жов, 2025 17:32
А що дивного. Електрику вимикали, вимикають і будуть ще довго вимикати. Якщо вже хтось вирішив купувати, то періодичні відключення тут не будуть грати ролі, бо вже враховані
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1499 раз.
- Подякували: 8261 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 22 жов, 2025 17:38
Faceless написав:Бетон написав:Удивительно, света нет, люди пришли на просмотр. Я так понимаю, остались покупатели без предрассудков
А що дивного. Електрику вимикали, вимикають і будуть ще довго вимикати. Якщо вже хтось вирішив купувати, то періодичні відключення тут не будуть грати ролі, бо вже враховані
Все так. Но пересични разганяют в Тредсе, что все, ппц, нифига не будет,все разобьют и будем в палатках жить и греться при кострах,а нужду справлять в выгребные ямы. Посылаю их сразу на Европу.
-
Господар Вельзевула
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 жов, 2025 17:40
До речі, Бетон, розкажи як ти продаєш? у тебе свій ріелтор? або ти сам обїяву на розміщаєш і де?
бо я літом намагався щось продати, толку 0. дзвонили одні ріелтори ні одного живого покупця не було. хоча ціна була з аналогами ОК
-
Олежан
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 140 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 жов, 2025 18:19
Олежан написав:До речі, Бетон, розкажи як ти продаєш? у тебе свій ріелтор? або ти сам обїяву на розміщаєш і де? бо я літом намагався щось продати, толку 0. дзвонили одні ріелтори ні одного живого покупця не було. хоча ціна була з аналогами ОК
Тут бы уже указали что именно. Бетон флиппингует новостроями с хорошим ремонтом. А у вас что? И у других,котрые "не могут продать" ? Голый бетон? Хрущи? Очень интересно что с реальными продажами в Киеве.
-
Господар Вельзевула
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 жов, 2025 19:14
Пользуясь ситуацией пришли нагибать тебя по цене.
-
UA
-
-
- Подякував: 1884 раз.
- Подякували: 2362 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Сер 22 жов, 2025 19:21
Олежан написав:До речі, Бетон, розкажи як ти продаєш? у тебе свій ріелтор? або ти сам обїяву на розміщаєш і де? бо я літом намагався щось продати, толку 0. дзвонили одні ріелтори ні одного живого покупця не було. хоча ціна була з аналогами ОК
Об'єкт в народному сегменті? Чи знову МОПи... Лохи Керівників ТЦК не так вже й багато...
-
UA
-
-
- Подякував: 1884 раз.
- Подякували: 2362 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Сер 22 жов, 2025 19:40
UA написав: Бетон написав:Удивительно, света нет, люди пришли на просмотр. Я так понимаю, остались покупатели без предрассудков
Пользуясь ситуацией пришли нагибать тебя по цене.
Шутки шутками, а я не понимаю,какого рожна тот же Варшавский подорожал за год,при том что кругом стоны "не можем продать". В стране война. Риски. Покупатели есть. Цену дайте. И вот это нытье типа "какая вам разница прилет в квартиру за 64 или 57"- есть зомбирование. Нафига мне покупать по нормальной цене? Оккупация, мобилизация, блекауты, может голодомор скоро. Но я готов рискнуть при условии хорошей цены, что бы в случае удачного исхода был какой-то смысл. Душить продаванов на - 30 от прайса,глядишь и продажи пойдут.
-
Господар Вельзевула
-
-
-
-
Профіль
-
-
|