Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 12644126451264612647>
Повідомлення Додано: Сер 24 гру, 2025 23:23

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

serg1974 написав:
  Hotab написав:
  Господар Вельзевула написав:[quote="5917984:Бетон"]Что купить 45 м2 причал 8, это за грейтом или перфект таун на теремках. Цена одинакова

Они еще не сданы в эксплуатацию?
Как там по генераторам, отоплению? То что пишут про НА как бы вообще не впечатляет.
Может самое время строить небольшие халабуды с газом и ТТ котлом, предлагаю вязанку дров в подарок покупателю?

Які ще генератори? Хто буде шукати на них паливо, чергувати біля нього під час роботи, , проводити мейтененси і шукати для цього витратні матеріали?
Інвертори + батареї. Скинулись по 3.5 т грн (60% квартир відгукнулось) і цього достатньо на 1 з трьох ліфтів і насоси для води на 7-10 годин. Так, 1 з трьох ліфтів ( їх загалом по 3 на кожну секцію/підізд ) мало, будуть черги
Але краще ніж ходити
І без гуркоту генератора

А смета не сохранилась ? Управл компания на Оболони рисует 500к+ на башню в 120 квартир. По 8-10к нужно сдавать «живым» 50% от всей численности[/quote]Орієнтовно 15куо на один-два ліфта. А скільки з квартири дуже залежить від кількості тих, хто готовий брати участь, це зазвичай менше половини
Faceless
Модератор

Подякував: 1500 раз.
Подякували: 8283 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Сер 24 гру, 2025 23:24

serg1974 написав:Hotab Спасибо. А реально подать на 70/30 если сдавать добровольно и без решения общего собрания ? И как собирали, налом ? Для последующей компенсации.
Неслабо квартир у вас. Это по 12 на этаже и три лифта ?
Можна, але на наступний рік треба було подавати цього року
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Сер 24 гру, 2025 23:49

serg1974 написав:Hotab Спасибо. А реально подать на 70/30 если сдавать добровольно и без решения общего собрания ? И как собирали, налом ? Для последующей компенсации.

Так, 10-12 квартир на поверх і 3 ліфти.
Загального рішення нема, але гроші зайшли на рахунки осбб , тобто в світлу. І витрати також з паперами. І подають 30/70 дійсно в цьому році, начебто. Щоб отримати в наступному. А от чи встигають, я не вникав.
Мене подальше питання (компенсація від держави, сонячні панелі) цікавить лише відносно, можливо в наступному році прийму рішення по Кампусу. Мені важливо в цю зиму закрити питання ліфтів і води. Навіть більше води . Я без проблем намотую 60-80 поверхів за день, мені навіть по кайфу. А от відсутність води напрягає.
Hotab

Заблокований
Подякував: 401 раз.
Подякували: 2554 раз.

Профіль

6
6
4
Повідомлення Додано: Сер 24 гру, 2025 23:58

Hotab написав:

Так, 10-12 квартир на поверх і 3 ліфти.
Загального рішення нема, але гроші зайшли на рахунки осбб , тобто в світлу. І витрати також з паперами. І подають 30/70 дійсно в цьому році, начебто. Щоб отримати в наступному. А от чи встигають, я не вникав.

Треба було подати до середини грудня. Так можна наприклад внески на ліфти вписати в 30% і розрахувати на 70% від міста, може і на інвертори на інші секції
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Чет 25 гру, 2025 00:20

панік сейл

Господар Вельзевула написав:
  Бетон написав:Что купить 45 м2 причал 8, это за грейтом или перфект таун на теремках. Цена одинакова

Как там по генераторам, отоплению? То что пишут про НА как бы вообще не впечатляет.
Может самое время строить небольшие халабуды с газом и ТТ котлом, предлагаю вязанку дров в подарок покупателю?

якщо з НА гірше не буде, то нада брать, якраз морози допоможуть продавити панік сейл
flyman

Подякував: 1622 раз.
Подякували: 2871 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Чет 25 гру, 2025 04:46

foxluck написав:
  Бетон написав:Что купить 45 м2 причал 8, это за грейтом или перфект таун на теремках. Цена одинакова

Какая-то аксиома Эскобара :)

А вы что знакомы лично с автором аксиомы(по месту проведения заседания группы товарищей-академиков)?
По теме - Тетрис продаётся сечас и по каким ценам?
Что с электрикой, или не отключают?
барабашов

Подякував: 295 раз.
Подякували: 364 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 25 гру, 2025 06:59

Hotab написав:
  Господар Вельзевула написав:

Які ще генератори? Хто буде шукати на них паливо, чергувати біля нього під час роботи, , проводити мейтененси і шукати для цього витратні матеріали?
Інвертори + батареї. Скинулись по 3.5 т грн (60% квартир відгукнулось) і цього достатньо на 1 з трьох ліфтів і насоси для води на 7-10 годин. Так, 1 з трьох ліфтів ( їх загалом по 3 на кожну секцію/підізд ) мало, будуть черги
Але краще ніж ходити
І без гуркоту генератора

Липинка?
Не?
Уже не в фаворе?
Низкая этажность, газофицированная, кирпичные стены.
То есть, подняться и без лифта не проблема, приготовить будет на чем и без люстричества, вода и без повысительного насоса дойдет на последний этаж.
И кирпич все-таки намного лучше в плане тепловой инерции.
rjkz

Подякував: 8820 раз.
Подякували: 5555 раз.

Профіль

11
6
7
Повідомлення Додано: Чет 25 гру, 2025 07:00

Бетон написав:
  fler написав:

Бетон, ти ж казав, що "війна закінчиться у 1 кварталі 26 року, закупайтесь", а "я виїду з друзями/знайомими за кордон", тому "мені зараз все продати треба". :D

От закінчиться тоді й поїду.
Я гроші вивезу тільки свіфтом, як і колишня дружина, як і більшість знайомих.
А поки я буду стригти вас на бабло)

Так жена-ж выезжала уже во время войны.
Каким свифтом?
Или уже включили?
rjkz

Подякував: 8820 раз.
Подякували: 5555 раз.

Профіль

11
6
7
Повідомлення Додано: Чет 25 гру, 2025 10:34

rjkz написав:
  Бетон написав:

Бетон, ти ж казав, що "війна закінчиться у 1 кварталі 26 року, закупайтесь", а "я виїду з друзями/знайомими за кордон", тому "мені зараз все продати треба". :D
От закінчиться тоді й поїду.
Я гроші вивезу тільки свіфтом, як і колишня дружина, як і більшість знайомих.
А поки я буду стригти вас на бабло)

Так жена-ж выезжала уже во время войны.
Каким свифтом?
Или уже включили?

Знакомые и соседи по ЖК, в т.ч. бывшая, планируют продавать недвижимость и выводить средства за границу только после восстановления полноценного SWIFT-перевода. До этого момента объекты сдаются в аренду.
Пока средства остаются в украинской юрисдикции и работают внутри страны, это нельзя назвать эмиграцией капитала в полном смысле
Бетон

Подякував: 207 раз.
Подякували: 474 раз.

Профіль

3
2
2
Повідомлення Додано: Чет 25 гру, 2025 10:40

Бетон написав:Знакомые и соседи по ЖК, в т.ч. бывшая, планируют продавать недвижимость и выводить средства за границу только после восстановления полноценного SWIFT-перевода.

т.е. особо не планируют :mrgreen:
нормализация будет меееееедленной и постепенной
свифт могут включить поздно когда разрыв между европейскими ценами и украинскими увеличится

Пока средства остаются в украинской юрисдикции и работают внутри страны, это нельзя назвать эмиграцией капитала в полном смысле

перечитал связанные сообщения - где там про миграцию капитала было?
fox767676

Подякував: 430 раз.
Подякували: 210 раз.

Профіль

#<1 ... 12644126451264612647>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор