|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 01 бер, 2026 11:23
Frant написав:Цікаво - американці і ізраїльтяни на другий день війни стали крушити елітний район Тегерану, де живуть чиновники і бізнесмени. Питаннячко, чому московити 4 роки не чіпають райони компактного проживання быд ло-Ыліти навколо Києва? Чи не тому, що там кожен другий - зрадник, з російським паспортом під вишиванкою? "Удары по Тегерану сейчас — по некоторым данным, возможно, под ударом и элитный район Таджриш. Район Таджриш — это северная часть Тегерана, он считается одним из самых престижных и обеспеченных районов города. Там живет в основном верхний слой иранского общества. Состоятельные семьи, бизнес-элита, чиновники, интеллигенция и всякие спецы, которые на счете у режима мулл."
Франт, а з якого року ви спіймали себе на думці що "всі навкруги дебіли" і перестали боротися за власне майбутнє? А за ваших дітей? А за онуків? І пофігу на Кличко, Зеленського і іже з ними, ви ж розумніший, чи ні? ) Вони пуляють по центру, але не можуть попасти, нащастя ви не єдиний фізик/хімік і є люди які розвивають реб системи)
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 681 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 01 бер, 2026 11:28
stm написав: Frant написав:Цікаво - американці і ізраїльтяни на другий день війни стали крушити елітний район Тегерану, де живуть чиновники і бізнесмени. Питаннячко, чому московити 4 роки не чіпають райони компактного проживання быд ло-Ыліти навколо Києва? Чи не тому, що там кожен другий - зрадник, з російським паспортом під вишиванкою? "Удары по Тегерану сейчас — по некоторым данным, возможно, под ударом и элитный район Таджриш. Район Таджриш — это северная часть Тегерана, он считается одним из самых престижных и обеспеченных районов города. Там живет в основном верхний слой иранского общества. Состоятельные семьи, бизнес-элита, чиновники, интеллигенция и всякие спецы, которые на счете у режима мулл."
Франт, а з якого року ви спіймали себе на думці що "всі навкруги дебіли" і перестали боротися за власне майбутнє? А за ваших дітей? А за онуків? І пофігу на Кличко, Зеленського і іже з ними, ви ж розумніший, чи ні? ) Вони пуляють по центру, але не можуть попасти, нащастя ви не єдиний фізик/хімік і є люди які розвивають реб системи)
Власне майбутнє і майбутнє цієї "держави" - абсолютно несумісні речі. Ви цього ще не зрозуміли???? Анархічних популістичних держав у світі не було, немає і не буде. Скільки ракет і снарядів не завозь на анархічну територію, якщо у керівництва немає голови на плечах, якщо зрадників третина чи половина, якщо на посадах міністрів енергетики дівки-торговки - це жодним чином не допоможе. Тільки відтягне час зникнення Карфагену. Я про це пишу багато років. Як бачите, мій прогноз чітко виконується. Анархістів-клептократів, їх программу знищення власної держави шляхом розтягнення країни по маєткам, перетворення її в пшенично-олійний придаток Африки і сировинний придаток Китаю, я зрозумів ще після 2004. За таке управління, майже всю українську політичну верхівку потрібно судити і садити в тюрму на 10+ років з конфіскацією. Хто не втече, той сяде. Тому вони зараз дерибанять так, що Янукович в Ростові заздрить! Потім вони повтікають, в першу чергу, в Ізраїль. П.С. Я жалею, что голосовал "за" образование этого анархического государства в 1991. Абсолютно себя не оправдало. Бессмысленный проеп всех УССРовских ресурсов (территории, населения, индустрии), и не более того. Весь мир идёт вперёд, а керманычи-дерибанычи - толкают страну в середину ХІХ строетия. Та же Московия, только без царя. Бояре и холопы.
Востаннє редагувалось Frant в Нед 01 бер, 2026 11:47, всього редагувалось 1 раз.
-
Frant
-
-
- Подякував: 1807 раз.
- Подякували: 2590 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 01 бер, 2026 11:45
Frant написав: stm написав: Frant написав:Цікаво - американці і ізраїльтяни на другий день війни стали крушити елітний район Тегерану, де живуть чиновники і бізнесмени. Питаннячко, чому московити 4 роки не чіпають райони компактного проживання быд ло-Ыліти навколо Києва? Чи не тому, що там кожен другий - зрадник, з російським паспортом під вишиванкою? "Удары по Тегерану сейчас — по некоторым данным, возможно, под ударом и элитный район Таджриш. Район Таджриш — это северная часть Тегерана, он считается одним из самых престижных и обеспеченных районов города. Там живет в основном верхний слой иранского общества. Состоятельные семьи, бизнес-элита, чиновники, интеллигенция и всякие спецы, которые на счете у режима мулл."
Власне майбутнє і майбутнє цієї "держави" - абсолютно несумісні речі. Ви цього ще не зрозуміли???? Анархічних популістичних держав у світі не було, немає і не буде. Скільки ракет і снарядів не завозь на анархічну територію, якщо у керівництва немає голови на плечах, якщо зрадників третина чи половина, якщо на посадах міністрів енергетики дівки-торговки - це жодним чином не допоможе. Тільки відтягне час зникнення Карфагену. Я про це пишу багато років. Як бачите, мій прогноз чітко виконується. Анархістів-клептократів, їх программу знищення власної держави шляхом розтягнення країни по маєткам, перетворення її в пшенично-олійний придаток Африки і сировинний придаток Китаю, я зрозумів ще після 2004. За таке управління, майже всю українську політичну верхівку потрібно судити і садити в тюрму на 10+ років з конфіскацією. Хто не втече, той сяде. Тому вони зараз дерибанять так, що Янукович в Ростові заздрить! Потім вони повтікають, в першу чергу, в Ізраїль.
Я не розумію людину яка вважає (ви ж вже фізик/хімік на пенсії) яка не імігрувала коли з'явилася думка "всі дебіли". Дебіли, як і ті хто не вміють плавати потягнуть ваше життя на дно, 10 років плавати у круговороті, який засасує, з криками "всі дебіли" - це нонсенс для розумної людини... Ризикувати життям (с) Бетон, коли виходишь за хлібом, при наявності кеша на Славутич чи Грейт, серйозно? )
-
stm
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 01 бер, 2026 11:48
Третина мого курсу емігрувала, так. Працюють за спеціальністю. Назад ніхто не повернувся. Хоч не жирують. ____ Що ви переживаєте за Бетона? Він в Польщі сидить, а тут казки розказує.
-
Frant
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 01 бер, 2026 11:55
stm написав:Я не розумію людину яка вважає (ви ж вже фізик/хімік на пенсії) яка не імігрувала коли з'явилася думка "всі дебіли". Дебіли, як і ті хто не вміють плавати потягнуть ваше життя на дно, 10 років плавати у круговороті, який засасує, з криками "всі дебіли" - це нонсенс для розумної людини... Ризикувати життям (с) Бетон, коли виходишь за хлібом, при наявності кеша на Славутич чи Грейт, серйозно? )
Або Бетон щось не договорює або брехня. Робити бізнес який вимагає час від часу пересування по місту коли масово бусифікують, якийсь нонсенс. Як Флай сидіти в бункері, це ще схоже на стартегію. Як Бетон це рулетка.
-
Хомякоид
-
-
- Подякував: 3199 раз.
- Подякували: 478 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 01 бер, 2026 11:59
Хомякоид написав: stm написав:Я не розумію людину яка вважає (ви ж вже фізик/хімік на пенсії) яка не імігрувала коли з'явилася думка "всі дебіли". Дебіли, як і ті хто не вміють плавати потягнуть ваше життя на дно, 10 років плавати у круговороті, який засасує, з криками "всі дебіли" - це нонсенс для розумної людини... Ризикувати життям (с) Бетон, коли виходишь за хлібом, при наявності кеша на Славутич чи Грейт, серйозно? )
Або Бетон щось не договорює або брехня. Робити бізнес який вимагає час від часу пересування по місту коли масово бусифікують, якийсь нонсенс. Як Флай сидіти в бункері, це ще схоже на стартегію. Як Бетон це рулетка.
Бетон, він ментально і за парадигмою мислення є типовим укро-бізнесмєном (укро-чиновники такі ж). Некомпетентність, казнокрадство і брехня - їх суть. Все як в Московії. "Тому маємо, що маємо". І 35 років без змін. І вже без перспектив. Точніше, перспектива одна і зрозуміла. Тому я категорично не рекомендую тут щось купляти з нерухомості. До приходу нормальної жорсткої влади і зникнення анархічної охлократії.
-
Frant
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 01 бер, 2026 12:12
Frant написав: Хомякоид написав: stm написав:Я не розумію людину яка вважає (ви ж вже фізик/хімік на пенсії) яка не імігрувала коли з'явилася думка "всі дебіли". Дебіли, як і ті хто не вміють плавати потягнуть ваше життя на дно, 10 років плавати у круговороті, який засасує, з криками "всі дебіли" - це нонсенс для розумної людини... Ризикувати життям (с) Бетон, коли виходишь за хлібом, при наявності кеша на Славутич чи Грейт, серйозно? )
Бетон, він ментально і за парадигмою мислення є типовим укро-бізнесмєном (укро-чиновники такі ж). Некомпетентність, казнокрадство і брехня - їх суть. Все як в Московії. "Тому маємо, що маємо". І 35 років без змін. І вже без перспектив. Точніше, перспектива одна і зрозуміла. Тому я категорично не рекомендую тут щось купляти з нерухомості. До приходу нормальної жорсткої влади і зникнення анархічної охлократії.
І ви такий самий. Я 5 років терпіла на одній з робіт, бо керівництво казало що складно, потім війна. Але нарешті я вирішила що з мене досить, бо воно незмінне, а у цирку з несмішними кловунами я витрачаю своє життя. І коли ми поспілкуватися зі всіма кловунами, я відчула неймовірне полегшення. А також зрозуміла, що коли ти щось бачишь занадто довго і нічого не змінюєшь, ти не менший дебіл. Десь так. Розумієте ви чи Бетон, це не важливо, але при такому стані ви вирішили залишитися з кловунами і лише на форумі писати однотипні тексти. Це вибір, ваш і Бетона. Він обирає наразі чи хоче ризикувати життям Європейського чемпіона, батька і хз що ще лише виходячи за хлібом. Ви обрали вже занадто давно зупинитися на думці, що розвиток з часів есересер зупинився...
-
stm
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 01 бер, 2026 12:25
stm написав: Бетон написав:Что купить. Славутич низкий этаж 85куе 48м2 или грейт высокий этаж 78 куе
Виїзд щоб не бачити усе це і насолоджуватися вільною країною, яка надасть захист Бетону навіть при умові військової агресії ) навіщо страждати кожен день якщо кеш на руках? )))
Пока куплю инвалидность, надену вышиванку и буду поддерживать войну до кордонів 91 го. Поїду на море Як вам план? Ну що, візьмете мене в свій табір диванних воїнів?
-
Бетон
-
-
- Подякував: 220 раз.
- Подякували: 513 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
3
2
Додано: Нед 01 бер, 2026 12:31
Хомякоид написав: stm написав:Я не розумію людину яка вважає (ви ж вже фізик/хімік на пенсії) яка не імігрувала коли з'явилася думка "всі дебіли". Дебіли, як і ті хто не вміють плавати потягнуть ваше життя на дно, 10 років плавати у круговороті, який засасує, з криками "всі дебіли" - це нонсенс для розумної людини... Ризикувати життям (с) Бетон, коли виходишь за хлібом, при наявності кеша на Славутич чи Грейт, серйозно? )
То, что никто не понимает, как я передвигаюсь и умудряюсь делать бабки, говорит только о том, что вы обделенные мозгом. Вы те, на ком я стригу бабло. Я вас выпотрошу, как дохлую курицу и уеду на пенсию в Испанию. Кучка тупых недоразвитых маразматиков Вы на столько тупые, что даже не понимаете, как можно дистанционно организовать процесс, как легко перемещаться незамеченным
-
Бетон
-
-
- Подякував: 220 раз.
- Подякували: 513 раз.
-
-
Профіль
-
-
4