Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 12732127331273412735
Повідомлення Додано: Нед 01 бер, 2026 11:23

Frant написав:Цікаво - американці і ізраїльтяни на другий день війни стали крушити елітний район Тегерану, де живуть чиновники і бізнесмени.

Питаннячко, чому московити 4 роки не чіпають райони компактного проживання быд ло-Ыліти навколо Києва?
Чи не тому, що там кожен другий - зрадник, з російським паспортом під вишиванкою?

"Удары по Тегерану сейчас — по некоторым данным, возможно, под ударом и элитный район Таджриш.

Район Таджриш — это северная часть Тегерана, он считается одним из самых престижных и обеспеченных районов города.

Там живет в основном верхний слой иранского общества.

Состоятельные семьи, бизнес-элита, чиновники, интеллигенция и всякие спецы, которые на счете у режима мулл."

Франт, а з якого року ви спіймали себе на думці що "всі навкруги дебіли" і перестали боротися за власне майбутнє? А за ваших дітей? А за онуків? І пофігу на Кличко, Зеленського і іже з ними, ви ж розумніший, чи ні? )
Вони пуляють по центру, але не можуть попасти, нащастя ви не єдиний фізик/хімік і є люди які розвивають реб системи)
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 681 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 бер, 2026 11:28

stm написав:
  Frant написав:Цікаво - американці і ізраїльтяни на другий день війни стали крушити елітний район Тегерану, де живуть чиновники і бізнесмени.

Питаннячко, чому московити 4 роки не чіпають райони компактного проживання быд ло-Ыліти навколо Києва?
Чи не тому, що там кожен другий - зрадник, з російським паспортом під вишиванкою?

"Удары по Тегерану сейчас — по некоторым данным, возможно, под ударом и элитный район Таджриш.

Район Таджриш — это северная часть Тегерана, он считается одним из самых престижных и обеспеченных районов города.

Состоятельные семьи, бизнес-элита, чиновники, интеллигенция и всякие спецы, которые на счете у режима мулл."

Франт, а з якого року ви спіймали себе на думці що "всі навкруги дебіли" і перестали боротися за власне майбутнє? А за ваших дітей? А за онуків? І пофігу на Кличко, Зеленського і іже з ними, ви ж розумніший, чи ні? )
Вони пуляють по центру, але не можуть попасти, нащастя ви не єдиний фізик/хімік і є люди які розвивають реб системи)

Власне майбутнє і майбутнє цієї "держави" - абсолютно несумісні речі.
Ви цього ще не зрозуміли????
Анархічних популістичних держав у світі не було, немає і не буде.
Скільки ракет і снарядів не завозь на анархічну територію, якщо у керівництва немає голови на плечах, якщо зрадників третина чи половина, якщо на посадах міністрів енергетики дівки-торговки - це жодним чином не допоможе.
Тільки відтягне час зникнення Карфагену.
Я про це пишу багато років.
Як бачите, мій прогноз чітко виконується.
Анархістів-клептократів, їх программу знищення власної держави шляхом розтягнення країни по маєткам, перетворення її в пшенично-олійний придаток Африки і сировинний придаток Китаю, я зрозумів ще після 2004.

За таке управління, майже всю українську політичну верхівку потрібно судити і садити в тюрму на 10+ років з конфіскацією. Хто не втече, той сяде. Тому вони зараз дерибанять так, що Янукович в Ростові заздрить!
Потім вони повтікають, в першу чергу, в Ізраїль.

П.С. Я жалею, что голосовал "за" образование этого анархического государства в 1991.
Абсолютно себя не оправдало. Бессмысленный проеп всех УССРовских ресурсов (территории, населения, индустрии), и не более того.
Весь мир идёт вперёд, а керманычи-дерибанычи - толкают страну в середину ХІХ строетия.
Та же Московия, только без царя. Бояре и холопы.
Востаннє редагувалось Frant в Нед 01 бер, 2026 11:47, всього редагувалось 1 раз.
Frant

Подякував: 1807 раз.
Подякували: 2590 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 бер, 2026 11:45

Frant написав:
  stm написав:

Власне майбутнє і майбутнє цієї "держави" - абсолютно несумісні речі.
Ви цього ще не зрозуміли????
Анархічних популістичних держав у світі не було, немає і не буде.
Скільки ракет і снарядів не завозь на анархічну територію, якщо у керівництва немає голови на плечах, якщо зрадників третина чи половина, якщо на посадах міністрів енергетики дівки-торговки - це жодним чином не допоможе.
Тільки відтягне час зникнення Карфагену.
Я про це пишу багато років.
Як бачите, мій прогноз чітко виконується.
Анархістів-клептократів, їх программу знищення власної держави шляхом розтягнення країни по маєткам, перетворення її в пшенично-олійний придаток Африки і сировинний придаток Китаю, я зрозумів ще після 2004.

За таке управління, майже всю українську політичну верхівку потрібно судити і садити в тюрму на 10+ років з конфіскацією. Хто не втече, той сяде. Тому вони зараз дерибанять так, що Янукович в Ростові заздрить!
Потім вони повтікають, в першу чергу, в Ізраїль.

Я не розумію людину яка вважає (ви ж вже фізик/хімік на пенсії) яка не імігрувала коли з'явилася думка "всі дебіли". Дебіли, як і ті хто не вміють плавати потягнуть ваше життя на дно, 10 років плавати у круговороті, який засасує, з криками "всі дебіли" - це нонсенс для розумної людини...
Ризикувати життям (с) Бетон, коли виходишь за хлібом, при наявності кеша на Славутич чи Грейт, серйозно? )
stm

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 бер, 2026 11:48

Третина мого курсу емігрувала, так. Працюють за спеціальністю.
Назад ніхто не повернувся.
Хоч не жирують.
____
Що ви переживаєте за Бетона?
Він в Польщі сидить, а тут казки розказує.
Frant

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 бер, 2026 11:55

stm написав:Я не розумію людину яка вважає (ви ж вже фізик/хімік на пенсії) яка не імігрувала коли з'явилася думка "всі дебіли". Дебіли, як і ті хто не вміють плавати потягнуть ваше життя на дно, 10 років плавати у круговороті, який засасує, з криками "всі дебіли" - це нонсенс для розумної людини...
Ризикувати життям (с) Бетон, коли виходишь за хлібом, при наявності кеша на Славутич чи Грейт, серйозно? )

Або Бетон щось не договорює або брехня.
Робити бізнес який вимагає час від часу пересування по місту коли масово бусифікують, якийсь нонсенс.
Як Флай сидіти в бункері, це ще схоже на стартегію.
Як Бетон це рулетка.
Хомякоид

Подякував: 3199 раз.
Подякували: 478 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 01 бер, 2026 11:59

Хомякоид написав:
  stm написав:Я не розумію людину яка вважає (ви ж вже фізик/хімік на пенсії) яка не імігрувала коли з'явилася думка "всі дебіли". Дебіли, як і ті хто не вміють плавати потягнуть ваше життя на дно, 10 років плавати у круговороті, який засасує, з криками "всі дебіли" - це нонсенс для розумної людини...

Робити бізнес який вимагає час від часу пересування по місту коли масово бусифікують, якийсь нонсенс.
Як Бетон це рулетка.

Бетон, він ментально і за парадигмою мислення є типовим укро-бізнесмєном (укро-чиновники такі ж).
Некомпетентність, казнокрадство і брехня - їх суть. Все як в Московії.
"Тому маємо, що маємо". І 35 років без змін. І вже без перспектив.
Точніше, перспектива одна і зрозуміла.
Тому я категорично не рекомендую тут щось купляти з нерухомості.
До приходу нормальної жорсткої влади і зникнення анархічної охлократії.
Frant

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 бер, 2026 12:12

Frant написав:
  Хомякоид написав:

Як Бетон це рулетка.

Бетон, він ментально і за парадигмою мислення є типовим укро-бізнесмєном (укро-чиновники такі ж).
Некомпетентність, казнокрадство і брехня - їх суть. Все як в Московії.
"Тому маємо, що маємо". І 35 років без змін. І вже без перспектив.
Точніше, перспектива одна і зрозуміла.
Тому я категорично не рекомендую тут щось купляти з нерухомості.
До приходу нормальної жорсткої влади і зникнення анархічної охлократії.

І ви такий самий. Я 5 років терпіла на одній з робіт, бо керівництво казало що складно, потім війна. Але нарешті я вирішила що з мене досить, бо воно незмінне, а у цирку з несмішними кловунами я витрачаю своє життя. І коли ми поспілкуватися зі всіма кловунами, я відчула неймовірне полегшення. А також зрозуміла, що коли ти щось бачишь занадто довго і нічого не змінюєшь, ти не менший дебіл. Десь так. Розумієте ви чи Бетон, це не важливо, але при такому стані ви вирішили залишитися з кловунами і лише на форумі писати однотипні тексти. Це вибір, ваш і Бетона. Він обирає наразі чи хоче ризикувати життям Європейського чемпіона, батька і хз що ще лише виходячи за хлібом. Ви обрали вже занадто давно зупинитися на думці, що розвиток з часів есересер зупинився...
stm

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 бер, 2026 12:25

stm написав:
  Бетон написав:Что купить.
Славутич низкий этаж 85куе 48м2 или грейт высокий этаж 78 куе

Виїзд щоб не бачити усе це і насолоджуватися вільною країною, яка надасть захист Бетону навіть при умові військової агресії ) навіщо страждати кожен день якщо кеш на руках? )))

Пока куплю инвалидность, надену вышиванку и буду поддерживать войну до кордонів 91 го. Поїду на море
Як вам план?
Ну що, візьмете мене в свій табір диванних воїнів?
Бетон

Подякував: 220 раз.
Подякували: 513 раз.

Профіль

4
3
2
Повідомлення Додано: Нед 01 бер, 2026 12:31

Хомякоид написав:

Як Бетон це рулетка.

То, что никто не понимает, как я передвигаюсь и умудряюсь делать бабки, говорит только о том, что вы обделенные мозгом.
Вы те, на ком я стригу бабло.
Я вас выпотрошу, как дохлую курицу и уеду на пенсию в Испанию
Бетон

Подякував: 220 раз.
Подякували: 513 раз.

Профіль

4
3
2
Повідомлення Додано: Нед 01 бер, 2026 12:44

Бетон написав:
  stm написав:
  Бетон написав:Что купить.
Славутич низкий этаж 85куе 48м2 или грейт высокий этаж 78 куе

Виїзд щоб не бачити усе це і насолоджуватися вільною країною, яка надасть захист Бетону навіть при умові військової агресії ) навіщо страждати кожен день якщо кеш на руках? )))

Пока куплю инвалидность, надену вышиванку и буду поддерживать войну до кордонів 91 го. Поїду на море
Як вам план?
Ну що, візьмете мене в свій табір диванних воїнів?

Спочатку зробіть, бо як ви і Франт боритеся ми бачимо. Язиком на форумі. КПД більшість знає. Нульова. Ви ж і далі впендьрите 98тис$ і знов ці фантомні болі, і без вишиванки на морях і інвалідності, не серьозно...)
stm

Профіль

#<1 ... 12732127331273412735
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Бетон і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор