Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Хомякоид написав:Кому війна кому як кажуть мать родна.
Біля Чабанів відкрито новий рошен. Кажуть найбільший в Україні.
і що тут такого поганого? ну дійсно, Порох людям нормально жити не дає, змушує працювати за гроші.... або краще дома на дивані марафон дивитись з гундявими відосікамі? до речі ЗП "біла"!
Продавець-консультант 35 000 — 40 000 ₴ Кондитерська Корпорація «РОШЕН» 5 днів тому, Гатне
імхо, поруч ще багато магазинів відкриють, що добре для нерухомості поруч, як для житлової так і для комерції.
Навколо Чабанів утворився бізнес хаб. Вся Одеська траса від Києва це магазини, супермаркети,заправки та ще є ресторани. В мене на протязі трьх років винаймали інженер, прораби і робітники які все це будували. Зараз винаймає людина яка працює продавцем в одному з магазинів.
Эта кухня в варшаве получилась штуки полторы от силы. Механизмы вияра Atira от Hettich. Фасады Италия. С профилями gola, встроенным холодильником. С антресолями, на всю высоту. А не калечная IKEA, ещё и в 2 раза дороже.
Я вибачаюсь, а де там готувати? Чи там якісь стільниці ще виїжджають? Постав мікрохвильову і чайник, і все, хіба що яєчню посмажити, і то незручно буде. Я оту шухляду зліва прибрав би нафіг і продовжив би стільницю до стіни.
Хомякоид написав: Навколо Чабанів утворився бізнес хаб. Вся Одеська траса від Києва це магазини, супермаркети,заправки та ще є ресторани. В мене на протязі трьх років винаймали інженер, прораби і робітники які все це будували. Зараз винаймає людина яка працює продавцем в одному з магазинів.
Ну дійсно, я ще в студентські роки в 00-ві туди їздив до однокурсника, якому батьки купили квартиру в Новосілках. То мені здавалося, що крім Магелану в тому районі нічого не й було. Ну і так сталося, що потім років 15 тим напрямком (далі від окружної по Одеській трасі) взагалі не їздив, бо в мене західний в основному напрямок (на Житомир) або східний (поїздом). Тому, коли недавно їхав в Одесу, то відчувався великий контраст змін, від майже голих полів 15-20 років тому до великого будівництва. Ну і ще жк Республіка додала движухи тому напрямку, дуже полюбили її айтішники чомусь, в мене зразу декілька колег туди переїхали
Эта кухня в варшаве получилась штуки полторы от силы. Механизмы вияра Atira от Hettich. Фасады Италия. С профилями gola, встроенным холодильником. С антресолями, на всю высоту. А не калечная IKEA, ещё и в 2 раза дороже.
Я вибачаюсь, а де там готувати? Чи там якісь стільниці ще виїжджають? Постав мікрохвильову і чайник, і все, хіба що яєчню посмажити, і то незручно буде. Я оту шухляду зліва прибрав би нафіг і продовжив би стільницю до стіни.
Шухляда зліва то мабуть вбудований холодильник Мікрохвильовка по ідеї теж має бути десь в шафці, але кавоварку дійсно вже хз куди втулити
Faceless написав:Шухляда зліва то мабуть вбудований холодильник Мікрохвильовка по ідеї теж має бути десь в шафці, але кавоварку дійсно вже хз куди втулити
Якийсь дуже плоский холодник тоді (для пива хіба), глибина дуже мала для нормального холодильника. Так же і мікрохвильова, в шафах над стільницею не вистачає глибини для неї. Коротше, виглядає стильно, але максимально непрактично. Для людей, які майже нічого не готують.
Хомякоид написав: Навколо Чабанів утворився бізнес хаб. Вся Одеська траса від Києва це магазини, супермаркети,заправки та ще є ресторани. В мене на протязі трьх років винаймали інженер, прораби і робітники які все це будували. Зараз винаймає людина яка працює продавцем в одному з магазинів.
Ну дійсно, я ще в студентські роки в 00-ві туди їздив до однокурсника, якому батьки купили квартиру в Новосілках. То мені здавалося, що крім Магелану в тому районі нічого не й було. Ну і так сталося, що потім років 15 тим напрямком (далі від окружної по Одеській трасі) взагалі не їздив, бо в мене західний в основному напрямок (на Житомир) або східний (поїздом). Тому, коли недавно їхав в Одесу, то відчувався великий контраст змін, від майже голих полів 15-20 років тому до великого будівництва. Ну і ще жк Республіка додала движухи тому напрямку, дуже полюбили її айтішники чомусь, в мене зразу декілька колег туди переїхали
Коли дотягнули метро на Теремки відразу почалася миттева забудова яка не зупиняється. В 2011 році коли перший раз був там, за Києвом були тільки поля та лісопосадки. Був тільки один будівельний супермаркет. Зараз фактично місто яке вийшло за офіційні границі.