Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Заспокійсь, вже дають 90 млрд грошей (не гривень), тому думаю зараз тільки вверх. Памятаю в 2019 році давали щось біля 1,5 млрд - і тоді вже було відчутно, що частина грошей пішла на КРЖН.
З 90 млрд. значний пиріг розійдеться по кабінетам у вигляді "жалких пачек денег", а звідти через банк "Глобус" прямо на КРЖН.
Чувак, ти ж неначе в Польщі сидиш? Доки за тебе хтось воює або працює в оборонці чи в комунальних службах? Чому ти не на польських форумах, чому не обговорюєш там ціни на ковбасу?
Я вельми сподіваюсь, що держава врешті решт, стане блокувати рахунки військовозобов'язаних бігунців і відбирати у них нерухомість. На користь тих, хто воює.
Ти цікаве, чого ти вирішило що я маю воювати за когось і за чиїсь активи? Якщо ти такий патріот, то віддай свої київські квартири військовим. Але ти жлоб, і ніколи так не вчинеш.
Коли еліти не можуть нормально керувати то рано чи пізно приходять швондери. Це вже не раз і не два в історії відбувалось на території де зараз знаходиться наша держава.
8.50 хвилина. Чувак каже що в його будинку в хрущі фон в 6 разів вищий ніж норма. Хтось вимірював фон в своїх будинках ?
Коли еліти не можуть нормально керувати то рано чи пізно приходять швондери. Це вже не раз і не два в історії відбувалось на території де зараз знаходиться наша держава.
8.50 хвилина. Чувак каже що в його будинку в хрущі фон в 6 разів вищий ніж норма. Хтось вимірював фон в своїх будинках ?
Я вимірював, норм. І в орендних квартирах свого приятеля, все норм.
Перші поверхи і приватні будинки - може виділятись з землі радон, а це не гуд.
Я вимірював, норм. І в орендних квартирах свого приятеля, все норм.
Перші поверхи і приватні будинки - може виділятись з землі радон, а це не гуд.
А щебень плит перекрітия хрущовок и всего шо после?
Востаннє редагувалось Vadim_ в Нед 26 кві, 2026 09:51, всього редагувалось 1 раз.
Frant написав: Якщо нароТ не хоче воювати за свою державу, буде воювати за чужу. Хитровиєпані бігунці і ухилянти, в перспективі, будуть звільняти Польщу від поляків, а Прибалтику від прибалтів.
А Україну від українців?
кстати ,пане Франт вы в якому окопі наразі? шоб так базікати
Вадим, ви постійно нетверезий чи зовсім турний????
kingkongovets написав:декілька років тому я написав, що подальший розвиток ші призведе до суттєвих скорочень працівників в багатьох галузях і зокрема в айті, тоді мене підняли на сміх, особливо багато саркастопедитував і ржав як гієна з цього приводу флай
а шо там зараз в нього з обличчям? щось давно не чути про численні офери, які з його слів йому пропонують майже щодня
реальність передає привіт «володарям життя» з айті)
Навряд чи це аж така проблема для амерів: Зарплати і так разів в 11 вищі, молоко -- дешевше(!), житло -- всього лише у 2.5 рази дорожче...:
Чомусь є відчуття, що як споживали у 5разів вище еколог.норми, то та к і будуть...
Вчера забрали на убой сына профессорши соседки. Сын интеллигент, публикует статьи, робкий, слабый физически. Его как телёнка отправят на убой и привезут в гробу или вообще молча останется в земле без вести пропавшим. А ты, тBapь старая, будешь жить
Востаннє редагувалось Бетон в Нед 26 кві, 2026 12:01, всього редагувалось 1 раз.