Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Frant написав:Bolt Варіант - кудись працевлаштуватись, щоб мати офіційну відстрочку - чим не годиться?
Bolt написав:У нас поки не практикують рандомне перекриття вулиць
А у нас перевіряють документи у водіїв, прямо на обочині дороги. Якщо немає відстрочки - будьте ласкаві, у бусик. І це правильно. Ібо нехер було голосувати за зелених клоунів, міндічів, шефірів, весільних фотографів і за війну без підготовки.
Недарма ж "мостобудівник" боїться їздити по Києву на машині. Тому що запросто може загриміти на передову, работнічек невидимого фронта
а я уже с бумагой, например. хожу, где хочу шо? скуштували ..уя?
Bolt написав:Я теж вільно пересуваюсь, за умови, що не вихожу з авто. Ну це дуже умовно. В Києві періодично можуть перекрити якусь рандомну дорогу в обидві сторони, щоб поцікавитися, чи все добре у водіїв з документами. Резерв насправді необов'язково встановлювати, є вимога мати ВОД, Резерв це просто один з варіянтів ВОД.
при этом не существет ни одного разрешительного документа на самовольное перекрытие дорог, полос. стукнуло в башку начальнику смены перекрыть - перекрывают. недавно в районе загса, где постоянно кошмарят людей, депутат пытался выяснить законность перекрытия. бумаг нет. он спросил: так каждый теперь может перекрыть любую улицу?
Чого ж кожен, поліція перекриває
вы тоже можете: ни у вас ни у них не будет на это права
Damien написав:Не заходят, а заезжают, десятки видео паковки в таких ЖК. Менты заставляют охранника открыть шлагбаум и заезжают всей командой. Вообще не является преимуществом. Ну разве что небольшим - некоторые вменяемые охранники(рискуя навлечь на себя ответственность) кидают в чат предупреждениеНе знаю жодного підтвердженого випадку. Поза межами ЖК - так
Ще десь півтори роки тому була дуже відома історія (публікувась навіть на Телемарафоні/ТСН) про охоронця якого засудили за те, що він в телеграм-каналі ЖК повідомив про проникнення ТЦК на територію яку він охороняв.
Наскільки памʼятаю то був не Київ, а Соф Борщагівка. І невідомо взагалі чим то реально закінчилось. Взагалі в тг каналах де типу відстежують "де тцк" багато туфти, де просто когось в формі побачили і вже обісралися. Повторю, не пригадую жодного реального випадку, щоб саме на території умовного Варшавського, Грейту чи якоїсь там Республіки працювало тцк. За межами - так, чимало
да вот пару недель назад прямо по грейту бегали а по варшавскому кошмарят регулярно, прямо из мусорника тащат
Frant написав:Bolt Варіант - кудись працевлаштуватись, щоб мати офіційну відстрочку - чим не годиться?
А у нас перевіряють документи у водіїв, прямо на обочині дороги. Якщо немає відстрочки - будьте ласкаві, у бусик. І це правильно. Ібо нехер було голосувати за зелених клоунів, міндічів, шефірів, весільних фотографів і за війну без підготовки.
Недарма ж "мостобудівник" боїться їздити по Києву на машині. Тому що запросто може загриміти на передову, работнічек невидимого фронта
Влаштовуватись заради броні, то ще гірше ніж ухилятись без неї. Бо то рабство. В мене бувший співпрацівник по ЛАЗу на Електроні працює, так їх так там з гівном перемішують заради неї, що він хоч і молодше мене років на 6, а вже старше мене виглядає.
Не мене ренти тижня три томау зупинили, так доіпались, що страхівки немає. Штраф 425 грн заплатив Вже два роки без страхівки їздив майже 8кг зекономив.
а я уже с бумагой, например. хожу, где хочу шо? скуштували ..уя?
"Через державні ваучери для ВПО, людям які пройшли пекло та втратили свій дім, тулять уєбанську халабуду, яка тільки вчора коштувала адекватні за ринком гроші, вже за кошти які чудесним образом дорівнюють ваучеру"
candle645 написав:Ще десь півтори роки тому була дуже відома історія (публікувась навіть на Телемарафоні/ТСН) про охоронця якого засудили за те, що він в телеграм-каналі ЖК повідомив про проникнення ТЦК на територію яку він охороняв.
Наскільки памʼятаю то був не Київ, а Соф Борщагівка. І невідомо взагалі чим то реально закінчилось. Взагалі в тг каналах де типу відстежують "де тцк" багато туфти, де просто когось в формі побачили і вже обісралися. Повторю, не пригадую жодного реального випадку, щоб саме на території умовного Варшавського, Грейту чи якоїсь там Республіки працювало тцк. За межами - так, чимало
да вот пару недель назад прямо по грейту бегали а по варшавскому кошмарят регулярно, прямо из мусорника тащат