Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1280212803128041280512806 ... 12848>
Сообщение Добавлено: Чт 07 май, 2026 09:36

Frant писал(а):
  Bolt писал(а):З того, що в ТГ групах читаю, у нас теж вже під модними ЖК тусуются майже цілободобово.

Хороша новина.
Не все коту маслениця, не все дерибан для Ыліти. Треба інколи повоювати за свою державу.

Bolt писал(а):З того, що в ТГ групах читаю, у нас теж вже під модними ЖК тусуются майже цілободобово.

Це чудово

Для торговця новобудами.
З яких радощів конфісковувати житло у нормальних адекватних громадян, а не сраних бігунців-ухилянтів??
Я законослухняний громадянин своєї держави, і на відміну від тебе, нікуди не ховаюсь. Я зареєстрований в Резерв+. Вільно хожу і їзжу, куди треба. :mrgreen:

Для тебе і для заокеанського бігунця-графомана-українофоба - я інформую, що є законні способи мати відстрочку: державі потрібні робітники в критичну інфраструктуру: електрики, сантехніки, газовщики, інженери і пролетарі в оборонку. В цехах без опалення, під прильотами, на морозі -20 градусів - крутити гайки і двигуни капіталити (робочий тиждень 6 днів) :oops:

Крім того, відстрочку мають вчителі, викладачі ВУЗів, працівники академічних інститутів (з вченою ступінню).

Де написано, що я маю встановити Резерв+?! А якщо скажуть ректальний криптоаналізатор в дупу запхати?! Я теж вільно пересуваюсь, за умови, що не вихожу з авто. А то раз вийшов, а там Πідори у сумнозвісному у місті паркетничку корейської іірми якраз їхали. Ледве добіг до машини і заднім ходом метрів 30 здавав поки вони спереду намагались мене підперти. З"їбнув в бокову вуличку. Все ж таки вже з 450 тик намотав, досвід є на відміну від тих дебілів. 😏
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Чт 07 май, 2026 10:14

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Bolt писал(а):Я теж вільно пересуваюсь, за умови, що не вихожу з авто.

Ну це дуже умовно. В Києві періодично можуть перекрити якусь рандомну дорогу в обидві сторони, щоб поцікавитися, чи все добре у водіїв з документами.
Резерв насправді необов'язково встановлювати, є вимога мати ВОД, Резерв це просто один з варіянтів ВОД.
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
Сообщение Добавлено: Чт 07 май, 2026 10:59

Faceless писал(а):

Ну це дуже умовно. В Києві періодично можуть перекрити якусь рандомну дорогу в обидві сторони, щоб поцікавитися, чи все добре у водіїв з документами.
Резерв насправді необов'язково встановлювати, є вимога мати ВОД, Резерв це просто один з варіянтів ВОД.

У нас поки не практикують рандомне перекриття вулиць. Вулицями І і, подвір"ями шниряють, як правило, по дві автівки і вискакують до перехожих. Щось таке роки два тому пробували робити, на виїзді з міста дорогу перекрили, я тоді заднім ходом метрів триста здавав, щоб об"їхати.
Воєнник є. Піджак запаса.
Последний раз редактировалось Bolt Чт 07 май, 2026 11:01, всего редактировалось 1 раз.
Bolt

1
Сообщение Добавлено: Чт 07 май, 2026 11:01

Bolt писал(а):Я теж вільно пересуваюсь, за умови, що не вихожу з авто. А то раз вийшов, а там Πідори у сумнозвісному у місті паркетничку корейської іірми якраз їхали. Ледве добіг до машини і заднім ходом метрів 30 здавав поки вони спереду намагались мене підперти. З"їбнув в бокову вуличку. Все ж таки вже з 450 тик намотав, досвід є на відміну від тих дебілів.

Цікавий нароТ живе на анархічній території.
Спочатку він проголосував за зелених клоунів, за "вайнинєбудєт". А потім бігає від ТЦК)))
Frant

С нами с: 12.09.11
Благодарил (а): 1867 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 07 май, 2026 11:03

Frant писал(а):
  Bolt писал(а):Я теж вільно пересуваюсь, за умови, що не вихожу з авто. А то раз вийшов, а там Πідори у сумнозвісному у місті паркетничку корейської іірми якраз їхали. Ледве добіг до машини і заднім ходом метрів 30 здавав поки вони спереду намагались мене підперти. З"їбнув в бокову вуличку. Все ж таки вже з 450 тик намотав, досвід є на відміну від тих дебілів.

Цікавий нароТ живе на анархічній території.
Спочатку він проголосував за зелених клоунів, за "вайнинєбудєт". А потім бігає від ТЦК)))

По и тому, що я голосував за клоуна в ВР, я голосував за Єврейську солідарність, для того щоб якась система противаг була.
Bolt

1
Сообщение Добавлено: Чт 07 май, 2026 11:33

gunmetal писал(а):А чому Феофанія туфта, хто пояснить?)

имеется в виду, с точки зрения инвестиционной привлекательности, ликвидности
Бетон

С нами с: 17.12.22
Благодарил (а): 227 раз.

6
3
2
Сообщение Добавлено: Чт 07 май, 2026 11:38

Faceless писал(а):

при этом не существет ни одного разрешительного документа на самовольное перекрытие дорог, полос. стукнуло в башку начальнику смены перекрыть - перекрывают. недавно в районе загса, где постоянно кошмарят людей, депутат пытался выяснить законность перекрытия. бумаг нет. он спросил: так каждый теперь может перекрыть любую улицу?
Бетон

6
3
2
Сообщение Добавлено: Чт 07 май, 2026 11:39

Бетон писал(а):
  Faceless писал(а):

при этом не существет ни одного разрешительного документа на самовольное перекрытие дорог, полос. стукнуло в башку начальнику смены перекрыть - перекрывают. недавно в районе загса, где постоянно кошмарят людей, депутат пытался выяснить законность перекрытия. бумаг нет. он спросил: так каждый теперь может перекрыть любую улицу?

Чого ж кожен, поліція перекриває
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
Сообщение Добавлено: Чт 07 май, 2026 11:41

Frant писал(а):Bolt
Варіант - кудись працевлаштуватись, щоб мати офіційну відстрочку - чим не годиться?
  Bolt писал(а):У нас поки не практикують рандомне перекриття вулиць
А у нас перевіряють документи у водіїв, прямо на обочині дороги. Якщо немає відстрочки - будьте ласкаві, у бусик. І це правильно. Ібо нехер було голосувати за зелених клоунів, міндічів, шефірів, весільних фотографів і за війну без підготовки.

Недарма ж "мостобудівник" боїться їздити по Києву на машині. :mrgreen: Тому що запросто може загриміти на передову, работнічек невидимого фронта :mrgreen:

а я уже с бумагой, например. хожу, где хочу
шо? скуштували ..уя?
Бетон

6
3
2
Сообщение Добавлено: Чт 07 май, 2026 11:44

Faceless писал(а):
  Бетон писал(а):

Чого ж кожен, поліція перекриває

вы тоже можете: ни у вас ни у них не будет на это права
Бетон

6
3
2
  #<1 ... 1280212803128041280512806 ... 12848>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 1
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор