Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
ihorkyiv, hume, дякую за відповіді. 1. Так, треба ще продати, але звичайно, що не за великі гроші, бо це буде дуже довго і нудно, а якщо сума буде менша ринкової, то % по ОВДП теоретично можуть компенсувати цю різницю. 2. Також питання в тому, щоб зберегти, можливо і з невеликими втратами, але зберегти. Навіть якщо курс плигне через рік до 50 грн, то % накапає на курс десь в районі 43-45 відштовхуючись від сьогоднішніх 37. Тобто, ризик є, як і у всьому іншому, але це все одно буде досить надійним методом щось зберегти і після війни вже купити житло можливо навіть дешевше, ніж зараз. 3. Скільки вже людей втратили все, добре, якщо вижили і цілі-здорові. Я вчора проїжджав повз зруйнований будинок (під'їзд) у Дніпрі на Перемозі, дуже сумна картина. Навіть ті, хто вижив - втратили майже все. А якщо вилетять вікна і пошкодиться техніка і ремонт в орендованій квартирі, то для мене не буде ніяких втрат, поїду на іншу квартиру, якщо все обійдеться. А в своїй квартирі в такому випадку все це ляже на мій бюджет, якщо ще буде що ремонтувати.
Востаннє редагувалось Striker в Чет 25 тра, 2023 13:00, всього редагувалось 1 раз.
Striker написав:КРЖН все? Щось ніхто нічого не пише. Оце думаю, може продати свою квіточку в хрущі і покласти все в грн ОВДП під 19% майже на рік. Ціна за оренду буде нижче за нараховані відсотки, можна буде жити там, де нам хочеться, і відсутній ризик втратити квартиру через якусь ворожу ракету. Як вам мій бізнес-план? Ризик тільки один - якщо долар дуже сильно подорожчає. На лаври Долярчика/Успіха не претендую)
Якщо ви "дігітал номад" і не боїтеся жити без кола без двора, чому б і ні, але вкладатися "всіма яйцями" один актив ОВДП, я би не ризикнув.
Striker написав:2. Також питання в тому, щоб зберегти, можливо і з невеликими втратами, але зберегти. Навіть якщо курс плигне через рік до 50 грн, то % накапає на курс десь в районі 43-45 відштовхуючись від сьогоднішніх 37. Тобто, ризик є, як і у всьому іншому, але це все одно буде досить надійним методом щось зберегти і після війни вже купити житло можливо навіть дешевше, ніж зараз
Отут є помилка
Після війни/нашої перемоги - швидше за все, то житло в гривнях НЕ подешевшає, а здорожчає! Тобто, Ви можете втратити, як на стрибку курса(вартість самих грошей) так і на підвищені цін на житло у ГРИВНІ!
Striker Но в целом прохожий не зная ни на цент цен нашего рынка аренды прав какое состояние будет панели/хруща 2К за 6-8К если на набке они с ремонтом "хоть каким" улетают за 10, а что то с кухней не скленной суперклеем после очередного "затопа" и мебелью хотя бы "Прогресса" идут и по 15? Не будете же вы жить в засранном ремонте конца 90х, где из техники будет только микроволновка с ЮМЗ и холодильник Норд 20ти летней давности, и в тупике тройки в кайдаках, чтоб сЪэкономить конкретно на аренде и метро было под жЁпой? Вопрос даже не в 146% девале как только нам чуть только урежут финансирование, а это гарантированное попадание на треть, а то половину суммы, а в том что продаёшь хорошее и своё и дёшево, а покупаешь г0вно, с г0вноремонтом и не факт что там где наметил, да и ещё и конкурентов на дешёвую прелесть полно. Это имея сотню куе и лучше в ячейке чтоб не заплесневела можно повыбирать, и то не хоромы у нас. С двадцаткой такого фокуса не будет.
барабашов, крім хамства я ніякого конструктиву з його боку ще не чув. Чим, наприклад, такий варіант не влаштовує? https://m.olx.ua/d/uk/obyavlenie/sdam-2 ... RXflY.html Там і дешевше можна знайти не совдеп, щось більш-менш нормальне для комфортного життя. Можна не ризикувати і перевести все в долар. Буде біля 3к грн доходу з 4.5%. Майже на піворенди вже буде. Так, своє може і продаси трохи дешевше, але я не казав, що за безцінь, і що в мене якийсь супер ремонт. Тут я не знаю, як буде, треба виставляти і дивитися хто що запропонує. Можна щось втратити при продажі, але в тебе будуть гроші і не буде ризику втратити все, плюс щось за цей час ще наскирдується зверху. Он прямо зараз знайомий один писав, що залетіло скло з іншого будинку на його балкон, значить десь у когось повилітало. Центр Дніпра.
Розбір | Сім кіл пекла. Чому закрита територія ЖК — це не ОК
все бы хорошо, но вот только под статьей в перечне тегов нет ни комфорт-тауна, ни сонячной брамы, ни юнит-сити, а есть только ЖК Рыбальский. Пока его главный пиарщик в командировке - приходится вот так криворуко его рекламировать. Хотя его лучшей рекламой являются его соседи (местные поймут)
Розбір | Сім кіл пекла. Чому закрита територія ЖК — це не ОК
все бы хорошо, но вот только под статьей в перечне тегов нет ни комфорт-тауна, ни сонячной брамы, ни юнит-сити, а есть только ЖК Рыбальский. Пока его главный пиарщик в командировке - приходится вот так криворуко его рекламировать. Хотя его лучшей рекламой являются его соседи (местные поймут)
Паркани, покищо, потрібні, бо дозволяють економити на охороні. Нажаль, покищо свідомість багатьох наших співгромадян залишає бажати кращого. Від початку війни ми встановили додатковий паркан, відокремивши внутрішній двір від муніципальної території, та встановили додаткові секційні ворота в паркінгу. Тепер в нас як у Вулику корпорації Амбрела: відкриваються перші ворота, автівка в'їжджає, ворота закриваються, відкриваються другі ворота.
прошу панство висловити свою думку по питанню - є 1к в новому будинку (щойно зданий, але власності ще нема), чи є сенс до перепродажу робити ремонт? досвід трохи є, думаю більш менш нормально вийде.
чи може краще вайт бокс? сантехніку-електрику робити, це надасть переваги перед іншими продавцями? чи або під ключ, або взагалі не паритись. чи ремонт+ оренда і чекаємо на ріст?
місце умовне "прицентралля" по юрі, новобудов крім цього комплексу поряд нема і не буде
airmax78 написав:Паркани, покищо, потрібні, бо дозволяють економити на охороні. Нажаль, покищо свідомість багатьох наших співгромадян залишає бажати кращого. Від початку війни ми встановили додатковий паркан, відокремивши внутрішній двір від муніципальної території, та встановили додаткові секційні ворота в паркінгу. Тепер в нас як у Вулику корпорації Амбрела: відкриваються перші ворота, автівка в'їжджає, ворота закриваються, відкриваються другі ворота.
Заповідник багатіїв які бояться за свою шкурку?
Я б так не казав - це доволі образливо. Скоріше спільнота однодумців, яка опікується питаннями чистоти, порядку та безпеки. Наш будинок - це як острів ідеального порядку в океані хаосу. Але ми дуже сподіваємось, що мешканці сусідніх будинків долучаться до нашої боротьби із хаосом. І так поступово, наш острів буде розширюватись в усі боки до самих меж міста Києва: Брест-Литовського проспекту, вул. Олени Теліги, проспекту Миколи Міхновського та Дніпра.