|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 18 гру, 2023 18:23
Frant написав:Приблизно така рекомендація, особливо стосовно рилівського "благовєста" (абсолютно сміттєве джерело інформації): На жодному з безплатних ресурсів немає даних щодо цін КРЖН одночасно за 2021, 2022 і 2023 рік. Тим більше, в графічному вигляді. Щоб порівняти і побачити ціновий провал 2022. Тому що ця інформація абсолютно невигідна рилам і забудовникам (по науковому - конфлікт інтересів; риловські контори, в принципі не можуть давати об,єктивну оцінку КРЖН). 
На бомбері графіки цін з 2016 року. Безкоштовно
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Пон 18 гру, 2023 18:49
Faceless написав:На бомбері графіки цін з 2016 року. Безкоштовно
Франта в интернете забанили он покупает распечатки Авизо)))
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 18 гру, 2023 19:32
Frant написав:Приблизно така рекомендація, особливо стосовно рилівського "благовєста" (абсолютно сміттєве джерело інформації): На жодному з безплатних ресурсів немає даних щодо цін КРЖН одночасно за 2021, 2022 і 2023 рік. Тим більше, в графічному вигляді. Щоб порівняти і побачити ціновий провал 2022. Тому що ця інформація абсолютно невигідна рилам і забудовникам (по науковому - конфлікт інтересів; риловські контори, в принципі не можуть давати об,єктивну оцінку КРЖН). 
На Благовісті є ціни з 2000 року, по Києву і по мікрорайонах. По 1-к, 2-к, 3-к і загальні. Це найкраще, найдетальніше, послідовне джерело інфо щодо КРЖН за останні 23 роки. У них є недоліки. Але ці недоліки були тими самими 20 років назад, якими вони є зараз. Абсолютне значення може бути неправильним всі 23 роки, але тренди вони показують дуже чітко. Щодо об'єктивності і конфлікту інтересів. Тут є два зауваження. Я працює в посередницькому бізнесі, на фінансовому ринку, але це не суть. Більша частина компенсанції - комісійна, отримується після закриття угоди. Мені краще, щоб угода відбулась по ціні 100 грн, ніж не відбулась по ціні 150, Ок? І друге, де був конфлікт інтересів Благовіста у 2008-2009 і 2014-2017 роках, навіщо вони фальсифікували дані і показували в ці періоди падіння, не скажете? Вони ж брехливі рили з конфліктом інтересів.
-
adeges
-
-
- Подякував: 433 раз.
- Подякували: 1066 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 18 гру, 2023 19:38
adeges написав: Frant написав:Приблизно така рекомендація, особливо стосовно рилівського "благовєста" (абсолютно сміттєве джерело інформації): На жодному з безплатних ресурсів немає даних щодо цін КРЖН одночасно за 2021, 2022 і 2023 рік. Тим більше, в графічному вигляді. Щоб порівняти і побачити ціновий провал 2022. Тому що ця інформація абсолютно невигідна рилам і забудовникам (по науковому - конфлікт інтересів; риловські контори, в принципі не можуть давати об,єктивну оцінку КРЖН). 
На Благовісті є ціни з 2000 року, по Києву і по мікрорайонах. По 1-к, 2-к, 3-к і загальні. Це найкраще, найдетальніше, послідовне джерело інфо щодо КРЖН за останні 23 роки. У них є недоліки. Але ці недоліки були тими самими 20 років назад, якими вони є зараз. Абсолютне значення може бути неправильним всі 23 роки, але тренди вони показують дуже чітко. Щодо об'єктивності і конфлікту інтересів. Тут є два зауваження. Я працює в посередницькому бізнесі, на фінансовому ринку, але це не суть. Більша частина компенсанції - комісійна, отримується після закриття угоди. Мені краще, щоб угода відбулась по ціні 100 грн, ніж не відбулась по ціні 150, Ок? І друге, де був конфлікт інтересів Благовіста у 2008-2009 і 2014-2017 роках, навіщо вони фальсифікували дані і показували в ці періоди падіння, не скажете? Вони ж брехливі рили з конфліктом інтересів.
навіщо ви годуєте троля?
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2731 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 18 гру, 2023 19:46
kingkongovets написав:adeges написав:На Благовісті є ціни з 2000 року, по Києву і по мікрорайонах. По 1-к, 2-к, 3-к і загальні. Це найкраще, найдетальніше, послідовне джерело інфо щодо КРЖН за останні 23 роки.
У них є недоліки. Але ці недоліки були тими самими 20 років назад, якими вони є зараз. Абсолютне значення може бути неправильним всі 23 роки, але тренди вони показують дуже чітко.
Щодо об'єктивності і конфлікту інтересів. Тут є два зауваження. Я працює в посередницькому бізнесі, на фінансовому ринку, але це не суть. Більша частина компенсанції - комісійна, отримується після закриття угоди. Мені краще, щоб угода відбулась по ціні 100 грн, ніж не відбулась по ціні 150, Ок? І друге, де був конфлікт інтересів Благовіста у 2008-2009 і 2014-2017 роках, навіщо вони фальсифікували дані і показували в ці періоди падіння, не скажете? Вони ж брехливі рили з конфліктом інтересів.
навіщо ви годуєте троля?
так є настрій сіяти добре, розумні, вічне ) насправді я дійсно так вважаю. Благовіст рулз. Наприкінці 90-х був Янус з непоганою статистикою, потім він загнувся, десь років 10 статистику непогану, хоч і не детальну вів Домік. Була база з цінами у СВ Девелопмента, вона і зараз є, але якість стала ніякою. З 16 року з'явився Бомбер. Теж без деталізації, але з аналітичною обробкою вхідних даних У нас ж повна фігня з інформацією. у США можна зайти у вільному доступу ціну майже будь-якого житла - коли і за скільки купувалось. При цьому фактичні ціни, не хотєлкі. То є ринком. У нас ми гадаємо більше. Фактичні ціни і знижки з хотєлок лише з свого досвіду та досвіду знайомих. Жах
-
adeges
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 18 гру, 2023 19:59
adeges написав:так є настрій сіяти добре, розумні, вічне )
насправді я дійсно так вважаю. Благовіст рулз. Наприкінці 90-х був Янус з непоганою статистикою, потім він загнувся, десь років 10 статистику непогану, хоч і не детальну вів Домік. Була база з цінами у СВ Девелопмента, вона і зараз є, але якість стала ніякою. З 16 року з'явився Бомбер. Теж без деталізації, але з аналітичною обробкою вхідних даних
У нас ж повна фігня з інформацією. у США можна зайти у вільному доступу ціну майже будь-якого житла - коли і за скільки купувалось. При цьому фактичні ціни, не хотєлкі. То є ринком. У нас ми гадаємо більше. Фактичні ціни і знижки з хотєлок лише з свого досвіду та досвіду знайомих. Жах
згоден про Благовіст але найцінніша їх статистика - тижневі звіти по завдаткам, як по продажам так і по оренді, вона не є відкритою, але за великим бажанням і не дуже великим грошам може бути доступною і я користуюсь цією опцією вже багато років зіллоу звичайно рулить, але у нас і ріелторів справжніх нема ані де факто, ані де юре, є лише персонажі які так себе називають, але які навіть не мають уявлення що таке «ріелтор» взагалі в Україні це тупо рекет тож працюємо відповідно до умов зи: аналітика агрегаторів типу бомбера базується на насиченій фейками та клонами базі - ну таке, сміття на вході - сміття на виході
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2731 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 18 гру, 2023 20:07
У кого тут на форумі є досвід купівлі-продажу по єОселя? Розкажіть детальніше про процес в реальності.
-
grape
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 18 гру, 2023 20:52
grape написав:У кого тут на форумі є досвід купівлі-продажу по єОселя? Розкажіть детальніше про процес в реальності.
я думаю, що вам набагато краще розкажуть про це в банках, де ці кредити видають. там дуже добрі люди, і дуже зацікавлені кредити видати ), так що все взнаєте в деталях. краще у декількох банках запитати
-
adeges
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 18 гру, 2023 20:59
adeges Дякую. Я продавець. Хотіла послухати які у мене ризики в такому варіанті. Сподобалась фраза що "зацікавлені видати")
-
grape
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 18 гру, 2023 21:13
grape написав:adeges Дякую. Я продавець. Хотіла послухати які у мене ризики в такому варіанті. Сподобалась фраза що "зацікавлені видати")
я думаю, що у продавця при використанні покупцем іпотеки завжди є незручності. коли я купував хатинку у далекому 2013 році, продавець погодився взяти хххххх доларів гривнями, чекав 5 годин у банку, побіг їх міняти, треба було погодити курс переводу доларової ціни в гривнєву оплату і ми про це сперечались вже у день укладання угоди і т.і. в результаті він був не дуже задоволений, але дуже хотів продати я не знаю, може зараз розрахунки при іпотеці можливі у валюті. якщо так, то все простіше буде ЗІ а поспілкуватись з банками має сенс не залежно від того, на якому боці угоди ви ЗІІ і ще поспілкуватись з декількому нотаріусами, які обслуговують ці угоди, вони дуууже багато знають )
-
adeges
-
-
-
-
Профіль
-
-
|