Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1160511606116071160811609 ... 12851>
Сообщение Добавлено: Пт 23 фев, 2024 11:35

Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

fox767676 писал(а):
  Genie писал(а):Пригадала, що можливо то були не Свободівці

свободівці, ПС, Братство - нема принципової різниці, всі "працювали" на цьому напрямку.
Креативненько - "це путінська стройка!"
ПС ніколи не займався рекетом забудовників, можу це засвідчити
а от Свобода, Братство та Громадський корпус Азову (Нацдружини) заробляли на цьому постійно
особливо Свобода, бачив декілька раз як Іллєнко та Мірошніченко на камери валяли будівельні паркани, за якими потім були збудовані і здані нові жк

зи: зараз ПС - це 67 омбр
Последний раз редактировалось kingkongovets Пт 23 фев, 2024 11:37, всего редактировалось 1 раз.
kingkongovets

С нами с: 05.06.16
Благодарил (а): 1316 раз.

2
Сообщение Добавлено: Пт 23 фев, 2024 11:35

Олежан писал(а):
  cherchiltank писал(а):
  Олежан писал(а):вести с полей
еОселя оказалось разводом. К концу года у всех кто успел взять кредит - меняется ставка на рыночную (20%+)

Звідки інфа? На підставі чого? По є оселі є одна проблема - заборгованість держави перед банками на компенсацію відсотків - але там мільярдів 7

від банку.
так як і програма 5-7-9 вже на стадії закриття та перевод на нову облікову ставку.

Я думаю що це галіма деза. У банка з Укрфінжитлом довгострокова кредитна угода під фіксовану ставку 3% річних.
airmax78

С нами с: 25.10.12
Благодарил (а): 992 раз.

2
Сообщение Добавлено: Пт 23 фев, 2024 11:37

cherchiltank писал(а):
  Олежан писал(а):вести с полей
еОселя оказалось разводом. К концу года у всех кто успел взять кредит - меняется ставка на рыночную (20%+)

Звідки інфа? На підставі чого? По є оселі є одна проблема - заборгованість держави перед банками на компенсацію відсотків - але там мільярдів 7

Там немає ніякої компенсації. Хлопці, розберіться як працює програма.
airmax78

2
Сообщение Добавлено: Пт 23 фев, 2024 11:45

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Мені здається, що якщо б забудовники прозоро купували землю для будівництва за реальні гроші - бізнес на громадській протидії забудовам би не з'явився. Або його дуже швидко згорнули б правоохоронні органи.
airmax78

2
Сообщение Добавлено: Пт 23 фев, 2024 12:02

Кстати, та двушка за 42 в панельке Кропивницкого,
о которой я писал на прошлой неделе уже ушла) 🤒🤒
asti

С нами с: 24.11.12
Благодарил (а): 42 раз.

1
Сообщение Добавлено: Пт 23 фев, 2024 12:04

asti писал(а):Кстати, та двушка за 42 в панельке Кропивницкого,
За сколько?
Investor_K

Заблокирован
С нами с: 21.12.09
Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 23 фев, 2024 12:10

airmax78 писал(а):Мені здається, що якщо б забудовники прозоро купували землю для будівництва за реальні гроші - бізнес на громадській протидії забудовам би не з'явився. Або його дуже швидко згорнули б правоохоронні органи.

Якщо б у нас була побудована правова держава, то можливо ви би мали рацію, але нажаль на сьогодні правоохоронці не втручаються у бізнес активістів, навіть якщо у забудовника все добре з дозволами, та земля була виділена згідно норм діючого законодавства. Чи ви наївно вважаєте, що коли забудовник покаже доки на землю, яку він купив прозоро на аукціоні, то у активістів одразу зникне апетит? :D Звісно, що за 2 роки перебування у цивілізованій країні, де верховенства права, не пустий звук, ви почали відриватися від реалій України.
reus

С нами с: 21.03.12
Благодарил (а): 430 раз.

1
Сообщение Добавлено: Пт 23 фев, 2024 12:21

Investor_K писал(а):
  asti писал(а):Кстати, та двушка за 42 в панельке Кропивницкого,
За сколько?
Думаю, без особого торга - первая цена была 47...
asti

С нами с: 24.11.12
Благодарил (а): 42 раз.

1
Сообщение Добавлено: Пт 23 фев, 2024 12:33

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

reus писал(а):
  airmax78 писал(а):Мені здається, що якщо б забудовники прозоро купували землю для будівництва за реальні гроші - бізнес на громадській протидії забудовам би не з'явився. Або його дуже швидко згорнули б правоохоронні органи.

Якщо б у нас була побудована правова держава, то можливо ви би мали рацію, але нажаль на сьогодні правоохоронці не втручаються у бізнес активістів, навіть якщо у забудовника все добре з дозволами, та земля була виділена згідно норм діючого законодавства. Чи ви наївно вважаєте, що коли забудовник покаже доки на землю, яку він купив прозоро на аукціоні, то у активістів одразу зникне апетит? :D Звісно, що за 2 роки перебування у цивілізованій країні, де верховенства права, не пустий звук, ви почали відриватися від реалій України.
в штатах нема проблем з правом, але й там будівництво - один з найкримінальніших бізнесів і зпбудовників там на постійній основі доять контрольовані оргзлочинністю тред юніони, та й корупціі та поборів політиків в цій галузі там вистачає
життя бентежне і дуже неоднозначне і багатогранне)
kingkongovets

С нами с: 05.06.16
Благодарил (а): 1316 раз.

2
Сообщение Добавлено: Пт 23 фев, 2024 12:33

reus писал(а):

Якщо забудовник придбав землю на аукціоні у міста за реальні гроші під забудову, погодив проект та отримав дозволи - коли з'являються активісти він викликає поліцію і вона зобов'язана захистити його законні інтереси. Але мені здається що всі проблеми саме через те що 99% землі під забудову - це земля вимучена по мутних схемах, зі зміною цільового, порушенням норм і т.д. і т.п.
airmax78

2
  #<1 ... 1160511606116071160811609 ... 12851>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 1
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор