Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Первый написав:Нажаль це так не працює. Воно конечно дивно, але розслідувачі , журналісти, активісти Києва та і не Києва хочуть їсти. Розвивайте критичне мислення.
це ви про таких як С.Лещенко? а так дійсно, да...тільки чомусь шлейф апетитів, решал і кумівства набагато більше тягнеться за деякими забудовниками і чиновниками, можу порадити розвивати кругозір)
Розвивати кругозір це правильна порада. Розвинемо. Ось малесенький наприклад
«Водночас ХУОдесса часто публікує замовні матеріали, з одним винятком – не публікують компромат на силовиків.
При цьому вартість публікацій у цьому telegram-каналі дуже висока і може бути від 25 тис. до 40 тис. гривень за пост залежно від контенту.
Загалом слід визнати, що ХУОдесса з її кількістю підписників може стати досить сильним інструментом впливу на суспільство, спеціалізуючись на політиці, а не на розважальному контенті, як зараз.«
У всіх є прайс опублікувати. І є прайс на зняти:-)
аргументи закінчились, ми вже перейшли до Одеси ?
Там Київпастранс уже до речі погрожує нам транспортним колапсом - інфа 100. кажуть, нема працівників і погрожують подальшою деградацією системи громадського транспорту...
До речі, на Академмістечку нема "свіжезбудованих гетто", є будинки, які будувалися після 90-2000 р. Виходить, що свіжозбудовані гетто - це напр. той же Варшавський (всі черги), з його старту з інфраструктури для району побудовано лише трц.
Пригадала, що можливо то були не Свободівці, а скоріш за все Правий сектор, а може й вони разом, давненько було, та все ж таки більшість людей були жителі самих цих будинків.
Genie написав:Пригадала, що можливо то були не Свободівці
свободівці, ПС, Братство - нема принципової різниці, всі "працювали" на цьому напрямку. Креативненько - "це путінська стройка!"
оскільки знаю і знала особисто людей з Правого сектору, які пройшли майдан, ато і воюють або загинули на війні, вам важко мене буде переконати, що вони зробили для країни та для Києва шкоду, а не користь
Genie написав:Пригадала, що можливо то були не Свободівці
свободівці, ПС, Братство - нема принципової різниці, всі "працювали" на цьому напрямку. Креативненько - "це путінська стройка!"
оскільки знаю і знала особисто людей з Правого сектору, які пройшли майдан, ато і воюють або загинули на війні, вам важко мене буде переконати, що вони зробили для країни та для Києва шкоду, а не користь
все індивідуально. майдан не індульгенція. Якісь будівництва дійсно незаконні\шкідливі, а на якихось активізм був тільки штучно інспирований