Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Первый писал(а):Нажаль це так не працює. Воно конечно дивно, але розслідувачі , журналісти, активісти Києва та і не Києва хочуть їсти. Розвивайте критичне мислення.
це ви про таких як С.Лещенко? а так дійсно, да...тільки чомусь шлейф апетитів, решал і кумівства набагато більше тягнеться за деякими забудовниками і чиновниками, можу порадити розвивати кругозір)
Розвивати кругозір це правильна порада. Розвинемо. Ось малесенький наприклад
«Водночас ХУОдесса часто публікує замовні матеріали, з одним винятком – не публікують компромат на силовиків.
При цьому вартість публікацій у цьому telegram-каналі дуже висока і може бути від 25 тис. до 40 тис. гривень за пост залежно від контенту.
Загалом слід визнати, що ХУОдесса з її кількістю підписників може стати досить сильним інструментом впливу на суспільство, спеціалізуючись на політиці, а не на розважальному контенті, як зараз.«
У всіх є прайс опублікувати. І є прайс на зняти:-)
аргументи закінчились, ми вже перейшли до Одеси ?
Там Київпастранс уже до речі погрожує нам транспортним колапсом - інфа 100. кажуть, нема працівників і погрожують подальшою деградацією системи громадського транспорту...
До речі, на Академмістечку нема "свіжезбудованих гетто", є будинки, які будувалися після 90-2000 р. Виходить, що свіжозбудовані гетто - це напр. той же Варшавський (всі черги), з його старту з інфраструктури для району побудовано лише трц.
Пригадала, що можливо то були не Свободівці, а скоріш за все Правий сектор, а може й вони разом, давненько було, та все ж таки більшість людей були жителі самих цих будинків.
Genie писал(а):Пригадала, що можливо то були не Свободівці
свободівці, ПС, Братство - нема принципової різниці, всі "працювали" на цьому напрямку. Креативненько - "це путінська стройка!"
оскільки знаю і знала особисто людей з Правого сектору, які пройшли майдан, ато і воюють або загинули на війні, вам важко мене буде переконати, що вони зробили для країни та для Києва шкоду, а не користь
Genie писал(а):Пригадала, що можливо то були не Свободівці
свободівці, ПС, Братство - нема принципової різниці, всі "працювали" на цьому напрямку. Креативненько - "це путінська стройка!"
оскільки знаю і знала особисто людей з Правого сектору, які пройшли майдан, ато і воюють або загинули на війні, вам важко мене буде переконати, що вони зробили для країни та для Києва шкоду, а не користь
все індивідуально. майдан не індульгенція. Якісь будівництва дійсно незаконні\шкідливі, а на якихось активізм був тільки штучно інспирований