Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Хомякоид написав:Вообще с эпидемией ничего не ясно. Вчера обновили максимум. Прийдеться опять вводить жесткий карантин, что негативно повлияет на экономику. Думаю не обойдемся 8 % падением ВВП. Будет минимум 10%. Скорее всего 15-20 падения ВВП как в 2008 и 2014. Свято наближається, свято наближається.
МВФ уже одобрил транш. Весь карантин думаю был из-за него.
Відповідь Президента України на електронну петицію № 22/093638-еп «Звернення інвесторів щодо блокування відновлення будівництва ЖК «Укрбуд», розміщену на вебсайті Офіційного інтернет-представництва Президента України 21 квітня 2020 року громадянином В.В.Ковальчуком
Відповідно до статті 40 Конституції України та статті 23-1 Закону України «Про звернення громадян» мною розглянуто розміщену Вами на вебсайті Офіційного інтернет-представництва Президента України електронну петицію «Звернення інвесторів щодо блокування відновлення будівництва ЖК «Укрбуд». Питання захисту інвестицій як бізнесу, так і простих громадян України є одним із пріоритетів моєї діяльності. Будь-які бюрократичні зловживання з боку органів державної влади та місцевого самоврядування є неприпустимими і мають бути усунені. Саме тому я звернувся до Прем’єр-міністра України Д.А.Шмигаля як до керівника вищого органу виконавчої влади в Україні з проханням забезпечити належну координацію та контроль роботи відповідних центральних і місцевих органів виконавчої влади із залученням Київської міської ради для усунення перешкод у процесі відновлення будівництва об’єктів Української державної будівельної корпорації «Укрбуд».
zРадио написав:Відповідь Президента України на електронну петицію № 22/093638-еп «Звернення інвесторів щодо блокування відновлення будівництва ЖК «Укрбуд», розміщену на вебсайті Офіційного інтернет-представництва Президента України 21 квітня 2020 року громадянином В.В.Ковальчуком
Відповідно до статті 40 Конституції України та статті 23-1 Закону України «Про звернення громадян» мною розглянуто розміщену Вами на вебсайті Офіційного інтернет-представництва Президента України електронну петицію «Звернення інвесторів щодо блокування відновлення будівництва ЖК «Укрбуд». Питання захисту інвестицій як бізнесу, так і простих громадян України є одним із пріоритетів моєї діяльності. Будь-які бюрократичні зловживання з боку органів державної влади та місцевого самоврядування є неприпустимими і мають бути усунені. Саме тому я звернувся до Прем’єр-міністра України Д.А.Шмигаля як до керівника вищого органу виконавчої влади в Україні з проханням забезпечити належну координацію та контроль роботи відповідних центральних і місцевих органів виконавчої влади із залученням Київської міської ради для усунення перешкод у процесі відновлення будівництва об’єктів Української державної будівельної корпорації «Укрбуд».
Укрпочта хочет за здание Главпочтампа миллиард грн. Площадь - 20 тыс м2, локация - центральней не придумаешь, капремонт не требуется. Па1880. Вот, как бы, и весь потенциал КРН.
zРадио написав:Відповідь Президента України на електронну петицію № 22/093638-еп «Звернення інвесторів щодо блокування відновлення будівництва ЖК «Укрбуд», розміщену на вебсайті Офіційного інтернет-представництва Президента України 21 квітня 2020 року громадянином В.В.Ковальчуком
В.ЗЕЛЕНСЬКИЙ
От я , наприклад , ще років 20 тому пропонував заборонити продаж квартир ще не збудованих - типу "інвестиційних" . Але ж народ сам перший починає кричати - що це приведе до подорожчання . Ну і реально - все це на розсуд "начальника" - можуть приймати будь-які рішення . А народ все одно буде незадоволений .