Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Хомякоид писал(а):Вообще с эпидемией ничего не ясно. Вчера обновили максимум. Прийдеться опять вводить жесткий карантин, что негативно повлияет на экономику. Думаю не обойдемся 8 % падением ВВП. Будет минимум 10%. Скорее всего 15-20 падения ВВП как в 2008 и 2014. Свято наближається, свято наближається.
МВФ уже одобрил транш. Весь карантин думаю был из-за него.
Відповідь Президента України на електронну петицію № 22/093638-еп «Звернення інвесторів щодо блокування відновлення будівництва ЖК «Укрбуд», розміщену на вебсайті Офіційного інтернет-представництва Президента України 21 квітня 2020 року громадянином В.В.Ковальчуком
Відповідно до статті 40 Конституції України та статті 23-1 Закону України «Про звернення громадян» мною розглянуто розміщену Вами на вебсайті Офіційного інтернет-представництва Президента України електронну петицію «Звернення інвесторів щодо блокування відновлення будівництва ЖК «Укрбуд». Питання захисту інвестицій як бізнесу, так і простих громадян України є одним із пріоритетів моєї діяльності. Будь-які бюрократичні зловживання з боку органів державної влади та місцевого самоврядування є неприпустимими і мають бути усунені. Саме тому я звернувся до Прем’єр-міністра України Д.А.Шмигаля як до керівника вищого органу виконавчої влади в Україні з проханням забезпечити належну координацію та контроль роботи відповідних центральних і місцевих органів виконавчої влади із залученням Київської міської ради для усунення перешкод у процесі відновлення будівництва об’єктів Української державної будівельної корпорації «Укрбуд».
zРадио писал(а):Відповідь Президента України на електронну петицію № 22/093638-еп «Звернення інвесторів щодо блокування відновлення будівництва ЖК «Укрбуд», розміщену на вебсайті Офіційного інтернет-представництва Президента України 21 квітня 2020 року громадянином В.В.Ковальчуком
Відповідно до статті 40 Конституції України та статті 23-1 Закону України «Про звернення громадян» мною розглянуто розміщену Вами на вебсайті Офіційного інтернет-представництва Президента України електронну петицію «Звернення інвесторів щодо блокування відновлення будівництва ЖК «Укрбуд». Питання захисту інвестицій як бізнесу, так і простих громадян України є одним із пріоритетів моєї діяльності. Будь-які бюрократичні зловживання з боку органів державної влади та місцевого самоврядування є неприпустимими і мають бути усунені. Саме тому я звернувся до Прем’єр-міністра України Д.А.Шмигаля як до керівника вищого органу виконавчої влади в Україні з проханням забезпечити належну координацію та контроль роботи відповідних центральних і місцевих органів виконавчої влади із залученням Київської міської ради для усунення перешкод у процесі відновлення будівництва об’єктів Української державної будівельної корпорації «Укрбуд».
Укрпочта хочет за здание Главпочтампа миллиард грн. Площадь - 20 тыс м2, локация - центральней не придумаешь, капремонт не требуется. Па1880. Вот, как бы, и весь потенциал КРН.
PS: наверно, при желании можно будет и пристроить еще пару-тройку этажей сверху, как это сделал рыжий со зданием ЦУМа
zРадио писал(а):Відповідь Президента України на електронну петицію № 22/093638-еп «Звернення інвесторів щодо блокування відновлення будівництва ЖК «Укрбуд», розміщену на вебсайті Офіційного інтернет-представництва Президента України 21 квітня 2020 року громадянином В.В.Ковальчуком
В.ЗЕЛЕНСЬКИЙ
От я , наприклад , ще років 20 тому пропонував заборонити продаж квартир ще не збудованих - типу "інвестиційних" . Але ж народ сам перший починає кричати - що це приведе до подорожчання . Ну і реально - все це на розсуд "начальника" - можуть приймати будь-які рішення . А народ все одно буде незадоволений .