Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
flyman написав:Кажуть, що долар розправляэ крила. Так що готуємся. Хоча, гастріки можуть підкинути 12 ярдів Кує, і девала не буде. Та і ФЕД за 2020 надрукував + 40% до того, що надрукували папіредники за кілька сот років. Так що не може подорожати КРЖН, але в подевівшому доларі. А може подорожати, але тільки в девальвованій гривні.
Кто себя чувствует комфортней, человек в подорожавшей в подешевевшем долларе недвиге, которая генерирует 7% годовых, или человек с зеленым матрасом и долларовым депо в Ощаде?
Компания Tesla оценивается на фондовом рынке в 1500 годовых прибылей. В переводе на наш язык бетонофилов - Квартира под аренду купленная за 50 000 долларов, сдается в аренду за 78 грн в месяц.
Первый написав:Хроніки апокаліпсису. Грейт. Секція - копають котлован. Вид на Дніпро. 33 кгрн квадрат.
А Я ще пам’ятаю ті часи коли центр па тищі продавали...
Воу, я у шоці. що це коїться. Ви діаграмами з падінням шмагали їх?
Я ж не просто так написав що зРадіо не вистачає. Зараз його графіки і декілька гарячих постів про капець стали б у нагоді.
Зи. на тернопільський шараш монтаж не діють графіки - по наглому поставили на котлован кіностудії Довженка Па 1400. Хоча після ціни видової грейта 1400 наче і норм. А якщо підняти голову і побачити юніт - то шара.
Зи. Пам’ятаю брав РТ Па 1450 на високому.... СТМ разом з половиною форуму пісяли колінки з лошари...
Востаннє редагувалось Первый в Суб 06 лют, 2021 19:06, всього редагувалось 2 разів.
flyman написав:Кажуть, що долар розправляэ крила. Так що готуємся. Хоча, гастріки можуть підкинути 12 ярдів Кує, і девала не буде. Та і ФЕД за 2020 надрукував + 40% до того, що надрукували папіредники за кілька сот років. Так що не може подорожати КРЖН, але в подевівшому доларі. А може подорожати, але тільки в девальвованій гривні.
Кто себя чувствует комфортней, человек в подорожавшей в подешевевшем долларе недвиге, которая генерирует 7% годовых, или человек с зеленым матрасом и долларовым депо в Ощаде?
Сьогодні, може і в "подорожчавшій нерухомості", але може статися так, що нерухомість застопориться в рості, а нікомунепотрібний стане всім потрібний, і депо в Ощаді заграє новими фарбами. КРЖН ще не доріс по цінам до 2013, а растішки вже з трусів вискакують з радості.
UA написав:Компания Tesla оценивается на фондовом рынке в 1500 годовых прибылей. В переводе на наш язык бетонофилов - Квартира под аренду купленная за 50 000 долларов, сдается в аренду за 78 грн в месяц.
Якщо є доступ до грошей (доларів), які можна позичати під від"ємну ставку, і навіть нульову, то нічого дивного. Гривню покищо дає НБУ на рефінанс, і то не всім і то під заклад ОВДП.
Сьогодні, може і в "подорожчавшій нерухомості", але може статися так, що нерухомість застопориться в рості, а нікомунепотрібний стане всім потрібний, і депо в Ощаді заграє новими фарбами. КРЖН ще не доріс по цінам до 2013, а растішки вже з трусів вискакують з радості.
Первый написав:Хроніки апокаліпсису. Грейт. Секція - копають котлован. Вид на Дніпро. 33 кгрн квадрат.
А Я ще пам’ятаю ті часи коли центр па тищі продавали...
Воу, я у шоці. що це коїться. Ви діаграмами з падінням шмагали їх?
Я ж не просто так написав що зРадіо не вистачає. Зараз його графіки і декілька гарячих постів про капець стали б у нагоді.
Зи. на тернопільський шараш монтаж не діють графіки - по наглому поставили на котлован кіностудії Довженка Па 1400. Хоча після ціни видової грейта 1400 наче і норм. А якщо підняти голову і побачити юніт - то шара
Продовжуйте постити цінники на "деривативи". За реальний бетон, і це заспокоює, продавани просять так: "голий" цоколь в Бучі 20 куе, цоколь з ремонтом 25 куе. Частина ремонту в подарунок.
hume написав:Воу, я у шоці. що це коїться. Ви діаграмами з падінням шмагали їх?
Зи. на тернопільський шараш монтаж не діють графіки - по наглому поставили на котлован кіностудії Довженка Па 1400. Хоча після ціни видової грейта 1400 наче і норм. А якщо підняти голову і побачити юніт - то шара
Продовжуйте постити цінники на "деривативи". За реальний бетон, і це заспокоює, продавани просять так: "голий" цоколь в Бучі 20 куе, цоколь з ремонтом 25 куе. Частина ремонту в подарунок.
з.і. тре було купляти біткойни
Якщо чесно то Я і решта адекватні сумніваються в економічній доцільності плюндрувати ремонтом для життя цокольне приміщення.
Востаннє редагувалось Первый в Суб 06 лют, 2021 19:21, всього редагувалось 1 раз.