|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 17 лип, 2021 21:01
zРадио написав:Я по этому поводу тоже не тревожусь - если я "просто угадал", то вы "просто потеряли деньги"...
Просто потеряли деньги те, кто послушал твой прогноз на мартовских хаях и либо слился, либо решил в кэше посидеть.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 17 лип, 2021 21:06
Зрадио, ещё раз тебе говорю, никто тут не переобувается. Цены на все хорошее сделали +100%, на более-менее живое +30-40% от "мартрвских хаев". Поэтому сейчас принципиально другие вводные. А прогноз твой - г0вно. Это, раз уж мы в Киеве, то сравню: такой же классный прогноз, как прогноз волхвов Вещему Олегу про смерть от коня.
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 17 лип, 2021 21:06
stas_rst написав:ок, ЗРадіо і baraka, без сарказму. Важлива Ваша думка! Що порадите робити саме зараз тим, у кого на нове житло не вистачає, а старе брати не хочеться ??? Ну, наприклад Сержику і мені в т.ч. Я теж з категорії "хочу, а не можу на моменті", а коли зможу, то ціни далі вверх. Про "більше працювати і менше їсти" і "живи своїм розумом" знаю. Мова про те, куди "сховати" від інфляції уже накопичене в юсд і чи варто зараз купувати на ті суми, що є в руках ?
ниже моё имхо - при условии что вы не готовы ждать и вам жильё нужно именно сейчас. новое жильё - это только новострои ? Если да - то почему отбрасываете вторичку (5-10 лет которой) ? Там зачастую более интересно чем в новостроях, и ты точно видишь что берёшь (ещё и ремонт может быть приемлемый, но это если сильно повезёт или вы не переборчивы). если вам нужно сейчас, то как минимум - я бы походил по рынку и оценил настроения, увидел какие варианты предлагают, по какой цене, вообщем, изучил рынок чтобы быть готовым (если не будет падения - ну ок, будете разбираться в теме, если будет падение - то вы будете и в теме и на коне). разбираться в теме весьма важно, вы сможете в нужный момент принять осознанное решение (не брать или, наоборот, брать если вариант решает вашу проблему за интересную сумму и времени на ожидание нет).
Востаннє редагувалось baraka в Суб 17 лип, 2021 21:20, всього редагувалось 3 разів.
-
baraka
-
-
- Подякував: 918 раз.
- Подякували: 881 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 17 лип, 2021 21:09
vitaliian написав: stas_rst написав:Що порадите робити саме зараз тим, у кого на нове житло не вистачає, а старе брати не хочеться ???
вопрос был не ко мне, но если можно я тоже отвечу. Сдавать то на что хватает денег, снимать то на что не хватает, доплачивая разницу.
Дякую, але вважаю, що у моєму випадку це - тупикова гілка. Продав Ірпінь, купив Соф.Борщагу, відмінусував 17 км до центру і втратив тільки 2500 юсд без втрати квадратних метрів. Тепер аналогічно планую на Київ з більшою маржею . Другу орендну свою продавати не буду. Бекап на майбутнє . То у орендувати за різницю - не моє . Я звик у своєму жити .
-
stas_rst
-
-
- Подякував: 847 раз.
- Подякували: 426 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 17 лип, 2021 21:09
airmax78 написав: zРадио написав:Я по этому поводу тоже не тревожусь - если я "просто угадал", то вы "просто потеряли деньги"...
Просто потеряли деньги те, кто послушал твой прогноз на мартовских хаях и либо слился, либо решил в кэше посидеть.
Я предлагал альтернативы и бетону, и деньгам. Гораздо более прибыльные альтернативы! Ты сам это знаешь, но ворчать, видимо, удобнее... stas_rst написав:ок, ЗРадіо і baraka, без сарказму. Важлива Ваша думка! Що порадите робити саме зараз тим, у кого на нове житло не вистачає, а старе брати не хочеться ??? Ну, наприклад Сержику і мені в т.ч. Я теж з категорії "хочу, а не можу на моменті", а коли зможу, то ціни далі вверх. Про "більше працювати і менше їсти" і "живи своїм розумом" знаю. Мова про те, куди "сховати" від інфляції уже накопичене в юсд і чи варто зараз купувати на ті суми, що є в руках ?
Рекомендаций здесь давать принципиально не буду, пока такие как Максим пытаются заниматься остракизмом. Замечу лишь, что в большинстве случаев самое большое отчаяние от роста цен, если нужно купить, и от падения цен, если нужно продать, наблюдается в преддверии разворота тренда
-
Радіо
-
-
- Подякував: 3336 раз.
- Подякували: 7219 раз.
-
-
Профіль
-
-
16
8
1
4
Додано: Суб 17 лип, 2021 21:12
stas_rst написав:ок, ЗРадіо і baraka, без сарказму. Важлива Ваша думка! Що порадите робити саме зараз тим, у кого на нове житло не вистачає, а старе брати не хочеться ??? Ну, наприклад Сержику і мені в т.ч. Я теж з категорії "хочу, а не можу на моменті", а коли зможу, то ціни далі вверх. Про "більше працювати і менше їсти" і "живи своїм розумом" знаю. Мова про те, куди "сховати" від інфляції уже накопичене в юсд і чи варто зараз купувати на ті суми, що є в руках ?
Сейчас не покупать. Рынок слегка истеричный. У многих эйфория. Ждите, раз уж не удалось отовариться на "мартовских хаях".
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 17 лип, 2021 21:13
zРадио написав: airmax78 написав: zРадио написав:Я по этому поводу тоже не тревожусь - если я "просто угадал", то вы "просто потеряли деньги"...
Я предлагал альтернативы и бетону, и деньгам. Гораздо более прибыльные альтернативы! Ты сам это знаешь, но ворчать, видимо, удобнее... stas_rst написав:ок, ЗРадіо і baraka, без сарказму. Важлива Ваша думка! Що порадите робити саме зараз тим, у кого на нове житло не вистачає, а старе брати не хочеться ??? Ну, наприклад Сержику і мені в т.ч. Я теж з категорії "хочу, а не можу на моменті", а коли зможу, то ціни далі вверх. Про "більше працювати і менше їсти" і "живи своїм розумом" знаю. Мова про те, куди "сховати" від інфляції уже накопичене в юсд і чи варто зараз купувати на ті суми, що є в руках ?
Рекомендаций здесь давать принципиально не буду, пока такие как Максим пытаются заниматься остракизмом. Замечу лишь, что в большинстве случаев самое большое отчаяние от роста цен, если нужно купить, и от падения цен, если нужно продать, наблюдается в преддверии разворота тренда
Блін, так не можна відповідати. Потім ви ображаєтесь, що вам пишуть неприємні речі. Ніби й щось написали, а по факту - вітер. Якщо є власна думка, що робити на моменті - напишіть в ПП і це гарантуватиме виключно ваше бачення без виходу на гілку.
-
stas_rst
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 17 лип, 2021 21:13
Так і в нас це розбирали б Флаймени на ура! ))
-
Успіх
-
-
- Подякував: 273 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Суб 17 лип, 2021 21:15
airmax78 написав: stas_rst написав:ок, ЗРадіо і baraka, без сарказму. Важлива Ваша думка! Що порадите робити саме зараз тим, у кого на нове житло не вистачає, а старе брати не хочеться ??? Ну, наприклад Сержику і мені в т.ч. Я теж з категорії "хочу, а не можу на моменті", а коли зможу, то ціни далі вверх. Про "більше працювати і менше їсти" і "живи своїм розумом" знаю. Мова про те, куди "сховати" від інфляції уже накопичене в юсд і чи варто зараз купувати на ті суми, що є в руках ?
Сейчас не покупать. Рынок слегка истеричный. У многих эйфория. Ждите, раз уж не удалось отовариться на "мартовских хаях".
Дякую. Врахую ! Однак якось раніше питання інфляції долара не стояло так різко вверх. А депо у гривні на певних сумах стає дуже стрьомним. Можна не встигнути вийти навіть при 200 к ФГВ у різних банках.
-
stas_rst
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 17 лип, 2021 21:21
stas_rst написав:Блін, так не можна відповідати. Потім ви ображаєтесь, що вам пишуть неприємні речі. Ніби й щось написали, а по факту - вітер
А вы не понимаете, почему я так ответил? Вроде ж и ветку читаете, и сами поучаствовали в том, чтобы ответы на подобные вопросы были "кастрированными" stas_rst написав:Якщо є власна думка, що робити на моменті - напишіть в ПП і це гарантуватиме виключно ваше бачення без виходу на гілку.
Нет, в личку добавить нечего. Но то, что написано на ветку - ветер с направлением 
-
Радіо
-
-
- Подякував: 3336 раз.
- Подякували: 7219 раз.
-
-
Профіль
-
-
16