Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
підкажіть чи в когось є проблеми із виведенням коштів з брокерського рахунку.
Поповнив двома картами, заблокували кошти на вивід, просили виписки по картках, що вже дуже дивно. Практично пів-тижня футболять, розказують що виписки на якійсь перевірці.
Бгг.. Ввод с карты и сразу вывод на другой счет да еще в другой юрисдикции? Это еще нужно разобраться, имел ли место квазиналичный вывод из страны в обход ограничений либо таки именно классический отмыв бабла Типичный клиент комплаенса, лучше звоните Солу Гудману;)
sevenfold написав:підкажіть чи в когось є проблеми із виведенням коштів з брокерського рахунку.
Поповнив двома картами, заблокували кошти на вивід, просили виписки по картках, що вже дуже дивно. Практично пів-тижня футболять, розказують що виписки на якійсь перевірці.
greenozon використував гривневий для депозиту, валютний для зняття бо ж вони знімають через свіфт. Мені дзвонив менеджер і розпитував чому робив саме так, я лише не зрозумів в чому вони побачили причину заморозки коштів.
sevenfold написав:greenozon використував гривневий для депозиту, валютний для зняття бо ж вони знімають через свіфт. Мені дзвонив менеджер і розпитував чому робив саме так, я лише не зрозумів в чому вони побачили причину заморозки коштів.
віднедавна НБУ почав боротись із "оптимізаторами" і шукачами легкого заробітку на різниці курсів
greenozon із статті, я розумію це банк повинен не дозволяти робити депозити на брокерів, а не брокери заморожувати кошти. Із початку війни я всю валюту вивів на рахунки форекс брокерів, послугами яких користуюся, потім частину вивів назад в Україну.
У випадку із ФФ вийшла пастка, бо на Інтеректів наразі депозит взагалі не реально зробити. Цікаво, які аргументи вони будуть ліпити, щоб тримати кошти в себе.
Востаннє редагувалось sevenfold в Пон 25 кві, 2022 21:24, всього редагувалось 1 раз.