alex lem написав:Цікаво мука, хліб і курячі яйця подешевшають?
ніт
Курячі яйця вже подешевшали.
курячі яйця - це сезоний продукт. Ціна на них кожен рік коливаеться в продовж року: 1. ціна максімальна - листопад 2. ціна мінімальна - травень, червень. В минулому році у червні , в місцевому супермаркету, я робив шопінг по 13,50 грн. за лоток (10 шт.) Хоча в січні 2022 році ціна була - 40,00 грн.
Востаннє редагувалось dima_beleb в П'ят 28 кві, 2023 13:15, всього редагувалось 1 раз.
[ Курячі яйця вже подешевшали.[/quote] курячі яйця - це сезоний продукт. Ціна на них кожен рік коливаеться в продовж року: 1. ціна максімальна - листопад 2. ціна мінімальна - травень, червень. В минулому році у червні , в місцевому супермаркету, я робив шопінг по 13,50 грн. за лоток (10 шт.) Хоча в січні 2022 році ціна була - 40,00 грн.[/quote]
это только у нас так из-за нашего менталитета натянуть ближнего. Хитроумные фабрики курячьи опускают цену весной и летом потому что на рынке появляются яйца частных домохозяйств и фермеров.После того как курицы у людей перестают нестись на холода эти мародёры поднимают цены до заоблачных высот снова.Хотя себестоимость фабричных яиц от мутантов куриц в клетках практически одинаковая круглый год.
Там в валютній гілці один встиг бовкнути (його швидко зачистили) , що курятники з несучками лише охолоджують, а не обігрівають.
Розглянемо норми утримання птиці в пташнику:
в холодну пору року температура в курнику повинна бути 16-18 ° С, індичка вимагає такого ж температурного режиму; близько 14°С необхідно для водоплавних птахів; курчата повинні утримуватися при температурі 28-31 ° С, яка повинна знижуватися в міру їх зростання; для всієї без винятку пернатих відносна вологість повинна становити 60-80%, перевищення показника може призвести до розвитку хвороботворних мікроорганізмів, а зниження сприяє розвитку надмірної запиленості; швидкість руху потоку в холодний період повинна становити 0,2-0,5 м/с, у теплий - 0,4-0,8 м/с, пам'ятайте повітряні потоки не повинні створювати зайвих протягів та зон застою; обсяг повітря, що надходить, в середньому, повинен становити від 0,7 м3 на годину - взимку і до 5,5 м3 - влітку на 1 кг живої ваги
Інше джерело:
Зимой тепловой режим допустим в рамках +10...+18 °C. Летом уровень тепла в птичнике не должен превышать +27...+30 °C.
1. Кура вимагає серйозного повітряобміну. Ясно , що взяти його потрібно з вулиці. 2. Температура на вулиці (середня) протягом року частіше знаходиться нижче необхідного нижнього діапазону (10-18 ) , аніж вище літнього діапазону в 27-30 . При великих обʼємах вентиляції повітря необхідно взимку суттєво підігрівати, в міжсезоння майже нічого не потрібно (, крім вентиляції, кура сама виробляє тепло і підвищує температуру до необхідної) , влітку незначно охолоджувати: вдень більше, а вночі можливо достатньо просто вентиляції. Алкаш йде спати, зранку після похмілля - донавчається. А то так і цибуля на підвіконнях загине.
konstantin kirovograd написав: это только у нас так из-за нашего менталитета натянуть ближнего. Хитроумные фабрики курячьи опускают цену весной и летом потому что на рынке появляются яйца частных домохозяйств и фермеров.После того как курицы у людей перестают нестись на холода эти мародёры поднимают цены до заоблачных высот снова.Хотя себестоимость фабричных яиц от мутантов куриц в клетках практически одинаковая круглый год.
"Невидимая рука рынка" Вы на их месте поступили бы точно так же.