Успіх написав:Так у нас теж можна дешево набрати акційних продуктів з атб
АТБ вже давно не дешевий магазин, так акції бувають зрідка на щось потрібне раз в 3 міс. але в нашому магазин треба туди бігти в 7 ранку, бо потім цих акційних товарів немає. Чи вартує економія в 2 грн. того щоб просинатись в 6:30 і бігти в АТБ? Короче ціни на товари в іншому магазині (з лідлу та бєдронки) - набагато приємніші.
Я прилетал в Киев пару месяцев назад. цены ниже в метро
juristkostya написав:Извините, переспрошу: вы реально покупаете "Пепси"? вы реально покупаете её блоками? да ещё на новогодний стол?
Я покупаю блоками. Когда аукционная цена, могу купить 6 блоков на несколько месяцев вперёд. Удобно, дёшево. Воду питьевую тоже блоками покупаю, но еженедельно. Такую вот
Также блоками покупаю соки, вермишель, сыр, сахар, муку, вино. Мясо - беру обычно целую индюшку и разделываю сам. В магазин езжу раз в неделю. Чаще curbside, но там где его нет - приходится тратить время и заходить. Если еду в рыбный - покупаю рыбу и маринованный чеснок корейский на 2-3 месяца.
Востаннє редагувалось Понаехал в П'ят 24 гру, 2021 20:59, всього редагувалось 1 раз.
))))) Як завжди тут таке буває - ти пишеш допис, щоб привернути увагу до певної проблеми(в цьому випадку - до того, що люди вже попороли/повитрушували матраси) А тут зразу переходять на особисте/особисті смаки і починають "лікувати")))
Так мій допис був не про мене і мої/моєї сім'ї смаки - а про зовсім інше!!!
п.с. Я можу і смолу гарячу пити - вам всім має бути абсолютно пох на такі речі!
Востаннє редагувалось Успіх в П'ят 24 гру, 2021 21:13, всього редагувалось 1 раз.
Успіх написав:))))) Як завжди тут таке буває - ти пишеш допис, щоб привернути увагу до певної проблеми(в цьому випадку - до того, що люди вже попороли/повитрушували матраси) А тут зразу переходять на особисте/особисті смаки і починають "лікувати")))
Так мій допис був не про мене і мої/моєї сім'ї смаки - а про зовсім інше!!!
п.с. Я можу і смолу гарячу пити - вам всім має бути абсолютно пох на такі речі!
А где не "попоролы"? В США 20% домохозяйств сделали cash out своих домов за год.
juristkostya написав:Извините, переспрошу: вы реально покупаете "Пепси"? вы реально покупаете её блоками? да ещё на новогодний стол?
Я покупаю блоками. Когда аукционная цена, могу купить 6 блоков на несколько месяцев вперёд. Удобно, дёшево. Воду питьевую тоже блоками покупаю, но еженедельно. Такую вот
Также блоками покупаю соки, вермишель, сыр, сахар, муку, вино. Мясо - беру обычно целую индюшку и разделываю сам. В магазин езжу раз в неделю. Чаще curbside, но там где его нет - приходится тратить время и заходить. Если еду в рыбный - покупаю рыбу и маринованный чеснок корейский на 2-3 месяца.
Понаех-покупать "долгоиграющие" продукты на неделю или месяц нормальная практика, многие так делают. Но Долярчик раз за разом умудряется "козырнуть" какой то конкретной фигней. А потом еще и левые отмазки лепит-мол все 20+литров газировки его жена выпивает и он тут ни при чем. Примерный супруг!