|
Ринок праці |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення галузей: промисловість, сільське і лісове господарство, будівництво, транспорт і зв'язок, торгівля і громадське харчування, матеріально-технічне забезпечення (логістика), культура, освіта, охорона здоров'я, соціальне забезпечення, наука, управління, житлово-комунальне господарство, побутове обслуговування населення.
Додано: Суб 04 лис, 2023 22:12
Shaman написав:в приватному секторі як бачу людей не вистачає, й працюють далеко не на мінімалку.
Тобто ніякого безробіття немає, вірно?.. В приватному секторі гарні зп і працюй-не-хочу? 
-
sergey_sryvkin
-
-
- Подякував: 630 раз.
- Подякували: 670 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 04 лис, 2023 22:19
Дюрі-бачі написав:Колеги - викладачі
и сколько преподавы теперь имеют?
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Суб 04 лис, 2023 22:19
sergey_sryvkin написав:Тобто ніякого безробіття немає, вірно?.. В приватному секторі гарні зп і працюй-не-хочу?
Я вже писав: бувають вакансії, де готові платити багато, приходить з 10 кандидатів, але жоден із них не підходить на цю роботу.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 04 лис, 2023 22:21
vitaliiangel написав:и сколько преподавы теперь имеют?
ЗП 300-500$. А так хто скільки заробить (багато займаються репетиторством, грантами, ІТ)
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 04 лис, 2023 22:22
Дюрі-бачі написав: sergey_sryvkin написав:Тобто ніякого безробіття немає, вірно?.. В приватному секторі гарні зп і працюй-не-хочу?
Я вже писав: бувають вакансії, де готові платити багато, приходить з 10 кандидатів, але жоден із них не підходить на цю роботу.
Вакансии есть, но хотят ли работать? У женщин мужья на войне и оставили им свои карты. Зачем им работать, когда на карту не плохие деньги поступают.
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 04 лис, 2023 22:22
Дюрі-бачі написав:ЗП 300-500$.
жыр по сравнению с 90ми (орфография так и задумана)
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Суб 04 лис, 2023 22:28
Starikan написав: Дюрі-бачі написав: Starikan написав:Откуда взялись 12 млн пенсионеров? Официально их 10.6 млн. И многие уехали, возможно, навсегда.
постаріють ті, кому зараз 55+. Після завершення війни пенсіонерів перших відправлять додому... А от молоді працьовиті чоловіки одразу після відкриття кордонів втечуть до дружин.
У найближчі 5 років буде активно скорочуватися моє покоління - післявоєнних бебі-бумерів. Поки що їх досить багато: приблизно 2/3 моїх однокласників та однокурсників (75+) ще живі. Живі також всї три мої двоюрідні брати та сестри з боку батька і сестра з боку матері. Живі обидва батьки молодшої невістки (у старшої були б живі, якщо би виїхали з Сіверодонецьку, де загинули). Незважаючи на "жахливі совєцькі роки", де ми прожили більшу частину життя. Ми також заробили непогану пенсію. Коли ми всі підемо, пенсійному фонду буде набагато легше. Лаборанти, прибиральники і т.д. Як згадаю молодість , то перші 4 роки теж в університетів працював "на мінімалку" асистентом Я почав працювати з 70-го по 73-й на 90 ре "старшим лаборантом з вищою освітою", доки не захистив кандидатську.
Взагалі-то найчисельнішим було моє покоління 80-х - от кого спробуй прогодуй на пенсії.
Востаннє редагувалось Zebra в Суб 04 лис, 2023 22:28, всього редагувалось 1 раз.
-
Zebra
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1885 раз.
- Подякували: 2675 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 04 лис, 2023 22:28
sergey_sryvkin написав: Shaman написав:в приватному секторі як бачу людей не вистачає, й працюють далеко не на мінімалку.
Тобто ніякого безробіття немає, вірно?.. В приватному секторі гарні зп і працюй-не-хочу? 
там я де бачу - ні. різноробочих-вантажників найняти не можемо. в прифронтових містах, деокупованих, просто в маленьких містах - проблеми є
-
Shaman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 1628 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Суб 04 лис, 2023 22:30
Shaman написав:там я де бачу - ні.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Суб 04 лис, 2023 22:32
jump написав: Shaman написав:самі за скільки працюєте? отож, тому ці розповіді про людей, які прям змушені працювати за копійки - але все це про когось іншого... Bolt теж безробітний, але сукупний дохід дозволяє дещо - от зараз ноут підбирає. є окремі випадки, коли люди дійсно заробляють мало - але якщо кажемо про середній рівень, то ситуація трохи інша
ооо... Ви направду не тямите в реаліях Болт - це окрема каста я Вам розповідаю про інших-реальних людей, простих, звичайних, працьовитих, скромних, дещо сором"язливих, які прагнуть дати хоча б щось своїм дітям/родинам, не мають зв"язків, без пробивних можливостей... Ви певно не повірите, але таких скромних і безмовних кріпаків є сотні тисяч... вони не їдуть за кордон, прагнуть бути на Батьківщині, працювати на своїй землі, підприємствах, нічого особливо не вимагають, аби була хоч якась можливість жити...
це ви починаєте казки зі знаком "-" розповідати. щоб працьовита людина й не могла зовсім заробити. "зв'язки","пробивні можливості","кріпаки", "хоч якась можливість жити" - особливо на Західній Україні - що ще вигадаєте? охоронцям чомусь мало платять, сам здивований
-
Shaman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 1628 раз.
-
-
Профіль
-
-
1