Ринок праці

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення галузей: промисловість, сільське і лісове господарство, будівництво, транспорт і зв'язок, торгівля і громадське харчування, матеріально-технічне забезпечення (логістика), культура, освіта, охорона здоров'я, соціальне забезпечення, наука, управління, житлово-комунальне господарство, побутове обслуговування населення.
  #<1 ... 3031323334 ... 46>
Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 20:10

Дюрі-бачі написав:
  Starikan написав:Откуда взялись 12 млн пенсионеров? Официально их 10.6 млн. И многие уехали, возможно, навсегда.

постаріють ті, кому зараз 55+. Після завершення війни пенсіонерів перших відправлять додому...

Для УБД 55 пенсійний вік, так що і старіти не треба. А так як "воювати мають всі", то резерви для поповнення пенсіонерів є.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1115 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 20:34

Starikan написав:
  Дюрі-бачі написав:
  jump написав:після закінчення війни, демографічну структуру можна сприймати як базову: 10+10+5 (пенсіонери+економічно активне населення+діти).
а Ви оптиміст. Я ж очікую, що буде десь 12+8+4. Європі не потрібні наші пенсіонери і люди передпенсійного віку, на відміну від молодих чоловіків.

Откуда взялись 12 млн пенсионеров? Официально их 10.6 млн. И многие уехали, возможно, навсегда.

А пенсию им всё равно начисляют :)
reef

Подякував: 194 раз.
Подякували: 198 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 21:22

Дюрі-бачі написав:
  Starikan написав:Откуда взялись 12 млн пенсионеров? Официально их 10.6 млн. И многие уехали, возможно, навсегда.
постаріють ті, кому зараз 55+. Після завершення війни пенсіонерів перших відправлять додому... А от молоді працьовиті чоловіки одразу після відкриття кордонів втечуть до дружин.

У найближчі 5 років буде активно скорочуватися моє покоління - післявоєнних бебі-бумерів. Поки що їх досить багато: приблизно 2/3 моїх однокласників та однокурсників (75+) ще живі. Живі також всї три мої двоюрідні брати та сестри з боку батька і сестра з боку матері. Живі обидва батьки молодшої невістки (у старшої були б живі, якщо би виїхали з Сіверодонецьку, де загинули). Незважаючи на "жахливі совєцькі роки", де ми прожили більшу частину життя.
Ми також заробили непогану пенсію. Коли ми всі підемо, пенсійному фонду буде набагато легше.
Лаборанти, прибиральники і т.д. Як згадаю молодість , то перші 4 роки теж в університетів працював "на мінімалку" асистентом

Я почав працювати з 70-го по 73-й на 90 ре "старшим лаборантом з вищою освітою", доки не захистив кандидатську.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 21:31

jump написав:
  Shaman написав:
  jump написав:Львів, особисто знаю нарід, який працює за 6-10 тис грн. і живуть якось.
Ще маю інфо про тисячі людей у тому ж Львові, які також працюють зі ті ж гроші. Щастя не в грошах :lol:

й ким же вони працюють?

Ви певно не повірите, підприємства від приватного до державного сектору, і то є направду правда 8)
люде жиют і тішаться, що мають роботу. "Страшно далєкі ви от народа" :oops:
навіть на держ. службі
лиш пани садовий, козицький, дубневичі, козловський і вся інша нечить Вам не признаються про се, але вперто будуть наводити держстат 8)

ви не відповіли конкретно.

на держслужбі - можливо. але там або крадуть час, або мають додаткові якись приробітки. бо інакше що тримає людей?

в приватному секторі як бачу людей не вистачає, й працюють далеко не на мінімалку.

а тисячі людей... може ви дивитесь на цифри офіційної зп - таке буває, вибачте....
Shaman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 21:38

Re: Валютний ринок в контексті ДС

Shaman написав:бо інакше що тримає людей?

"краще синиця в руках" (с). В приватному секторі значно менше стабільності.
Дюрі-бачі

Подякував: 890 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 21:41

Shaman написав:а тисячі людей... може ви дивитесь на цифри офіційної зп - таке буває, вибачте....

я намагався дещо прикрашати, бо дехто не пойме...
не оф.. а реальної... за яку люди живуть, купують продукти, оплачують комуналь...
повтор... "страшно далєкі ви от народа"

десятки тисяч...людей тут...

Ви не з офісу ОП? :lol:
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 21:49

jump написав:
  Shaman написав:а тисячі людей... може ви дивитесь на цифри офіційної зп - таке буває, вибачте....

не оф.. а реальної... за яку люди живуть, купують продукти, оплачують комуналь...

самі за скільки працюєте? отож,

тому ці розповіді про людей, які прям змушені працювати за копійки - але все це про когось іншого... Bolt теж безробітний, але сукупний дохід дозволяє дещо - от зараз ноут підбирає. :D

є окремі випадки, коли люди дійсно заробляють мало - але якщо кажемо про середній рівень, то ситуація трохи інша
Shaman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 21:58

Shaman написав:є окремі випадки, коли люди дійсно заробляють мало
в когось борщ рідкий, а в когось - перлини дрібні.
Маю можливість спостерігати за різними прошарками:
1) Друзі ІТ-шники
2) Колеги - викладачі
3) Сусіди - продавці, халтурщики, комунальники
4) родичі - селяни.
Хочу сказати, що життя в кожному із них дуже специфічне, як і рівень доходів.
Дюрі-бачі

Подякував: 890 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 22:09

Shaman написав:є окремі випадки, коли люди дійсно заробляють мало - але якщо кажемо про середній рівень, то ситуація трохи інша

знаю про трёх своих однакашников - было человек 16-18. один на чп слесарем 15т. другой на аптекарском складе охранником 8т. третий торгует возле рынка всякой фигнёй и самогонкой, а половина померла вже не доживя до 60. такая школа была не городская. дети в основном из трущоб молдаванки и пересыпи переселенцы в новостройки. много из неполных-неблагополучных семей и это типа в одессе...
чик

Подякував: 6630 раз.
Подякували: 1170 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 22:10

Shaman написав:
  jump написав:

самі за скільки працюєте? отож,

тому ці розповіді про людей, які прям змушені працювати за копійки - але все це про когось іншого... Bolt теж безробітний, але сукупний дохід дозволяє дещо - от зараз ноут підбирає. :D

є окремі випадки, коли люди дійсно заробляють мало - але якщо кажемо про середній рівень, то ситуація трохи інша

ооо... Ви направду не тямите в реаліях 8)
Болт - це окрема каста 8)
я Вам розповідаю про інших-реальних людей, простих, звичайних, працьовитих, скромних, дещо сором"язливих, які прагнуть дати хоча б щось своїм дітям/родинам, не мають зв"язків, без пробивних можливостей... Ви певно не повірите, але таких скромних і безмовних кріпаків є сотні тисяч... вони не їдуть за кордон, прагнуть бути на Батьківщині, працювати на своїй землі, підприємствах, нічого особливо не вимагають, аби була хоч якась можливість жити...
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

#<1 ... 3031323334 ... 46>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор