Перелік фінансових компаній, які були під підозрою в шахрайстві. Фінансові піраміди та лохотрони в Україні. Все, що пов'язано з фінансовими схемами, націленими на обман довірливих учасників.
Але то все куйня! Питання наступне - кому оці "слідуючі виплати" йдуть? Мені - не йдуть! Може зразу Гонті вони начислюються? А нах їх писати, якщо вони, навіть, не зачислюються до балансу(вже мовчу про вивід реальних грошей) Вже стали скупі, навіть, на зачислення простих циферок! Пам'ятаєте цей попередній скрін? Сьогодні 14.08.20 - а нікуя, навіть, циферок нікуди не додали!
У київському офісі “B2B Jewelry” (бул. Лесі Українки 30-В) громадянка Греції спробувала покінчити життя самогубством порізавши собі вени — вона звинувачує компанію у шахрайстві та крадіжці коштів.
Alla77777 написав:У київському офісі “B2B Jewelry” (бул. Лесі Українки 30-В) громадянка Греції спробувала покінчити життя самогубством порізавши собі вени — вона звинувачує компанію у шахрайстві та крадіжці коштів.
А свій розум вона не звинувачує? Чи немає що там в себе звинувачувати?
Тут люди в банки більше 200К бояться класти, що вони і ліцезії мають і 10-20р на ринку!
Alla77777 написав:У київському офісі “B2B Jewelry” (бул. Лесі Українки 30-В) громадянка Греції спробувала покінчити життя самогубством порізавши собі вени — вона звинувачує компанію у шахрайстві та крадіжці коштів.
А свій розум вона не звинувачує? Чи немає що там в себе звинувачувати?
Тут люди в банки більше 200К бояться класти, що вони і ліцезії мають і 10-20р на ринку!
Нехай жадність свою звинувачує!!!
Згодна, треба думати, що робиш, все зважувати, а не куплятися на солодкі відсотки і обіцянки
Долярчик написав:Але то все куйня! Питання наступне - кому оці "слідуючі виплати" йдуть? Мені - не йдуть! Може зразу Гонті вони начислюються? :mrgreen А нах їх писати, якщо вони, навіть, не зачислюються до балансу(вже мовчу про вивід реальних грошей) Вже стали скупі, навіть, на зачислення простих циферок! :mrgreen Пам'ятаєте цей попередній скрін? Сьогодні 14.08.20 - а нікуя, навіть, циферок нікуди не додали! :mrgreen
Зачислили 18го Краще б дали вивести хоч 600 з балансу або, хоч купити на весь баланс!
Долярчик написав:Але то все куйня! Питання наступне - кому оці "слідуючі виплати" йдуть? Мені - не йдуть! Може зразу Гонті вони начислюються? :mrgreen А нах їх писати, якщо вони, навіть, не зачислюються до балансу(вже мовчу про вивід реальних грошей) Вже стали скупі, навіть, на зачислення простих циферок! :mrgreen Пам'ятаєте цей попередній скрін? Сьогодні 14.08.20 - а нікуя, навіть, циферок нікуди не додали! :mrgreen
Зачислили 18го Краще б дали вивести хоч 600 з балансу або, хоч купити на весь баланс!
Так 14го не було, то от 18го прийшли. А далі - буде!
Але, то тільки циферки прийшли, а я хочу, щоб на депозит хоч 600грн прийшло На крайняк - готовий весь баланс вкласти знову, щоб лиш щотижня ГАРАНТОВАНО приходило 600грн на депозит, ну чи зразу на картку, як колись!!!