Вкладчик1234 написав:В какой-то степени можно сказать, что я "антивакцинатор", потому что я считаю, что фармакология сейчас - это способ извлечения денег, а не медицина.
ок, я понял Вашу позицию, Бигфарма и все такое, спорить не буду. Чтобы не оскорблять Вас называя антивакцинатором (Вы все же частично верите в медицину) буду называть Вас скрытым антивакцинатором. Хотя это звучит как-то зловеще, лучше пассивный антивакцинатор.
Но если гомофобия для Вас актуальна то можно и скрытный или Ваш вариант.
Hotab написав:Будивельник, нет веры в укр. держстат (знаю, что вы счас скажете, что это потому что он не попадает в стройную ковидную статистику) . Пока не проведут перепись хотя бы раз в 10 лет. Сколько у нас людей? Где они счас? (Польша, РФ, ордло??) Где они умирают? Кто-то передает эти свидетельства о смерти в украинские ЗАГСы? Как часто? А если в 15-м году тот вами озвученный всплеск - это Мордор передал данные за 14 и 15 вместе? А как часто вообще они передают?? А у нас там (как и в Польше) миллионы живут. Вы знаете хоть одну такую страну?
Бачите Про якесь неофіційне Бергамо - Ви сприймаєте на ура Офіційне Українське - не сприймаєте бо підозрюєте підводне каміння....
В мене була з одним з патріотів а-ля нас зливають - суперечка про втрати під Іловайськом... Офіційна статистика там 300-500 осіб(точно не памятаю , шукати лінь)-мій опонент мене переконував що там 3000-5000...На всі мої заперечення що в Армії наскрізний рівень контролю, який унеможливлює різницю в 10 разів..він не вірив.. Тому в мене до Вас запитання Як проводиться контроль в Армії-Вам відомо Як думаєте - контроль в ЗАГСІ(єдиний орган який контролює народжуваність і смерті) - гірший чи кращий від Армійського ? При цьому ЗАГС потім контролюється податковою( через ІПН і МВС через прописку/паспорти) І останнє Без привязки хто де помер, якщо труп інтендифікований - його смерть враховується тільки в статистиці його Держави і дата смерті йде в статистику того місяця в якому він помер. Так навскидку спробуйте знайти не причини смерті(тут статистика широка) а місце смерті(привязку не до місця реєстрації громадянина, а до місця його смерті) - ніде не знайдете.Людина яка закінчила самогубством в Антарктиці - офіційно потрапить в смерті по здається Рівенській області)
Вкладчик1234 написав:А для пересичных будет "лишняя" польская партия (они вроде отказались от массовой вакцинации стариков из-за известных последствий). "Партнёры" даже 1 холодильник прислали!
Виявилось, що за новинами про коронавірус слідкує трохи менше половини українців. І інтерес до COVID-19 в населення постійно згасає. Соціологи зауважили, що поступово суспільний інтерес населення до цієї інформації знижується. А найчастіше стежать за новинами про COVID-19 люди старшого віку та жінки. https://healthy.24tv.ua/koronavirus-v-s ... a_n1538280
"Ковідна рука" – новий побічний ефект після щеплення Джерело: Health Щеплення проти коронавірусу може викликати такі побічні ефекти, як біль або набряк в місці ін'єкції, втому і головний біль. Та тепер лікарі зареєстрували ще одну побічну реакцію на вакцину Moderna від коронавірусу – велику червону пляму навколо місця ін'єкції. Медичні експерти віднесли новий симптом до категорії "відстрочені реакції гіперчутливості", що по суті означає реакцію на вакцину на шкірі, яка з'являється лише через деякий час після уколу. https://healthy.24tv.ua/koronavirus-v-s ... a_n1538280
Владі треба поспішити із закупками, бо чим далі, тим важче буде обґрунтовувати купівлю ще і за декілька реальних цін того, що інші почнуть утилізовувати.
Europe's oldest person, French nun Sister Andre, turns 117 on Thursday after surviving Covid-19 last month and living through two world wars, with a special birthday feast including her favourite dessert -- Baked Alaska.
Research & Branding Group опубликовала результаты последнего соцопроса, согласно которым 57% украинцев не хотят вакцинироваться даже в том случае, если вакцину им дадут бесплатно.
“В январе 2021 года в Украине зарегистрировали 1265 случаев туберкулеза: 998 новых случаев заболевания; 267 пациентов с рецидивом; 44 пациента, которые восстановили лечения после перерыва; 68 пациентов, которые начали повторное лечение после неудачного; 24 - другие случаи”, — говорится в сообщении. ВОЗ сообщили, что пандемия коронавируса осложнила борьбу с туберкулезом.
budivelnik написав:Без привязки хто де помер, якщо труп інтендифікований - його смерть враховується тільки в статистиці його Держави і дата смерті йде в статистику того місяця в якому він помер.
У вас є інформація який цей механізм передачі інформації з держави де людина померла (наприклад московія) до містечка Каланчак на Херсонщині. З Москви йдуть такі листи в Каланчак? Можливо родичі мають чхати до Москви та брати довідку про смерть? Який цей механізм? А якщо в ордло людина померла, вони кудись повідомляють, що одним українцем стало менше?
budivelnik написав:Про якесь неофіційне Бергамо - Ви сприймаєте на ура
Неофіційне Бергамо (я так розумію Ви про змі,які весною повідомляли про переповнені морги) інформація пізніше знайшла відображення в офіційній статистиці. Був величезний ріст смертності в провінції (в рази) в тому місяці. Та і по всій країні (в 1.5 рази).
Табличку надав zzzzzz ( потрібно б таки хоч раз би спитати його дозволу на це) .
Інформація ним взята з Євростату.
Там доречі жовтневі та листопадові Ямині "нет никакого роста смертності, нивижу ничиво) в Чехії. Все бедняга не мог увидеть из-за шор.
lapay написав:...... Согласно данным выходит, что за 2020 год (не считая двух последних недель, которые пока ещё не успели попасть с статистику) в стране умерло на 3000 человек больше, чем в 2019. Но в 2019 году смертность была ниже обычного показателя, в 2018-м умерло на 400 человек больше, чем в 2020. https://ostwest.tv/news/koranovirus/sme ... 2020-godu/
вы не повністью процитували
То есть если избыточная смертность в 2020 есть, то не превышает несколько сотен случаев на страну с 10 миллионами населения. Швеция
На сайте статистического ведомства Германии говорится, что рост смертности в Германии обусловлен не только коронавирусом, этот уровень растет из года в год в силу старения населения. При этом от коронавируса умирают в первую очередь пожилые люди.
так повніше , а загалом дякую за послиання . ВІд себе Що ми бачимо страшний ковід зовсім ні на що не вплинув, [b]взагалі [/b] чудове посилання .
Это слова. Не обращайте внимания. Я немного раньше (viewtopic.php?p=5166740#p5166740) посчитал по данным из ссылки lapay - смертность в 2020 в Швеции получится на 5,5% выше средней за 10 лет. Так что "несколько сотен' это как-то очень мягко.