Епідемія коронавірусу в Україні та світі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 27342735273627372738 ... 5004>
Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2021 15:35

Бл-и-и-н.
И эти люди запрещают мне ковыряться в носу! (с)
И обижаются, когда называю дураками.
Переживаете, что нет яркой второй волны?
Да радоваться надо!
Посмотрите на графики на ворлдметре в Европе, США, Бразилии, Израиле. Есть уже и вторые, а кое-где и третьи волны. Вспомните, как после весенней волны Европа летом вздохнула с облегчением - всё, прошло, можно расслабиться. Позже получили гораздо более сильные волны.

Что-то общее есть у ковида не только с гриппом, но и с другими респираторными болезнями, и со всеми инфекционными болезнями вообще. Наверняка что-то общее можно найти и любыми другими болезнями.
Ну и что?

Безусловно, не надо впадать в истерику: "Мы все умрём!".
Но и не надо начинать доказывать, что эпидемии нет и "ковид это просто насморк".

Конечно, можно подходить к вопросу так: "Подумаешь, сколько там умирает! В Израиле 0,05%, в США, Англии - 0,15%. Чепуха! Было бы о чём говорить!".
В этом смысле могу понять Будивельника. Он честно высказывает именно такую позицию.
Но другие пытаются доказать, что вообще ничего нет, а всё это "происки Бигфармы", Билла Гейтса, "тайного правительства", масонов, рептилоидов.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2021 15:46

Re: Эпидемия коронавируса в мире

ЛАД написав:Но и не надо начинать доказывать, что эпидемии нет и "ковид это просто насморк".
1 В Україні епідемії немає...
Ліжка під ковід заповнені в середньому на 30% від максимуму
2 Епідемія і мінімальний ріст смертності - це натягування сови на глобус
Або смертність має бути вищою
Або епідемія треба замінити на інше визначення
3 Є комплексний, а є однобокий підхід..
Однобокий
від ковіду(грипу, тютюну,алкоголю,наркотиків) треба всіх закрити і захистити
комплекний - скільки коштує вартість заходів, на що вони вплинуть ,які будуть економічні наслідки...і так далі.

Ясно що Ляшко буде вимагати закрити всіх і вся з метою зберегти максимальну кількість життів...
Ясно що Гетьманцев буде іншої думки...
Ясно що ресторатор,сімя якого повинна померти з голоду - буде проти того , щоб в Бергамо вижив дідусь в 80+, за рахунок смерті дитини ресторатора в 20+...

Так що станьте більш комплекним - і ваш максималізм по ковіду - трошки померкне...Особливо якщо у явите, що Ваша особиста пенсія залежить виключно від ЄСВ податку ресторатора,якого за Вашим палким бажанням і переконанням - закрили.
  ЛАД написав:а всё это "происки Бигфармы", Билла Гейтса, "тайного правительства", масонов, рептилоидов.
По великом рахунку
Яка різниця хто роздув цей маразм( по ковіду, приниженні російської мови , чи непотрібності Української Церкви...) - по суті
Ті хто запустив ковідістерію - своєї мети добились...Яка вона була ,мені не відомо ,але те що вона завадила особисто мені повноцінно прожити цілий рік свого життя(тобто вкрала в мене 2% мого життя) - мені зрозуміло.
Того я такий противник продовження подібної істерії на майбутнє.
Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 12 лют, 2021 15:50, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2021 15:47

budivelnik написав:
  ЛАД написав:Кроме того, могла снизиться смертность благодаря карантину, например, от ДТП, от других инфекций.
Вже саме використання - могла снизиться....Говорить про те , що Ви припускаєте і інший варіант розвитку подій.
...

Могу только повторить Вашу фразу:
Тому вмикайте мозок

Я написал к тому, что надо проанализировать больше данных, чем просто количество смертей, а Вы выбрали одну мою фразу, неправильно её поняли, а всё остальное просто пропустили.

Дай бог, чтобы у Вас вопрос стоял о 100+, но кому-то заболевание может помешать дожить до 80,70 или даже 60+.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2021 15:56

Lady_N написав:Правильно, но нам же тут доказывают, что ковид не имеет ничего общего с гриппом и простудой.

Lady_N написав:Бережіть себе! Післяковідний період може приносити сюрпризи, напр., вдарити по слабким місцям в організмі.

Просто простуда :D

С переживаниями об экономике Вы уже очевидно справились с чем Вас поздравляю.
IgA

Подякував: 38 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2021 15:57

Re: Эпидемия коронавируса в мире

ЛАД написав:но кому-то заболевание может помешать дожить до 80,70 или даже 60+.
1 Так і я за те щоб проаналізувати
В лоб - від ковіду взагалі ніхто не помер,всі померли від супутніх захворювань , і смертність цих захворювань вдалось понизити просто створивши надлишкові ліжка з киснем...що дало й іншим хворим,особливо серцево-суддиним, додатковий шанс на життя.
2 Кожному з нас щось завадить прожити трошки більше.
Основна причина - це ми самі, тут ми загробимо себе на 90% самостійно і тільки якихось 10% - це вплив зовнішніх факторів.
Я по життю притримуюсь думки
Подбай про тих 90% які залежать тільки від тебе - і тоді ймовірність того , що 10% створених кимось створять тобі більше проблем-буде прямувати до нуля
3 Без образ
Але Ваше виховання в якому Вас переконували що колір і довжина спіднички піонерки/комсомолки - це справа не піонерки/комсомолки - а справа класу а то й школи - якраз й привела Вас до сьогоднішньої парадигми , де я мушу менше думати про себе і більше про те як мої дії вплинуть на оточення..
Я ж кардинально іншу позицію займаю
Максимально дбаю про наявність в себе індивідуальних засобів захисту, медпрепаратів.. і тому ймовірність того ,що я пошкоджу своїми діями інше життя - набагато менша ніж коли б я замість нормальних антибіотиків для себе - купував би навколишнім маски....
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2021 16:00

Вы меня совсем не читаете? Или выхватываете только по одной фразе? И спорите сами с собой?

Где Вы увидели мой "максималізм по ковіду"? Я где-то требовал закрыть всех и вся и запретить выходить из дома?

якщо уявите, що Ваша особиста пенсія залежить виключно від ЄСВ податку ресторатора,якого за Вашим палким бажанням і переконанням - закрили.

Де Ви побачили у мене таке "палке бажання" "закрити"?

С ужасом уявляю ситуацию, при которой я бы жил на пенсию, которая "залежить виключно від ЄСВ податку ресторатора". :)

P.s. Вы приносите сюда вопросы с политветки. Когда-то уже писал там - Ваши взгляды это социал-дарвинизм, переходящий временами просто в фашизм.
Давайте закончим дискуссию.
Надоело и бессмысленно.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2021 16:11

ЛАД написав:С ужасом уявляю ситуацию, при которой я бы жил на пенсию, которая "залежить виключно від ЄСВ податку ресторатора".
1 Якщо живете на пенсію - то ви справді живете на ЄСВ відрахування активно працюючих
Чим більше скорочується кількість працюючих - тим сильніше скорочується Ваша кормова база.
2 Мене дивують люди ,які з одного боку палко всіх переконують що ковід це пандемія світового масштабу
А з другого боку не хочуть усвідомити, що якщо вони всіх переконають то це однозначно буде дорівнювати закликам закрити всіх і вся...
Цікаво - Ви також вже не голосували за Зеленського?
Бо якось кількість тих хто дер за нього глотку - гірше не буде
Дуже сильно зменшилась після того як - гірше прийшло
3 Трошки економіки до лікарської теми
Станом на сьогодні наша економіка виглядає стійкою..бо ми надрукували море грошей
А це море грошей не викликало дикої інфляції...бо локдауни зупинили (зменшили) швидкість обертання грошей..
вартість товарів в рік = кількість грошей* кількість обертів в рік
Сьогодні ще локдауни , гроші вкинуті, бюджети зверстані...
Завтра треба буде відпускати обмеження, швидкість обертання грошей почне збільшуватись..а от як їх вийняти з обороту(надлишкові) ми не знаємо(у нас дефіцитний Бюджет)
от тоді й зрозумієте ,коли ранкову пенсію потрібно буде витратити до обіду - навіщо влада ковідістерію підтримувала..
Але навіщо Ви це підтримували - Ви й самі собі відповіді дати не зможете.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2021 16:30

yama написав:ЛАД пропустил все ваши вопросы , активно жил не был на форуме пару дней .
....

Вопросы (о Швеции?) я задавал не для того, чтобы Вы мне ответили, а чтобы сами задумались.
Вторая часть Вашей фразы, возможно, самое правильное решение/поведение. :)
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2021 17:10

Порядка 78% заболевших — в возрасте до 50 лет, более 79% умерших — старше 60 лет. Соотношение между умершими мужчинами и женщинами — 58-42%. За последние сутки от COVID-19 в Израиле умерли 19 человек, с начала эпидемии — 5286. Возраст погибших — от 2 месяцев до 108 лет.

https://www.9tv.co.il/item/24576
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2021 17:22

budivelnik написав:......
2 Мене дивують люди ,які з одного боку палко всіх переконують що ковід це пандемія світового масштабу
А з другого боку не хочуть усвідомити, що якщо вони всіх переконають то це однозначно буде дорівнювати закликам закрити всіх і вся...

Логика сильно хромает.
Из того, что "ковід це пандемія світового масштабу" не следует, что надо "закрити всіх і вся". Меры должны быть адекватны угрозе и взвешенными.

Цікаво - Ви також вже не голосували за Зеленського?
Бо якось кількість тих хто дер за нього глотку - гірше не буде
Дуже сильно зменшилась після того як - гірше прийшло

Если помните политветку, то я не "дер за нього глотку", но голосовал за него. Его правлением разочарован, но совсем не потому, что "гірше прийшло". Считаю, что при По было бы примерно так же. Разочарован потому, что он делает примерно то же, что По, хотя обещал несколько другое.
Но это уж совсем вопрос политветки. Поэтому окончательно прекращаю.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 27342735273627372738 ... 5004>
Форум:
+ Додати
    тему