"Син останнім часом почав скаржитися на головний біль. Спершу я не звернула увагу, але коли це почало повторюватися на 2-й, 3-й день скарг і похід до медсестри, почала розбиратися, у чому проблема. І виявилося, голова болить у сина та інших однокласників, коли вони сидять поблизу вчителя 1-2 парти і після спілкування поруч із вчителем. У знайомих матусь аналогічна ситуація. Я підозрюю, що причина головного болю у учнів - вакциновані вчителі", - розповіла про свою проблему мати школяра.
Ми вже їх давно зробили)) І давно все порахували і теоретично,і практично.
"В середньому проживеш" зовсім не означає , що ти і твої однокласники помруть в цьому віці або поряд. Впевнений, що кілька однокласників у тебе вже нема в живих. І ще чимало не доживе до 71-го. А щоб всі разом ви дали 71 рік,всі інші счасливчики повинні прожити набагато більше 71-го.
budivelnik написав:Я не можу тут приводити простині логічних розрахунків, згідно з яких випливе як я прийшов до тієї чи іншої цифри..Я просто викладаю цифру
Т.е. в основе все-таки лежат не конкретные статистические цифры, а
логічні розрахункі
И это все, что нужно знать о ваших "простынях" и выводах.
Давайте по порядку 1 Я беру реальні цифри на сьогодні 2 Так як цифр на завтра ще не має ні в кого ...то замість емоційних викриків завтра всі помремо як в педерації Я використовую логічні ланцюжки прогнозу цифр які можуть бути...
Це все що вам треба знати...
Ще раз і спрощено ваші емоційні страхи про завтра-я замінюю на свої логічні розрахунки які базуються на правилах статистики і прогнозування ймовірних результатів сьогоднішньої математичної науки
І в кого результат повинен бути точніший? в емоціоналів які тикають пальцем в небо чи в логіка який спирається на столітній досвід математики?
Якщо у вас відкинути абсолютно безпідставно вигадані оцінки "істерики, зашугані, перестрашені, бояться і т.д.", а також об'єктивно вказати, що помиляться можуть усі - тобто і ви, і ваші опоненти, то залишиться такий підхід --- Україна робить так само, як і розвинуті країни з достатньо розвинутою медициною та фаховими чиновниками держави.
А як ви багато знаєте і часто застосовуєте прислів'я, то в даному випадку доречним буде таке -- "лучше с умным потерять, чем с дураком найти". Це і буде критерієм правильності обраних дій та відношення. В умовах, коли дійсно ніхто не знає майбутнього. І той же Ковід теоретично може швидко зникнути, як згасали інші деякі епідемії. А може і ні.
detroytred написав:Якщо у вас відкинути абсолютно безпідставно вигадані оцінки "істерики, зашугані, перестрашені, бояться і т.д.",
Я щиро дивуюсь вашому терпінню. Методично предметно пояснювати опоненту ,який постійно кривляє мавпячі рожі, називає всіх навкруги "старі, дурні, невдахи, тупі, голодні, перелякані etc" - це багато вартує. Особисто я вже давно вибрав тактику: з мавпою треба поводитись як з мавпою. Тому тролю його і насміхаюсь. Тим більше, що приводів для цього він нам дає більш ніж достатньо. І це працює: читає, але ігнорить. )))
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 28 вер, 2021 15:35, всього редагувалось 1 раз.
Саме так. Яма з Будівельником навіть ходили на кладовище ,щоб подивитись таблички на могилах,чи справді більшість помирає в 66-76 років?? Ні. Нема такої тенденції. Більше того, починаючи з 50 років і до 90..100 помирають постійно, щорічно,з дещо наростаючою кількістю. Ніякого піку біля 71 - нема.
Эффективность вакцины в разрезе израильских смертей по возрасту - после/до 60 лет. Основную смертность дают 60+ и на них эффективность вакцины видна. Смертность до 60 лет - (на фоне 60+) практически 0 и с вакцинацией корреляция не видна (случайные величины).
detroytred написав:Якщо у вас відкинути абсолютно безпідставно вигадані оцінки "істерики, зашугані, перестрашені, бояться і т.д.",
Я щиро дивуюсь вашому терпінню. Методично предметно пояснювати опоненту ,який постійно кривляє мавпячі рожі, називає всіх навкруги "старі, дурні, невдахи, тупі, голодні, перелякані etc" - це багато вартує. Особисто я вже давно вибрав тактику: з мавпою треба поводитись як з мавпою. Тому тролю його і насміхаюсь. Тим більше, що приводів для цього він нам дає більш ніж достатньо. І це працює: читає, але ігнорить. )))
Та да! Відзначу, що з усіх, хто на протязі стількох років намагався впоратися з паном Будівельником, пробити його впертість вдалося тільки вам.
І справа тут мабуть не стільки в тактиці, бо ви далеко не перший в застосуванні даного підходу. Навіть більше -- до цього в кінці кінців приходили майже усі після його "аргументів" та манер.
Але результат тільки у вас. Феноменальний можна сказати. Чому так? Загадка. Надати відповідь може тільки сам Будівельник. Може й зізнається))
Та ще й пояснить, чому після завумних своїх порад-розмірковувань про недоцільність-поразку ігнорування опонента, сам же й тут же й заігнорив.