Епідемія коронавірусу в Україні та світі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 37673768376937703771 ... 5004>
Повідомлення Додано: Вів 28 вер, 2021 12:35

Я... так...і...знав...!!!

"Син останнім часом почав скаржитися на головний біль. Спершу я не звернула увагу, але коли це почало повторюватися на 2-й, 3-й день скарг і похід до медсестри, почала розбиратися, у чому проблема. І виявилося, голова болить у сина та інших однокласників, коли вони сидять поблизу вчителя 1-2 парти і після спілкування поруч із вчителем. У знайомих матусь аналогічна ситуація. Я підозрюю, що причина головного болю у учнів - вакциновані вчителі", - розповіла про свою проблему мати школяра.
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 28 вер, 2021 12:37

Hotab написав:change_pm ,
зі. висновки всі будуть робити самі...

Ми вже їх давно зробили))
І давно все порахували і теоретично,і практично.

"В середньому проживеш" зовсім не означає , що ти і твої однокласники помруть в цьому віці або поряд. Впевнений, що кілька однокласників у тебе вже нема в живих. І ще чимало не доживе до 71-го.
А щоб всі разом ви дали 71 рік,всі інші счасливчики повинні прожити набагато більше 71-го.

Можливо, я з ними не спілкуюсь
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 28 вер, 2021 13:42

Re: Эпидемия коронавируса в мире

Молдово-Украинская граница. 10 евро и «Дій вдома» не устанавливается. Уверен, что и везде так.
Ed_UA_rD

Подякував: 0 раз.
Подякували: 10 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 28 вер, 2021 13:47

budivelnik написав:
  yanyura написав:
  budivelnik написав:Я не можу тут приводити простині логічних розрахунків, згідно з яких випливе як я прийшов до тієї чи іншої цифри..Я просто викладаю цифру
Т.е. в основе все-таки лежат не конкретные статистические цифры, а
логічні розрахункі
И это все, что нужно знать о ваших "простынях" и выводах.
Давайте по порядку
1 Я беру реальні цифри на сьогодні
2 Так як цифр на завтра ще не має ні в кого ...то замість емоційних викриків
завтра всі помремо як в педерації
Я використовую логічні ланцюжки прогнозу цифр які можуть бути...

Це все що вам треба знати...

Ще раз і спрощено
ваші емоційні страхи про завтра-я замінюю на свої логічні розрахунки які базуються на правилах статистики і прогнозування ймовірних результатів сьогоднішньої математичної науки

І в кого результат повинен бути точніший?
в емоціоналів які тикають пальцем в небо
чи в логіка який спирається на столітній досвід математики?

Якщо у вас відкинути абсолютно безпідставно вигадані оцінки "істерики, зашугані, перестрашені, бояться і т.д.", а також об'єктивно вказати, що помиляться можуть усі - тобто і ви, і ваші опоненти, то залишиться такий підхід --- Україна робить так само, як і розвинуті країни з достатньо розвинутою медициною та фаховими чиновниками держави.

А як ви багато знаєте і часто застосовуєте прислів'я, то в даному випадку доречним буде таке -- "лучше с умным потерять, чем с дураком найти".
Це і буде критерієм правильності обраних дій та відношення.
В умовах, коли дійсно ніхто не знає майбутнього.
І той же Ковід теоретично може швидко зникнути, як згасали інші деякі епідемії.
А може і ні.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 28 вер, 2021 15:31

detroytred написав:Якщо у вас відкинути абсолютно безпідставно вигадані оцінки "істерики, зашугані, перестрашені, бояться і т.д.",

Я щиро дивуюсь вашому терпінню.
Методично предметно пояснювати опоненту ,який постійно кривляє мавпячі рожі, називає всіх навкруги "старі, дурні, невдахи, тупі, голодні, перелякані etc" - це багато вартує. Особисто я вже давно вибрав тактику: з мавпою треба поводитись як з мавпою. Тому тролю його і насміхаюсь. Тим більше, що приводів для цього він нам дає більш ніж достатньо. І це працює: читає, але ігнорить. )))
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 28 вер, 2021 15:35, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2469 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Вів 28 вер, 2021 15:34

Ed_UA_rD написав:Молдово-Украинская граница. 10 евро и «Дій вдома» не устанавливается. Уверен, что и везде так.

Можно и бесплатно.
Нет основания не впускать граждан в свою страну с формулировкой "нет дії", "не захотел устанавливать" и т.п.
Вкладчик1234
Форумчанин року

Заблокований
Подякував: 9350 раз.
Подякували: 4482 раз.

Профіль

3
2
3
Повідомлення Додано: Вів 28 вер, 2021 15:34

Hotab написав:change_pm ,
зі. висновки всі будуть робити самі...

Ми вже їх давно зробили))
І давно все порахували і теоретично,і практично.

і навіть логічно :lol:
Ромасик

Подякував: 1392 раз.
Подякували: 816 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 28 вер, 2021 15:37

Ромасик написав:навіть логічно

Саме так. Яма з Будівельником навіть ходили на кладовище ,щоб подивитись таблички на могилах,чи справді більшість помирає в 66-76 років?? Ні. Нема такої тенденції. Більше того, починаючи з 50 років і до 90..100 помирають постійно, щорічно,з дещо наростаючою кількістю. Ніякого піку біля 71 - нема.
Hotab

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2469 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Вів 28 вер, 2021 16:31

Эффективность вакцины в разрезе израильских смертей по возрасту - после/до 60 лет.
Основную смертность дают 60+ и на них эффективность вакцины видна.
Смертность до 60 лет - (на фоне 60+) практически 0 и с вакцинацией корреляция не видна (случайные величины).
Зображення
Зображення
Ромасик

Подякував: 1392 раз.
Подякували: 816 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 28 вер, 2021 16:40

Hotab написав:
  detroytred написав:Якщо у вас відкинути абсолютно безпідставно вигадані оцінки "істерики, зашугані, перестрашені, бояться і т.д.",

Я щиро дивуюсь вашому терпінню.
Методично предметно пояснювати опоненту ,який постійно кривляє мавпячі рожі, називає всіх навкруги "старі, дурні, невдахи, тупі, голодні, перелякані etc" - це багато вартує. Особисто я вже давно вибрав тактику: з мавпою треба поводитись як з мавпою. Тому тролю його і насміхаюсь. Тим більше, що приводів для цього він нам дає більш ніж достатньо. І це працює: читає, але ігнорить. )))

Та да!
Відзначу, що з усіх, хто на протязі стількох років намагався впоратися з паном Будівельником, пробити його впертість вдалося тільки вам.

І справа тут мабуть не стільки в тактиці, бо ви далеко не перший в застосуванні даного підходу. Навіть більше -- до цього в кінці кінців приходили майже усі після його "аргументів" та манер.

Але результат тільки у вас. Феноменальний можна сказати.
Чому так? Загадка. Надати відповідь може тільки сам Будівельник.
Може й зізнається))

Та ще й пояснить, чому після завумних своїх порад-розмірковувань про недоцільність-поразку ігнорування опонента, сам же й тут же й заігнорив.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

#<1 ... 37673768376937703771 ... 5004>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор