Сравните РФ , где в день порядка 4000 смертей в конце октября и ноябре ,и европейцев, для которых каждый человек дорог (ну или они это пытаются показать). РФ и не думала особо закрываться.Хотя такого как у них нет нигде. Может немного в Украине . И то в Украине ,наверное на сегодня уже не так.
согласитесь, было бы смешно, если бы локдаун ввели только для 7% неваксов. Но зачем же садить под замок остальные 93%? Ведь для них это уже почти как простуда!
ЛАД написав:Может, Вам бы стоило промолчать о бедной и несчастной Ирландии?
Примитивность наших антиваксов не перестает удивлять. Украина за неделю зарывает лишние 7 тысяч человек (28+ тысяч за месяц) - это нормально. "Где трупы?? Не вижу!! Что там в Одессе?" Ирландия за неделю 43: человека - ужас-ужас)) Там тысяча должна быть, чтоб как у нас!!! Не 43!!
в Украине уже само прошло, хватит верещать. А за Ирландей мы еще понаблюдаем.
Куда оно "прошло"? Уже не 1000 лишних жмуров в день(а было и по 1300 в день) , а 500?? От любимого Цитрином онко в день 200 человек. Чтобы в Ирландии было такое "прошло", ей надо в неделю 400-500 зарывать. А не 43. Само?? Не закрыли школы, садики, рестики? Не ограничили транспорт?
Schmit написав:Короче говоря, если верить статистике, то почти 100% вакцинация превратила ковид в "просто грипп". Но зачем комендантский час? почему им не достаточно ограничений, которые вводятся при эпидемиях "просто гриппа"? не понятно.
Роттердам+
У Роттердамі поліція відкрила вогонь, щоб зупинити погроми учасників COVID-протесту Внаслідок зіткнень постраждали семеро осіб, зокрема є вогнепальні поранення. Мер Роттердама Ахмед Абуталеб обурився влаштованими заворушеннями в місті, яке вже приготувалося до зустрічі Різдва. "Оргія насильства – я не можу інакше описати цю подію. Поліція була змушена дістати зброю і навіть зробити постріли прямим наведенням", – сказав він на пресконференції 20 листопада. https://world.segodnya.ua/ua/world/euro ... 86150.html
Hotab написав:Плюс берите во внимание и изменение группы 60-65, в которую "прибывает" все меньше новичков. А ведь они тоже дают немало смертей.
Якраз цей рік ще плідний на 60-річних, потім вниз.
Hotab написав:Ще хотів запитати, рядок "померли", то у якому році? 2020, чи 2019? 2020 вже ковід добавив смертей.
За 2020 р. Так що особливих зрушень по віковим групам нема у порівнянні з попередніми. За 2021 нескоро побачимо.
Ой+ Обратите внимание, 2020 по данным Госстата первый раз с 2005, когда "Середня очікувана тривалість життя при народженні за статтю" уменьшилась (по "Обидві статі", по мужчинам было незначительное снижение в 2014, по женщинам в 2015). Уменьшение сравнительно небольшое - на 0,66 года, но это отбросило нас к 2013 - на 7 лет назад. Вырос и "Коефіцієнти смертності за статтю в 1989–2020 роках" (по "Обидві статі") с 1472,7 до 1597,2 человек на 100 тыс. Вернулись куда-то между 2008 и 2009. По таблице "Вікові коефіцієнти смертності в 1989–2020 роках, обидві статі" рост по всем возрастам, начиная с 45 лет. Там расчёт на 100 тыс. человек соответствующего возраста, так что влияние демографических волн исключено. Посмотрим на результаты 2021. Думаю, будет хуже.
Востаннє редагувалось ЛАД в Нед 21 лис, 2021 15:05, всього редагувалось 1 раз.
Ви, якщо збрехали, заплатите форумчанину, в бік якого збрехали. Або він заплатить Вам!!! (якщо звинуватить вас у брехні стосовно цього закиду в його бік).
А так ви голослівно безпідставно впевнено ("наверняка") кинули негатив на особисту адресу. Не переймаючись. Це вчить не брехати на особисту адресу. І показує впевненість)))
Що йому, що вам зайві 2-5 куе. не перешкодять. І є сенс.
А тут Вы "допустили"
detroytred написав:Для європейців має сенс визначення - допомагає їм вакцинація чи ні? Ну ще можна подискутувати про ціну вакцинації, ризики.
Але чомусь ніхто не бере на себе відповідальність спробувати - може нашій конкретній країні вакцинація й не потрібна.
Можна звісно припустити, що Україні масова вакцинація не потрібна. Але це може! буде видно тільки потім.
Но почему-то настаиваете, что "нужно вакцинировать 146% населения".
Мы уже видим результаты вакцинаторских стран, и люди объективно и обоснованно сомневаются в этих "вакцинах" и протестуют против "добровольной" принудиловки. Эксперименты по вакцинации 99% населения уже есть в некоторых странах - какие результаты?
detroytred написав:Для європейців має сенс визначення - допомагає їм вакцинація чи ні?
Это вообще перл. "Нет времени объяснять, колитесь! Потом подумаем над необходимостью и последствиями"
"Европейцам" как раз и нужен результат - которого нет
Оскільки Ви зацитували першим оте моє повідомлення стосовно отакого мого ставлення стосовно брехні і потім вказали де я "допустив" -- то пояснюю: порахуйте скільки разів я в повідомленнях підкреслив про "на особисту адресу" (що це відносно брехні на особисту адресу. Не суб'єктивного обговорення питань тем, які розглядаються, а стосовно випадів на особисту адресу). Навіть у цій цитаті -- підкреслено, що на особисту адресу.
Чому я не поширюю на питання обговорень? Бо тут я вважаю степень непорядності суттєво нижча, бо вважати-бачити чорне білим і тещо людина може... Все відносно... На істину в останній інстанції я ніколи не претендував і не претендую. Йде обмін думками. Хоч правильними, хоч неправильними, хибними, дурними.
А от фактичну брехню на особисту адресу (брехню, яка стосується особи і направлена саме на особу, а не предмет обговорень по темам) можна однозначно перевірити і ткнути в межу непорядності. Брехливо закидається зі стелі, що замполіт -- послужний список з особої справи. Однозначно. Факт. Тиць у брехню. 5 куо. (тариф для мільйонера) за напругу навчити брехуна відповідальності за брехню і свою напругу приїхати з документами.
_________________________________ Тепер чому підтримую масову вакцинацію (не настаиваю, а саме підтримую), коли припускаю, що може!!! виявиться її непотрібність. Бо а що робити-то, якщо є проблема. От з нею і намагаються боротися. Ризиків великих від цього заходу (вакцинації) не визначено. Альтернатива яка? Нічого не робити?! А так пробують. Шукають інші заходи (ліки). Вивчають саму хворобу.
Я ж кажу -- може вона навіть сама зникне. Але взяти на себе відповідальність нічого не робити -- ніхто не може. Така дійсність суспільних відносин. От оті простуючі візьмуть?
ЛАД написав:По таблице "Вікові коефіцієнти смертності в 1989–2020 роках, обидві статі" рост по всем возрастам, начиная с 45 лет. Там расчёт на 100 тыс. человек соответствующего возраста, так что влияние демографических волн исключено. Посмотрим на результаты 2021. Думаю, будет хуже.
Я завжди приводив вплив дем. хвиль як один із чинників, а не повністю все забезпечуючий. Ну а очікувана знизилась до чи не найблагополучнішого, як тепер багато хто вважає, 2008 р. коли середня зарплата була коло 500 у.о., але ще залишились напівсоціалістичні ціни, то може це і не трагедія? Розподіл постійного населення за статтю і віком на 01.01.2021
Востаннє редагувалось Ой+ в Нед 21 лис, 2021 15:15, всього редагувалось 1 раз.