Як поліцейські перевірятимуть дані водійських прав "у...

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<12
Повідомлення Додано: П'ят 07 лют, 2020 11:26

YKK написав:Это фикция, полиция не имеет право использовать для проверки смартфон, вместо документа. Будет весело, когда оленей, предъявляющих смартфон будут штрафовать и составлять админ.протоколы.

Будет весело, когда вас будут штрафовать, за то что вы забыли права дома, а в телефоне у вас не будет приложения, только потому что "религия" не позволяет его установить :mrgreen:
Rainbow

Подякував: 2 раз.
Подякували: 625 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 07 лют, 2020 11:42

YKK
Так Вас принудительно заставляют им пользоваться?
Можете и стикер ОСАГО на лобовое наклеить :mrgreen:
Rainbow

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 07 лют, 2020 11:42

YKK написав:
  Rainbow написав:Будет весело, когда вас будут штрафовать, за то что вы забыли права дома, а в телефоне у вас не будет приложения, только потому что "религия" не позволяет его установить

Когда Вас оштрафуют за управление тс без документов и Вы будете обжаловать и ссылаться на смартфоны и приложения Вас поставят в известность, что полицейский действовал в соответствии с действующим законодательством. Вот будет весело)

Мизантрóп

Подякував: 1597 раз.
Подякували: 1431 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 07 лют, 2020 11:44

Re: Як поліцейські перевірятимуть дані водійських прав

Rainbow написав:Можете и стикер ОСАГО на лобовое наклеить
лет пять ОСАГО не беру)) не кормлю страховщиков
даже 50% скидка пенсу есть.Но на пуркуа? :D
Мизантрóп

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 07 лют, 2020 11:54

YKK
Чувствую, что людям дают больше прав и это замечательно.
Кто не хочет или не готов к этому, может пропустить данную новость, возить по старинке все документы и не поливать какахами действительно человеческий сервис.
Rainbow

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 07 лют, 2020 12:22

Rainbow написав:Чувствую, что людям дают больше прав и это замечательно.
мне права дала Конституция)) вот оплатил я штраф по122 за полосу спустя 5 дней после постановы,с запасом даже,учитывая специфику казначейства.А в диджитализированной кабине водителя статус не оплачен уже более трех недель и до сих пор.Ошибок в бюджетном платеже нет,я десятилетиями работал в банковской системе от опера до ликвидатора и сверил и перепроверил не один раз.К чему я- один хрен тапера ехать в новый офис полицаев на Народного попочления и там ополчаться в админпрактике с бумажкой.Хде диджитализированные удобства и права?)) На почту водительской кабины спросил а чё так? ответ до 10 дней ждать мы из АРМОРа берем диджу.Благо по-пути (500 метров в сторону) на один из объектов.Но не удивлюсь если уже и в исполнительную диджи подали х2 ))
Мизантрóп

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 08 лют, 2020 08:19

jeugen написав:Звичайно, в перші місяці, динозаври-поліцейські (а чим далі від Києва - тим їх більше) будуть вимагати бумажку чи пластик, але й такі з часом адаптуються.

Хотів скопіювати з "дії" відповідь на питання "чи має право поліція вимагати оригінали", але програма не дає.
Коротко - фіксувати № жетону і дзвонити на гарячу лінію. Думаю поліцейським провели інструктаж, а хто не зрозумів, тому додатково швидко дороз'яснять.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1116 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 10 лют, 2020 11:36

В вихідні зіткнувся зі старими міліцейськими методами роботи. Мене зупинили при виїзді з Києва в напрямі с. Погреби, і типу у мене запах та запропонували пройти алкотестер. Відкрив ковпачок я сам. Подув і отримав 0,3 промілі (напередодні я проспав 16годин, а до того за 60годин вжив тільки 0,5л пива), а тому був впевнений, що жодний з диспансерів не покаже навіть половини від дозволеної норми. Поліцейський вже починав оформляти протокол і раз 50 перепитав, чи знаю я що у мене заберуть права і суд, скоріш за все накладе великий штраф і на рік залишить мене без прав. Десь пів години я просидів в машині вислуховуючи це. Результат - отримав права та тех.паспорт і продовжив поїздку.
І вчора спілкуючись з кумом дізнаюсь, що його відчима на цих же вихідних в районі Білої Церкви зупинили по причині не працюючої лампи правої фари, намагалися за це виписати штраф, після того, як фішка не пройшла, та ще й фара запрацювала - виписали штраф не непрацюючу підсвітку номерного знаку.
jeugen

Подякував: 45 раз.
Подякували: 67 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 10 лют, 2020 17:17

jeugen повезло, что старые.
По новых методах берут еще 2 свидетеля. И процедура.
В итоге штраф и лишение прав.
-------------------------------
По поводу лампочек - нужно было устранить на месте, на том бы и разошлись.
Подсветка номера это святое, не должно быть кустарщины, минимум 2 лампы подсветки + 2 лампы в бардачке на замену.
Goodman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 576 раз.

Профіль

#<12
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор