Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Oleksii Що складного? Ставка 5 і 9 це для дивідендів. Для іноземних доходів (депозит, виплата купонів, інвестиційний прибуток, інше) 18% (плюс ВЗ у всіх випадках) Shummi Це де у любомира не ясно як оподатковується купон по облігаціям? А як оподатковується купон по облігаціям нової пошти на нашій біржі?
yorke132 написав:У меня в разделе внести средства нет в выборе валют евро. Вот что ответила служба поддержки: Thank you for contacting IBKR.
You are located in the region that IBKR does not allow EUR deposits therefore, the EUR option is removed from your account portal.
Это у всех так?
Щойно зайшов до свого аккаунту - тільки USD. А от у пункті "через Вайз" євро баланс бачу, але скористатися не можу - десь пару сторінок назад писали про це (пов'язане із регіоном реєстрації - у мене Запоріжжя, наче під якісь обмеження ЄС підпали повністю Запорізька/Херсонська/Донецька/Луганська області).
Схоже що ІБ прибрали можливість щоб не було і спроб
У мене доступне поповнення в євро, але я ніколи в євро не поповнював, може тим хто використовували опцію поповнення в євро, але платили через платіжні системи які не передавали дані про платника - вимкнули?
Неприємний кейс. Розбиралися більше двох тижнів. Інтеректів вважає всю Запорізьку і Херсонську області окупованими. І на окуповані області розповсюджуються санкції євросоюза. А інтеректів не вважає за потрібне слідкувати за зоною розмежуванея, і вважаю всю частину цих областей окупованими. Тому перекази в євро заборонено. У мене Пейсера здійснює перекази для Українців тільки в Євро. Тому така от сумна історія. Поповнити не можу.
bulldog-zp написав:Неприємний кейс. Розбиралися більше двох тижнів. Інтеректів вважає всю Запорізьку і Херсонську області окупованими. І на окуповані області розповсюджуються санкції євросоюза. А інтеректів не вважає за потрібне слідкувати за зоною розмежуванея, і вважаю всю частину цих областей окупованими. Тому перекази в євро заборонено. У мене Пейсера здійснює перекази для Українців тільки в Євро. Тому така от сумна історія. Поповнити не можу.
і в той же час IB хостить мільйони ординців і навіть не думає їх виганяти козли