|
Відгуки про Interactive Brokers |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Додано: П'ят 08 вер, 2023 20:26
St/2 написав: greenozon написав: St/2 написав:Є шанс отримати червоний прапорець за таке поповнення.
за 50К в місяць червоний прапорець? ну не думаю в нас ще не КНДР чи Зімбабве (вле вже туди дивимось  ) вихідні світфти (на закордон) звісно під блоком НБУ про внтурішні по державі якось ця інфа не дуже афішується але сенс в них? за мого досвіду таке було лише 1 раз і то вже не пригадую деталей (сам банк запропонував таку опцію)
Якщо буде 20 транзакцій по 1300$ в місяць, точно блокнуть. Треба десь агрегувати
20 по 1300 але в 20 банках чи ви маєте на увазі агрегуючий банк що прийме 20 свіфтів? але все рівно не розумію навіщо по УКраїні слати свіфтовки - це і дорого і непрактично наразі валюту (в межах 50К) купують "гравіці-крутільщики" купили валюту - здали в обмінку - заробили PS це моє розуміння і звісно воно не має відношення до поповнення рахунку в IBKR валютою (бо легально це зараз неможливо, хіба якісь шахєр махєри по вайзах зенах і інших пайонірах) 
-
greenozon
-
-
- Подякував: 567 раз.
- Подякували: 1747 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
6
Додано: П'ят 08 вер, 2023 21:16
Oleksii написав: Alexkievukraine написав:Меняйте хоть почки на грн в обменниках несите в акорд покупайте евро по хорошему курсу и выводите на ибкр не с комисом а с плюсом 👌😍😍😍 но мало да всего 50к месяц...
"Ця послуга зараз не доступна." Акордбанк© Так що треба євро нести.
Все так, Аккорд евро не меняет, как ПУМБ и МОНО, чем расстроил) Сегодня открыл карту в Креди агриколь евровую для этих целей заплатил 200 грн и теперь ждать, будет ли она работать. Открыл и Идея банк, но вроде не работает, пробовал Юнекс еще но там все муторно. А кто значет как через ZEN заводить? USDT -ZEN EUR-SEPA на Интерактив? Сколько выходит по комиссиям?
-
Shummi
-
-
- Подякував: 257 раз.
- Подякували: 50 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 вер, 2023 22:01
Да не хочет аккорд евро покупать, но есть другие банки смысл в том что для вывода на брокера кеш не нужен это все упрощает... В моно можно к примеру и долл по кросу хорошо поменять
-
Alexkievukraine
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 20 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 вер, 2023 11:10
Хлопці, газуйте в тему банків, те що ви пишете немає ніякого відношення до теми брокера.
-
adj
-
-
- Подякував: 108 раз.
- Подякували: 195 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 30 вер, 2023 21:55
Какие есть актуальные способы перевода средств на IB? В Zen не удалось пройти верификацию, пишут что каким то требованиям не удовлетворяет, возможно блочат из за того, что Запорожье.
-
yorke132
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 01 жов, 2023 14:36
Господа а кто сталкивался, не могу разобраться, короткие бонды американские, облагаются налогом так же как и длинные? хочу разместить кэш до февраля в них под 5,5 %. Подождать падения рынка так сказать в кеше))) Но где то встречал что короткие облагаются большим процентов налогов
-
Shummi
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 01 жов, 2023 21:46
Shummi для американців трежюріс не обкладаються податками, але оскільки ми нерезиденти і громадяни України, то ці бумаги для нас є чим? іноземні ЦП значить податки згідно ПКУ по іноземних ЦП?
-
greenozon
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
6
Додано: Пон 02 жов, 2023 11:13
greenozon написав:Shummi для американців трежюріс не обкладаються податками, але оскільки ми нерезиденти і громадяни України, то ці бумаги для нас є чим? іноземні ЦП значить податки згідно ПКУ по іноземних ЦП?
Ага спасибо, для нас да понимаю что 20 % налога на доходы в итоге! Тогда буду пробовать новый для себя инструмент)
-
Shummi
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 жов, 2023 13:02
Shummi написав: greenozon написав:Shummi для американців трежюріс не обкладаються податками, але оскільки ми нерезиденти і громадяни України, то ці бумаги для нас є чим? іноземні ЦП значить податки згідно ПКУ по іноземних ЦП?
Ага спасибо, для нас да понимаю что 20 % налога на доходы в итоге! Тогда буду пробовать новый для себя инструмент)
а де ви їх купуєте? бо я бачив на УБ теж пробігали якісь амер. бонди цікаво які податки будуть якщо купити ці бонди в нас, на УБ наприклад але гадаю паритись в цьому кейсі не треба - бо брокер через якого ви б це купили зобов'язаний буде за вас їх сплатити)
-
greenozon
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
6
Додано: Вів 03 жов, 2023 21:45
Shummi написав:Господа а кто сталкивался, не могу разобраться, короткие бонды американские, облагаются налогом так же как и длинные? хочу разместить кэш до февраля в них под 5,5 %. Подождать падения рынка так сказать в кеше))) Но где то встречал что короткие облагаются большим процентов налогов
Не можу знайти як оподатковуються купони за облігаціями іноземних емітентів. 9+1.5% чи 18+1.5%? Якщо 9+1.5%, то короткі (безкупонні) будуть мати більший відсоток податку.
-
Oleksii
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
|