Показательный, белорусы ж не тупые, такого дерьма, как наворотили здесь точно никому не нужно, а главное результат то минусовой.
|
|
![]() Ти або труси вдягни,або хрестик зніми В одній половині повідомлень - в тебе винуваті можновладці,бо вони могли зробити.. В другій -вони нічого не вирішували - бо хапуги.. ПС Я також як і Замана залишився в Україні,а тому можу стверджувати При тій економічній політиці скуповування України російським олігархатом який запровадив бандюкович з клікою - в України Українського залишився б тільки прапор...та й то не надовго.
![]()
Сорри, эти выдумки (виноваты, не выришувалы, потому что хапуги, рашолигархи скупят усьо) я не буду опровергать. Это очередные круги опровержений твоих вымыслов. Имеешь своё)) мнение, имей, только чушь в адрес оппонента не генерь. Особенно прикольно в качестве обоснования - я також, как и Замана залишився...))
![]() Ладно, и я потрю
Востаннє редагувалось Радіо в П'ят 21 сер, 2020 23:21, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Політична ситуація в БілорусіКоллеги, хотел бы напомнить тему - про Беларусь.
![]()
![]() detroytred, budivelnik, я сильно вибачаюсь але ця тема про Білорусь. Йдіть дискуйте сюди: Політичні дискусії
![]() Правда. Видно що риторика Луки змінилась. Раніше він бачив більшу загрозу в РФ: Белгазпромбанк "націоналізував", вагнерівців арештував, він реально боявся Бабарико і Цепкало - проросійських кандидатів. Але ситуація змінилась і Лука в звичному йому стилі обернувся на 180 градусів - тепер загрозою є Захід(і Україна в тому числі). А Росія "друг". Щоденні розмови з Путіним не пройшли даром. ![]() Думаю на відносній незалежності Луки можна поставити хрест. Тепер він в дуже великій мірі залежний від Пу.
![]() andrijk777
1 Політика сьогоднішня в Білорусії -це наслідок тих пропозицій, які пропихає дейтройт в своїх поясненнях по Майдану... Він вважає - що треба було почекати Білоруси почекали - і що отримали? кращу ситуацію ніж у нас 2 Скоро вибори у Львові Садовий висуває себе на четвертий термін - цікаво ,хто з львівян крім мене бачит пряму аналогію яка чекає на Львів? 3 МВД Беларуси утверждают, что исчезнувшие после протестов люди "внезапно уехали за границу" Цікаво А слабо МВД Білорусі звязатись з погранслужбою Білорусі і порівняти списки перетнувших кордони ,щоб офіційно вилучити тих хто перетнув від тих хто пропав При цьому Прикордонники Білорусі можуть намалювати все що потрібно бацьке...але навряд чи ризикнуть .адже прикордонники Польщі , України чи Прибалтики можуть не підтвердити пересікання кордону... А коли виявиться що всі хто зник -пересікли кордон педерації- все стане ясно
|
|