Брехня - то гріх )
Були у тебе комуняки
Інакше, як тебе на військову кафедру занесло ? Та ще й до капітана запасу допартизанив ?
|
|
ПентагонVSбандерлог"Україні вдалося утримати лінію фронту і покращити свої позиції в деяких місцях – Пентагон"
бандерлог на 16ти мониторах видит лучше чем Пентагон?) у него все плохо...хотя уже непонятно с какой стороны взгляд... Будь ласка, не лайте 80-річного чоловіка, який стоїть головує в такій сильній в усіх категоріях держави як Сполучені штати Америки. Все що його держава робить відповідає її стратегічним цілям, які не висвітлюються у ЗМІ. Є один сценарій стосовно питання нерозповсюдження зброї масового знищення у світі, який не дає мені спокою. І він збувається і виконується без виключень по всім пунктам, навіть самим фантастичним не тільки для мене. Я навіть мріяти про це не міг, бо вважав цей сценарій нереально ідеалістичним і навіть більш декларативним чим ефективним. Цей сценарій цікавий бо стосується України, яка відмовилась від ядерної зброї під міжнародні гарантії, і стосується кремлівській росії, яка погрожувала мирній Україні своєю ядерною зброєю, яка стала ядерним терористом, здійснивши військове захоплення двох атомних електростанцій в Україні в рамках своєї рейдерської операції щодо українських активів. На сьогодні зостався тільки один останній пункт цього сценарію, який ще не виконано. Але він усім нам дуже сподобається, бо він справедливий і чесний по відношенню до України. Саме демократичний устрій в Україні, який вкрай важливий для питання мирного курсу нашої держави, дає надію на завершення цієї війни та відновленню розбитої інфраструктури та налагодженню чудового життя. Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуДо речі, а де Шміт ? який так хотів ударів по Мацкві ...
Мабуть, сидить десь переляканий і чекає нових методичек, в яких буде написано - "расіяне масштабують і нанесуть удари по Україні" ... ) Якщо чесно я погано розумію
А де МИ програли від того що Трамп підписав? Нафта вже 77 і буде далі падати бо Ірану дозволили повернутись на ринок(+/- 2 млн барелів/доба) Санкції на педерацію Трамп вже повернув ( отже дисконт на їх жижу виросте до 20-30 доларів, і педерація замість продавати по 59 як закладено в їх Бюджеті( в якому навіть при цій цифрі 8 трлн дефіцит) буде продавати по 40... Іран буде відновлювати свої збройні сили , а значить зменшиться потік озброєнь в педерацію з Ірану. Тому Може США і програло але де наш ПРОГРАШ ?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||