|
Іпотеку СПЛАЧУЮТЬ ЗА ВАС орендарі, а Ви - кайфуєте! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 28 лис, 2020 12:16
yama написав: Долярчик написав:yama Ну ок - нехай лише в 1 місті. А в нас - лише подобовка може вийти в 0/або прибуток, і то лише до/після карантину!
я вам про локацію , а ви мені про подобовку 
Так я Вам про те, що злить, що на своїй, Богом даній землі таке не виходить, як в якихось "задрипаних москалів"!  п. с. Я хочу працювати/створювати бізнес на своїй землі!
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 лис, 2020 12:24
Долярчик написав:що на своїй, Богом даній землі таке не виходить, як в якихось "задрипаних москалів"
Тобто ти вважаєш що на своїй землі треба рекламувати москальські афери? Ти б поняття - створювати не ототожнював поняттю - вкрасти...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 28 лис, 2020 17:58
budivelnik написав:москальські афери?
Чому афери - якщо ті кейси реально працюють(там все розжовують) budivelnik написав:вкрасти
Чому вкрасти, якщо я тільки ідею хочу запозичити?
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 лис, 2020 18:49
Долярчик написав: budivelnik написав:москальські афери?
Чому афери - якщо ті кейси реально працюють(там все розжовують) budivelnik написав:вкрасти
Розжовую для долярчиків 1 В Європі , частенько буває так, що знімати квартиру(будинок) в оренду - деколи дорожче ніж викупити цей будинок/квартиру у власність.. Тобто , місячний платіж за оренду - вищий ніж місчний платіж за викуп.... Ніби не логічно..але насправді,коли людина живе і викупляє - це змушує її більш відповідально відноситись до користування житлом і зайвий раз його не паскудити. 2 При цьому, така політика банків приводить до того , що відсутня прокладка глистів,яка хоче а - взяти в кредит квартиру б - віддати її в оренду і оплатити кредит орендними платежами. Це правильно , бо ті кому ця квартира потрібна-економлять на платежах ,які від них хочуть отримати різні там доляросісі... Зрозумів чого афери і чого твої пропозиції це пропозиції доляросіся?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 28 лис, 2020 20:18
budivelnik До цього треба відноситись, як до бізнесу! Тобто, інвестор хоче інвестувати в таке, як в бізнес - відповідно і хоче мати зиск з своїх інвестицій! Він(інвестор) вкладає/ризикує ж і своєї шмат скирди, на відміну від якого - орендарі НЕ мають на перший внесок, або тупо не хочуть купувати, а їм подобається орендувати! Тут - взаємовигода має бути! 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 лис, 2020 20:37
Долярчик написав:До цього треба відноситись, як до бізнесу!
1 Так бізнес створюють роками , а не риються по помийкам вишуковуючи різних там гонт чи емемешників.... 2 Фраза сплачує хтось - а ми кайфуєм Зовсім не відповідає канонам бізнесу , канонам бізнесу відповідає інша фраза Заробляєш сам і кайфуєш.. Тепер розумієш чого бідний?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 28 лис, 2020 20:58
budivelnik написав:В Європі , частенько буває так, що знімати квартиру(будинок) в оренду - деколи дорожче ніж викупити цей будинок/квартиру у власність..
Ви були в Європі? Орендували там? Моя донька і брат в Німеччині. Донька тільки завершує магістратуру в німецькому універі, а брат вже понад 15 років, вже німець, айтишник, з дуже пристойною зарплатнею. Донька, ясна річ, студентка практикантка, орендує то там, то в іншому місті , і розказує про те, як воно там. Купити цей будинок взагалі нема ніякої можливості, бо власник ніколи не його продасть. Брат, досить вже забезпечена людина, але ще вагається на тему: - купувати, чи ні? Купівля однозначно пов'язана з кредитом на не один десяток років...Хоча кредитні відсотки там смішні, в порівнянні з нашими, але, поки що, орендує житло, і каже, що купівлю ще не потягне. Треба відзначити ще таке, що в Європі оренда суцільно офіційна, тобто контракт, податки, і це відбивається на вартості оренди, але, все ж таки, оренда більш краща, ніж купівля
Востаннє редагувалось protefiks1959 в Суб 28 лис, 2020 21:23, всього редагувалось 2 разів.
-
protefiks1959
-
-
- Подякував: 49 раз.
- Подякували: 45 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 лис, 2020 21:15
budivelnik написав: Долярчик написав: budivelnik написав:москальські афери?
Розжовую для долярчиків 1 В Європі , частенько буває так, що знімати квартиру(будинок) в оренду - деколи дорожче ніж викупити цей будинок/квартиру у власність.. Тобто , місячний платіж за оренду - вищий ніж місчний платіж за викуп.... Ніби не логічно..але насправді,коли людина живе і викупляє - це змушує її більш відповідально відноситись до користування житлом і зайвий раз його не паскудити. 2 При цьому, така політика банків приводить до того , що відсутня прокладка глистів,яка хоче а - взяти в кредит квартиру б - віддати її в оренду і оплатити кредит орендними платежами. Це правильно , бо ті кому ця квартира потрібна-економлять на платежах ,які від них хочуть отримати різні там доляросісі... Зрозумів чого афери і чого твої пропозиції це пропозиції доляросіся?
Якраз таких "глистів" там повно. І банківська і податкова система їх заохочує.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 28 лис, 2020 21:44
budivelnik написав:Фраза сплачує хтось - а ми кайфуєм Зовсім не відповідає канонам бізнесу , канонам бізнесу відповідає інша фраза Заробляєш сам і кайфуєш..
Чим цей бізнес відрізняється від твоєї кафешки, де працюють наймані? Вони ж теж гарують на тебе, а ти кайфуєш! Ах та, я ж згадав - ти ж родичів мучиш, не даш заробити чужим 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 29 лис, 2020 13:57
Долярчик написав: budivelnik написав:Фраза сплачує хтось - а ми кайфуєм Зовсім не відповідає канонам бізнесу , канонам бізнесу відповідає інша фраза Заробляєш сам і кайфуєш..
Чим цей бізнес відрізняється від твоєї кафешки, де працюють наймані? Вони ж теж гарують на тебе, а ти кайфуєш! Ах та, я ж згадав - ти ж родичів мучиш, не даш заробити чужим 
Раденький що дурненький? 1 Я не чекаю манни небесної 2 Я не чекаю поки зеленський з компанією обдере тебе як липку щоб виплатити тобі ж 8000 грн 3 Люди які працюють на мене - мають вибір , + їх середній дохід на 10-20% віищий ніж середній дохід в таких самих бізнесах.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1