Іпотеку СПЛАЧУЮТЬ ЗА ВАС орендарі, а Ви - кайфуєте!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 3334353637 ... 115>
Повідомлення Додано: Нед 29 лис, 2020 14:06

protefiks1959 написав:
  budivelnik написав:В Європі , частенько буває так, що знімати квартиру(будинок) в оренду - деколи дорожче ніж викупити цей будинок/квартиру у власність..
Ви були в Європі? Орендували там? :mrgreen:
Моя донька і брат в Німеччині. Донька тільки завершує магістратуру в німецькому універі, а брат вже понад 15 років, вже німець, айтишник, з дуже пристойною зарплатнею. Донька, ясна річ, студентка практикантка, орендує то там, то в іншому місті , і розказує про те, як воно там. Купити цей будинок взагалі нема ніякої можливості, бо власник ніколи не його продасть.
Брат, досить вже забезпечена людина, але ще вагається на тему: - купувати, чи ні? Купівля однозначно пов'язана з кредитом на не один десяток років...Хоча кредитні відсотки там смішні, в порівнянні з нашими, але, поки що, орендує житло, і каже, що купівлю ще не потягне.

Треба відзначити ще таке, що в Європі оренда суцільно офіційна, тобто контракт, податки, і це відбивається на вартості оренди, але, все ж таки, оренда більш краща, ніж купівля
В мене племінниця
Працює в Голландії , купила будинок в Німеччині....
Правда так як вона це зробила не повністю вкладається в - оренда дорожча ніж покупка в кредит...
Бо купивши , відразу здала в оренду в цьому ж будинку дві кімнати....
Тепер те що вона платила раніше за оренду цього будинку є меншим ніж те що тепер вона платить за кредит з урахуванням коштів які отримує від здачі в оренду частини будинку.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 29 лис, 2020 14:40

Re: Іпотеку СПЛАЧУЮТЬ ЗА ВАС орендарі, а Ви - кайфуєте!

Тема "чим відрізняється бізнес на кафешці/продуктовому магазині з найманими працівниками, і бізнесом оренди квартир" так і не розкрита! :)
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 29 лис, 2020 14:51

Долярчик написав:Тема "чим відрізняється бізнес на кафешці/продуктовому магазині з найманими працівниками, і бізнесом оренди квартир" так і не розкрита! :)
Нічим...
Тільки я ж не вимагаю від Кабміну зобовязати Банки
а - дати мені дешевий кредит(а бажано взагалі безвідсотковий)
Не вимагаю від Кабміну зобовязати будівельників
б - побудувати мені магазин , за кредит отриманий в пункті а
Не вимагаю від МВС
в - нагнати в магазин/кафешку покупців, які самі будуть брати товари , класти гроші, привозити той товар який взяли вроздріб оптом з гуртовні, а за різницю між оптовими і роздрібними цінами - гасити банківську позику яку зобовязаний був видати мені
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 29 лис, 2020 17:15

Faceless написав:
zРадио написав:
  airmax78 написав:Про удаленку, Киев никому не нужен и можно работать из Крыжополя с таким же успехом и вот это все. Скажите, а кто из нормальных работодателей возьмет человека с опытом работы в Крыжополе?

Ну ты и динозавр - человек, работу которого можно перевести в онлайн, работает не в Киеве и не Крыжополе! Он работает в таком-то подразделении такой-то компании, выполняя там ряд функций. Сейчас уже даже название должности - дело десятое. То, что в одной компании может называться Product Owner, в другой - директор направления, а состав работы один и тот же.

Опыт работы именно в Киеве если и нужен был кому, так это водителям, но эти времена давно закончились с запуском GPS-сервисов... Понятно, что продажник, отвечающий за Киев и за Крыжополь - это разные уровни. Но мы говорим о должностях, подлежащих "виртуализации", а не взагалі по загалям

Вообще суть не уловили.
Да, ценность имеет опыт работы на коннретных позициях или с конкретным перечнем ответственности и обязанностей, желательно в компаниях определенного уровня.
Но в условном Крыжополе нет и никогда не было ни компаний такого уровня, ни должностей в них такого уровня, на какие есть спрос у серьёзных компаний в Киеве. Какую нибудь поддержку взять - не проблема, так их так многие ещё лет пять назад, а то и раньше, вывели в офисы в Черниговах/Полтавах. А про понятие PO в подавляющем большинстве компаний регионального уровня даже не слышали, а "директор направления" оттуда в ряде случаев даже на нач отдела захудалого не потянет.

нет.

Зрада, как всегда прав.

с вирусом ку-19, компании запрашивают больше удаленно или в офисе. Если удаленно, то зачем тебе в Киеве?
Аналогично, в Лондоне или в Нью-Йорке, вместо офисника там, можно взять 3-8 сотрудников в Крижополе.

понятное дело, что если вакансии в банке или атомных станциях и атомных ракетах, типо Space-X, то это компании будут выносить мозг чтобы не взорвалась планета. Я проходил собесдеование в binary.com , это платформа бинарной торговли. Проходил собеседование с 20 людьми в чате, выносили мозг так что я думал что я буду работать в во все атомных станциях США. Я думал что взорвется планета. Там много наших работало в Бел-авиа, Сибирской Конфедерации.
proftpd66
1

Заблокований
Подякував: 370 раз.
Подякували: 240 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 29 лис, 2020 17:25

Долярчик написав:Тема "чим відрізняється бізнес на кафешці/продуктовому магазині з найманими працівниками, і бізнесом оренди квартир" так і не розкрита! :)

бенефеціаром магазину живе в монако і магазини оформлені фіг знає на кого.

Юр особа під заставу може взяти багато. Банка може дати під 7% -9% річних, взяти рефінансу в НБУ.

якщо ти як фізик, то тобі треба заставу для бізнесу. Я вже писав про це раніше.
proftpd66
1

Заблокований
Подякував: 370 раз.
Подякували: 240 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 29 лис, 2020 19:10

Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 29 лис, 2020 19:16

долярчики в своєму репертуарі
1 Капітал це...праця , яка привела до позитивних результатів у попередні періоди , при чому результати цієї праці не витрачені на власне споживання
2 Бізнес це= праця*капітал*ідея
Так як капітал=праця , то
бізнес=праця в квадраті*ідею
Ідея= мозкова діяльність(тобто також своєрідна праця , над освітою .вивчення досягнень інших . усвідомлення що і як скопіювати(покращити) в інших)
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 29 лис, 2020 21:28

Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 29 лис, 2020 21:30

Локація ( адреса) не вказана - можемо розходитися
yama

Подякував: 9199 раз.
Подякували: 1071 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 30 лис, 2020 14:35

Долярчик

Заблокований

Профіль

#<1 ... 3334353637 ... 115>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: akurt, Google Adsense [Bot] і 1 гість