Іпотеку СПЛАЧУЮТЬ ЗА ВАС орендарі, а Ви - кайфуєте!
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
proftpd66 писал(а):Если купить для инвестиции недвигу в центре и не делать ремонт, то можно же сдать под склад товаров. Или я что-то не понимаю?
Житлову нерухомість без переведення в категорію комерційна(не житлова) - використовувати як склад заборонено , а отже сусіди швиденько з допомогою поліції/райвиконкому і податкової цій ідейці зроблять гаплик.
от куда инфа? можно документ?
есть понятие частная собственность?? я использую так как я хочу.
я склад использую уже 2-3 года, товар лежит в 50к$
proftpd66 писал(а):Если купить для инвестиции недвигу в центре и не делать ремонт, то можно же сдать под склад товаров. Или я что-то не понимаю?
Житлову нерухомість без переведення в категорію комерційна(не житлова) - використовувати як склад заборонено , а отже сусіди швиденько з допомогою поліції/райвиконкому і податкової цій ідейці зроблять гаплик.
от куда инфа? можно документ? есть понятие частная собственность?? я использую так как я хочу.
Гляньте тут
Стаття 6. Призначення жилих будинків і жилих приміщень
Жилі будинки і жилі приміщення призначаються для постійного або тимчасового проживання громадян, а також для використання у встановленому порядку як службових жилих приміщень і гуртожитків. Надання приміщень у жилих будинкахдля потреб промислового характеру забороняється.
І тут
Стаття 383. Права власника житлового будинку, квартири
1. Власник житлового будинку, квартири має право використовувати помешкання для власного проживання, проживання членів своєї сім'ї, інших осіб і не має права використовувати його для промислового виробництва.
Можна заявити що склад це не промислова діяльність...але допоможе це мало. Тому якщо Ви роками використовуєте житло під склад - то це не Ваше досягнення, а недопрацювання виконкому і податкової...
не всё так однозначно. в 15 году в подъезде сменились жильцы на последнем этаже. гдето год делали ремонт. а после этого там фактически организованно (мини)производство. звонка на двери в квартиру нет. даже если стучать двери никто не открывает. шум идёт чётко с 9 до 17 с перерывом на обед. как будто работает оборудование. (обработка древесины или ещё что-то). во время жёсткого карантина - шума не было. периодически куча мусора на лестничной площадке. недавно встретил там дворничку убирала мусор. шум ад. никому нет дела - даже тем у кого малые дети. кому жаловаться? как быть?
ЖЕК(ОСББ)-райвиконком(райвідділ міліції)-податкова 1 В ЖЕКу є документи які покажуть це житлова нерухомість чи вже виведена з житлової( є море варіантів вивести) 2 Якщо ЖЕК дасть папірчик що це житлова - тоді у райвиконком щоб перевірили що за діяльність і в податкову-щоб перевірили сплату податків Якщо ж вже переведена у не житлову ,тоді адвокати(перевіряють правильність переведення)-суд...
ЖЕК(ОСББ)-райвиконком(райвідділ міліції)-податкова 1 В ЖЕКу є документи які покажуть це житлова нерухомість чи вже виведена з житлової( є море варіантів вивести) 2 Якщо ЖЕК дасть папірчик що це житлова - тоді у райвиконком щоб перевірили що за діяльність і в податкову-щоб перевірили сплату податків Якщо ж вже переведена у не житлову ,тоді адвокати(перевіряють правильність переведення)-суд...
если новый дом, и если дом бизнес и/или элит/премиум класса. То там заселено 5%-15% квартир жильцами. Дом многое время пустой. При том что там многие сдают, реальные владельцы там бывают 1 раз за 1-5 год и часто сдают управляющим компаниям.
Многие что в Киеве построенные стоят пустые. Можно весь дом превратить в склад или публичный дом сделать (штука)
budivelnik писал(а):ЖЕК(ОСББ)-райвиконком(райвідділ міліції)-податкова 1 В ЖЕКу є документи які покажуть це житлова нерухомість чи вже виведена з житлової( є море варіантів вивести) 2 Якщо ЖЕК дасть папірчик що це житлова - тоді у райвиконком щоб перевірили що за діяльність і в податкову-щоб перевірили сплату податків Якщо ж вже переведена у не житлову ,тоді адвокати(перевіряють правильність переведення)-суд...
в жеке что мне обязаны выдать документ - что там находится житлова нерухомість? на каком основании? мне могут сказать кто там проживает ФИО? чтобы знать хотябы на кого жалобы писать или в суд подавать? полиция даже если вызвать в квартиру не попадёт так как звонка нет - и скажут что - там наверное "делают ремонт"
я тут больше имел ввиду что всем соседям может біть далеко пофих даже производство в квартире. и даже если комуто не пофих - всё это очень сложно выходит