Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
барабашов написав:Думаю если положить на него "кабанчика" от Д20 или даже Д30 то вся эта пластиковая конструкция проедет метров 300 до первого рывка или рытвины.
Купив таку штукенцію, коли порвав дельту і не міг торбу носити з паркінгу. Пише допуск 70 кг. Реально воно 50 не витримає.
барабашов написав:Думаю если положить на него "кабанчика" от Д20 или даже Д30 то вся эта пластиковая конструкция проедет метров 300 до первого рывка или рытвины.
складное-раскладное не может быть крепким. чтобы 50кило возить есть другие модели. кстати был у меня скейт (лонгборд) мои 80кг легко выдерживал а сам весил 3-4кг. ь
Wirująświatła "Глазурований кірпіч"... В мене зразу думка промайнула - всю підлогу і стіни в смарті покрити скловолокном, а потім - на підлогу і всі стіни покласти плитку! 100500% "нєубіваємо"! + орендарі сусідів не затоплять, хіба що вода піде через двері/загальний коридор/МЗК
Успіх написав:Wirująświatła "Глазурований кірпіч"... В мене зразу думка промайнула - всю підлогу і стіни в смарті покрити скловолокном, а потім - на підлогу і всі стіни покласти плитку! 100500% "нєубіваємо"! + орендарі сусідів не затоплять, хіба що вода піде через двері/загальний коридор/МЗК
на стеловолокно можно и кварцвинил клеить
учитывая тенденции к упрощению ремонта вангую что лет через 50 вся отделка будет на основе самоклеек. включая мебель
собственно в промышленных масшабах это уже и так происходит, столешницы, ламинат, фасады (кроме натуральных и крашенных) это ПВХ пленки на разной основе.
вот даже обои на самоклейке есть
через 30 лет привозят тебе мебель из глянцевого пластика, тебе остается только наклеить на нее самоклейку.
100 лет назад пластиковые окна тоже звучало как ругательство. Почему не делать из такого же материала корпусную мебель? влаги она не боится. не расклеится как дсп под мойкой.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 23 лют, 2025 14:46, всього редагувалось 1 раз.
Я от звернув увагу на підлогу в лікарні, яка недалеко мене. Вона - після ремонту. Так от, колись був типу "кольоровий бетон", то зараз якийсь супер-твердий/міцний лінолеум на вигляд! Краї його розрізані на кутах і загорнутий він всюди на плінтуса! Я аж рукою "пощупав" на розрізі - тверде/твердюче! І товщина, чи то 8мм, чи 1см - візуально/на око.
Отаке б теж було б класно на підлогу для орендарів! Та, навіть, і на стіни!