Vadim_ написав:вы теоретик или пассажир троллейбуса? Нету на ОККО таких скидок уже наверное пару месяцев
С картой фишка от райфа есть постоянно. И сейчас есть.
прикол в тому що це знають всі у кого є додаток і кто дійсно заправляється на окко... можливо відповідь у самому питанні пана Вадима, він... "теоретик или пассажир троллейбуса". ціни на зараз...
Вадік просто пропив мізки і якщо бачить щось , що не як у нього, верещить «ви теоретик?». Коли пʼяний в хлам, питає « з якого окопу пишеш». В принципі це вичерпний перелік його лексики.
Hotab написав:Вадік просто пропив мізки і якщо бачить щось , що не як у нього, верещить «ви теоретик?». Коли пʼяний в хлам, питає « з якого окопу пишеш». В принципі це вичерпний перелік його лексики.
спокойнее "доктор" , у меня есть приложение , но это карта Райфбанка (надо открыть , положить деньги заранее..) а я заправляюсь за нал и нету тех скидок. базовый 1 грн.
Востаннє редагувалось Vadim_ в Вів 03 бер, 2026 19:40, всього редагувалось 1 раз.
Hotab написав:Вадік просто пропив мізки і якщо бачить щось , що не як у нього, верещить «ви теоретик?». Коли пʼяний в хлам, питає « з якого окопу пишеш». В принципі це вичерпний перелік його лексики.
спокойнее "доктор" , у меня есть приложение , но это карта Райфбанка (надо открыть , положить деньги заранее..) а я заправляюсь за нал и нету тех скидок
Ну так якщо «нєт карти», «нєт розуму», ще чогось «нєт», «єсть только кеш» , навіщо ти бігаєш дурачком за людьми в різних темах і ставиш однакові при*** питання «ти теоретик» ? Ти платиш кешем , виходить теоретик ти? Чи як?
спокойнее "доктор" , у меня есть приложение , но это карта Райфбанка (надо открыть , положить деньги заранее..) а я заправляюсь за нал и нету тех скидок
це ж треба бути таким йолопом... а без райфа в мене 5 грн, а не вісім, а на кло 3 грн, і на всіх інших також щось є. і навіщо зараз тягати нал для розрахунків в магазинах, подобаються брудні купюри та залізо на здачу? чи хвороба каже що так тебе не відслідкують?
це ж треба бути таким йолопом... а без райфа в мене 5 грн, а не вісім, а на кло 3 грн, і на всіх інших також щось є. і навіщо зараз тягати нал для розрахунків в магазинах, подобаються брудні купюри та залізо на здачу? чи хвороба каже що так тебе не відслідкують?
ОККО специфический "магазин" , почему только Райф? Мне зарплата приходит на карту другого банка 5 грн. в приложении нету, може у тебя "особые радужные" заслуги
Slon_Nosov написав:на ОККО та інших може бути дисконт 3-8 грн на літрі, нема куди панікувати, гривня знецінилась на стільки що +-10 грн вже всім пофіг...
приблизно як з долларом на табло в обмінці та по сайту після дзвінка...
вы теоретик или пассажир троллейбуса? Нету на ОККО таких скидок уже наверное пару месяцев
завжди дивували люди які не вірять в можливості інших... тепер напиши що ти обісрався!