Авто в Україні

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Питання щодо митниці, експлуатації авто, акцизів, штрафів, податків, законодавства тощо. Нові технології та розробки майбутнього
  #<1 ... 678910 ... 20>
Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2024 20:53

Напад росії і білорусі на Україну

pesikot написав:Дуже цікава дискусія про єлектромобілі ... в темі про війну ...

Форумчани, а чи давно ви сиділи без єлектрики ? ...
Чи пам"ять як у золотих рибок ? ...

Я вже не кажу, якщо взагалі не буде єлектрики

Коли у тебе ДВЗ, то якось-навпіл-поперек, але зможешь заправити
А коли у тебе єлектромобіль, то ти ... дивишься на цю технологічну нерухомість :)

Теслу з генератором та каністрою ніколи не бачили разом)? Уявіть
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2024 20:57

sens написав:

А коли у тебе єлектромобіль, то ти ... дивишься на цю технологічну нерухомість :)

Бачив і що ?

Якщо ви не можете бути читачем, то краще не пишіть - це не ваше
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1255 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2024 21:10

Re: Напад росії і білорусі на Україну

pesikot написав:электричества нет и на базе нет, а топливо можно было достать хоть в какой-то способ

Та вы гляньте статистику по завозимым биткам: одни Теслы) Войны давно уже на большей части страны нет)

Война осталась где-то возле Купянска, Констинтиновки, Курахово и т.д.

Люди еду на кострах готовят, а чуть дальше берут машину на электро, чтоб экономить.

О чём это говорит? О том, что люди живут в параллельном мире и нифига не боятся каких-либо негативных последствий для себя.
Andrey2512

Подякував: 79 раз.
Подякували: 85 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2024 21:21

Vadim_ написав:
  budivelnik написав:Я не знаю як-кому, але навіть для мене економія 15000 грн/місяць без втрати комфорту - це суттєво.

А шо входить в ТО для Эавто і який термін /км?

заміна фільтру салона :mrgreen:

якщо без жартів-гра не вартує свічок, поясню чому?
електроавто в нормальній комплектації коштує не дешево(не консервна банка без abs/esp типу (Nissan Leaf 2016-17),
а типу Audi Q4 e-tron/Tesla Model S/Hyundai Ioniq 5)-ціна на 2-3 річне авто 35к+ дол

ціна 1 квт швидкої зарядки на трасі/в місті

[quote]Сетевые ЗУ, как правило, требуют предоплаты. В каждой компании собственные тарифы, например:
Сеть «ТОКА» - Цены на зарядку варьируются от 9.99 до 12.99 грн/Тока в зависимости от выбранного типа порта и скорости зарядки;
Autoenterprise - тарифы: 10 кВт - 1 грн/мин, CHAdeMO (быстрая зарядка) 20 кВт — 3 грн/мин, CHAdeMO 40 кВт — 5 грн/мин, около 1000 ЗУ по всей Украине;
Окко – от 10.99 до 14.99 грн./КВт в зависимости от порта и мощности зарядной станции.
WOG - от 11 до 14 грн, в зависимости от порта.

умовно середня ціна 12грн, зарядка 50квт -600грн (цього вистачить умовно на 200-220км), тобто 300грн на 100км, за 300грн -6л бензина, якщо авто з двигуном до 1,8л, то по трасі також буде 6л
електроавто і бензинавто такого самого виробника -різниця в ціні була 10-12к дол, сьогодні десь 8к дол...я не бачу сенсу купувати сьогодні електроавто (коли тарифи на електріку піднімуть до 10грн за кВТ, то це взагалі буде весело, а це наше майбутьне (десь року 2026 точно)

якщо бензин буде по 80+грн літр (в мене приватний будинок і зарядка якби на шару, бо маю СЕС) то можна буде задуматись
prodigy

Подякував: 3303 раз.
Подякували: 3335 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2024 21:31

pesikot написав:
  sens написав:

Бачив і що ?

А тепер уявіть авто , яке без палива іздить від акумулятора? Отожбо . Найкращий транспорт для міста це таксі
sens

Профіль

3
Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2024 21:44

Авто

prodigy написав:
  Vadim_ написав:
  budivelnik написав:Я не знаю як-кому, але навіть для мене економія 15000 грн/місяць без втрати комфорту - це суттєво.

А шо входить в ТО для Эавто і який термін /км?

заміна фільтру салона :mrgreen:

якщо без жартів-гра не вартує свічок, поясню чому?
електроавто в нормальній комплектації коштує не дешево(не консервна банка без abs/esp типу (Nissan Leaf 2016-17),
а типу Audi Q4 e-tron/Tesla Model S/Hyundai Ioniq 5)-ціна на 2-3 річне авто 35к+ дол

ціна 1 квт швидкої зарядки на трасі/в місті

Сетевые ЗУ, как правило, требуют предоплаты. В каждой компании собственные тарифы, например:
Сеть «ТОКА» - Цены на зарядку варьируются от 9.99 до 12.99 грн/Тока в зависимости от выбранного типа порта и скорости зарядки;
Autoenterprise - тарифы: 10 кВт - 1 грн/мин, CHAdeMO (быстрая зарядка) 20 кВт — 3 грн/мин, CHAdeMO 40 кВт — 5 грн/мин, около 1000 ЗУ по всей Украине;
Окко – от 10.99 до 14.99 грн./КВт в зависимости от порта и мощности зарядной станции.
WOG - от 11 до 14 грн, в зависимости от порта.

умовно середня ціна 12грн, зарядка 50квт -600грн (цього вистачить умовно на 200-220км), тобто 300грн на 100км, за 300грн -6л бензина, якщо авто з двигуном до 1,8л, то по трасі також буде 6л
електроавто і бензинавто такого самого виробника -різниця в ціні була 10-12к дол, сьогодні десь 8к дол...я не бачу сенсу купувати сьогодні електроавто (коли тарифи на електріку піднімуть до 10грн за кВТ, то це взагалі буде весело, а це наше майбутьне (десь року 2026 точно)

якщо бензин буде по 80+грн літр (в мене приватний будинок і зарядка якби на шару, бо маю СЕС) то можна буде задуматись

Які ціни від укртелеком з UTrecharge
sens

Профіль

3
Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2024 21:46

sens написав:
  pesikot написав:
  sens написав:Теслу з генератором та каністрою ніколи не бачили разом)? Уявіть

Бачив і що ?

А тепер уявіть авто , яке без палива іздить від акумулятора? Отожбо . Найкращий транспорт для міста це таксі

бачу, що ти дописувач, а не читач

Пишешь щось, взагалі, не читаючи на що ти пишешь

Гуманітаріям можно простити нерозуміння технічних моментів, але гуманітаріям не можно простити тупість

Не пиши про те, в чому ти не маєшь ніякого поняття зеленого
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1255 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2024 21:57

pesikot написав:
  sens написав:Теслу з генератором та каністрою ніколи не бачили разом)? Уявіть

Бачив і що ?

А тепер уявіть авто , яке без палива іздить від акумулятора? Отожбо . Найкращий транспорт для міста це таксі[/quote]
бачу, що ти дописувач, а не читач

Пишешь щось, взагалі, не читаючи на що ти пишешь

Гуманітаріям можно простити нерозуміння технічних моментів, але гуманітаріям не можно простити тупість

Не пиши про те, в чому ти не маєшь ніякого поняття зеленого[/quote]
Яку ідею Ви підтримуєте, окрім намагання вести в оману і намагатись показати сильну сторону,читаємо образи,не зрозуміло саме до чого. Якщо ви в чомусь обвиняєте, треба окрім припущення надавати хоча б щось,як доказову базу. В місті краще таксі,що в цьому випадку вас не влаштовує? По-друге, електрокар можна заряджати з генератора - це теж неможливо?? По-третє, авто на бензин/газ без паливо не поїде,це теж піддаєте сумніву??? Вичерпний випадок.
sens

Профіль

3
Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2024 23:51

Авто

Vadim_ написав:
  budivelnik написав:
  pesikot написав:Дуже цікава дискусія про єлектромобілі ... в темі про війну ..

А може глянете з другого боку.
Електроенергія у нас надлишкова ( навіть зараз віддаємо на Захід)
А кожних 100 км на електроавто це мінус 10 літрів бензину які вже ніколи не будуть продані на світовому ринку....
В мене таксопарк з 9 електричок , кожна знімає з світового ринку 500 літрів бензину/місяць.
Таким чином прямі збитки для москалів з цього автопарку мінімум 50 тонн палива в рік...
В Україні 2 млн авто...далі рахувати?
Цікаво а москалі продають ЄЄ з не вуглеводів і який у них цей відсоток?
1 Москалі електроенергію не продають
2 Ми в них електроенергію не купуємо
3 У нас 50% електроенергії генерується атомними станціями
Гідро - 5% , сонячні -5%, вітрові -2% , біо - 1%
Тес і Тец - 27+9=36%
При цьому тільки третина теплових працює на газу...
Таким чином в українській електрогенерації , частка москальського газу становить менше 10% вартості.
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2024 23:57

pesikot написав:
  budivelnik написав:
  pesikot написав:Дуже цікава дискусія про єлектромобілі ... в темі про війну ..

А може глянете з другого боку.
Електроенергія у нас надлишкова ( навіть зараз віддаємо на Захід)
А кожних 100 км на електроавто це мінус 10 літрів бензину які вже ніколи не будуть продані на світовому ринку....
В мене таксопарк з 9 електричок , кожна знімає з світового ринку 500 літрів бензину/місяць.
Таким чином прямі збитки для москалів з цього автопарку мінімум 50 тонн палива в рік...
В Україні 2 млн авто...далі рахувати?
У нас тут тема про війну, а ви про взагалі

В тему війни.
Єлектрику не накопишь, паливо можно накопити
Чудово ... а якщо не буде єлектрики, куди ви подінете увесь той парк єлектричок ?
Будете з генераторів заряджати ?

В тему взагалі
Проблема зарядити єлектричку - велика проблема, як по місцю, так і по часу
Єлектрики може і є надлишок, але її тре доставити до місця зарядки

Ваш кейс, мені цікаво, а де заряджаються оці ваші 9 єлектричок ?

Взагалі, якщо вдома не має три фази, хоча б на 16 КВт, то єлектричка - це тягарь
1 Електротаксі-це комерція, яка не має права заряжатись від побутової(дотаційної мережі) , тому заряжається в мене на моїй власній швидкій зарядці в 30 квт, енергію купую по 7,5 грн квт*год
2 Проект ще не закінчився, зараз акамулюю кошти для створення СЕС , єдина проблема, що фотопанелі які можуть згенерувати необхідну мені кількість по площі займуть 600-1000 м2, і якщо врахувати що ця ділянка повинна розміщатись десь в межах міста-то це якраз найбільша фінансова проблема( вартість такої ділянки у Львові починається від 2 млн грн , в той час коли вартість станції в межах 1 млн грн)

ПС
В моїх дописах так і не побачили головного.
Треба СВОЮ діяльність підлаштовувати таким чином , щоб була максимальна користь для своїх і максимальні збитки для ворога
Користь для своїх це податки/донати ( за які наша ЗСУ воює)
Шкода для ворога - це мінус 50 тон ринку пального кожного року...
Найсмішніше те що цих мінус 50 тонн пального - це більше по грошам ніж мої податки і донати разом взяті за той самий рік.
Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 06 бер, 2024 00:17, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 678910 ... 20>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему