Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
root написав:Зацікавила картка Brown, здзвонився з банком, консультант попався слабенький, судячи з усього інфу мені перечитував з сайта в онлайн режимі ))
Хто дурить? Чи то нарахування срібних балів так замаскували?
Перелік банків, картки яких можуть накопичувати срібні бали (якщо таку функцію для картки визначить банк-емітент): АТ «А-БАНК», ПуАТ «КБ «Акордбанк», АТ «АСВІО БАНК», АТ «БАНК АЛЬЯНС», ПАТ «БАНК ВОСТОК», АТ «Банк Форвард», АТ «Ідея Банк»
Чому не уважно, уважно, під преміальними я по замовчуванню мав на увазі нові, ті що зараз золоті. Раніше(ті що срібні зараз) в програмі Більше всі картки мастеркард приймали участь, без вибірки. Не тягне це на заявлену преміальність ))
Все время забываю, освежите память, пожалуйста: чтобы не сгорел кешбэк, надо "наколядовать" 25 грн грязными или чистыми? В этом месяце, так вышло, карта практически лежала на полке, но дарить банку не хочется...
Вопрос ко всем "идейным" старожилам. У меня сегодня одна покупка провелась (сегодняшним числом). Если я сегодня пополню кредитку (закрою задолженность в ноль) - не выйдет ли, что пополнение будет считаться раньше (хотя уже вижу проводку по трате), и трата пройдет "за свои"? Интересно, как у кого из собственного опыта было.
Искатель написав:Если я сегодня пополню кредитку (закрою задолженность в ноль) - не выйдет ли, что пополнение будет считаться раньше (хотя уже вижу проводку по трате), и трата пройдет "за свои"?
Щоб напевно, то ще і завтра можна погаситись без наслідків. Я тільки що сепив на КБВ, то майже відразу і провели і зарахували. Але вже пару раз пролітав, коли погашення відбувалось швидше ніж списання, а я не вивчав виписку. Цей місяць КБВ відпочивало, бо форвард дав ідентичні категорії під вищий %. Та і надалі не знаю, чи буду користуватись КБВ.
Искатель написав:Если я сегодня пополню кредитку (закрою задолженность в ноль) - не выйдет ли, что пополнение будет считаться раньше (хотя уже вижу проводку по трате), и трата пройдет "за свои"?
Щоб напевно, то ще і завтра можна погаситись без наслідків. Я тільки що сепив на КБВ, то майже відразу і провели і зарахували. Але вже пару раз пролітав, коли погашення відбувалось швидше ніж списання, а я не вивчав виписку. Цей місяць КБВ відпочивало, бо форвард дав ідентичні категорії під вищий %. Та і надалі не знаю, чи буду користуватись КБВ.
Был случай, когда оставил на последний день - и буквально в 9-10 утра уже Идея сняла 25 грн за КБО. После этого как-то не хочется оставлять на самый последний день...
Искатель написав:Был случай, когда оставил на последний день - и буквально в 9-10 утра уже Идея сняла 25 грн за КБО. После этого как-то не хочется оставлять на самый последний день...
Раз таке пам'ятаю, але потім якби всім все повертали, дехто звертався, декому автоматично.