Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
root написав:Зацікавила картка Brown, здзвонився з банком, консультант попався слабенький, судячи з усього інфу мені перечитував з сайта в онлайн режимі ))
Точну відповідь так і не отримав.
А ось тут Ідея відсутня для переміальних винагород від банків.
Хто дурить? Чи то нарахування срібних балів так замаскували?
Перелік банків, картки яких можуть накопичувати срібні бали (якщо таку функцію для картки визначить банк-емітент): АТ «А-БАНК», ПуАТ «КБ «Акордбанк», АТ «АСВІО БАНК», АТ «БАНК АЛЬЯНС», ПАТ «БАНК ВОСТОК», АТ «Банк Форвард», АТ «Ідея Банк»
Чому не уважно, уважно, під преміальними я по замовчуванню мав на увазі нові, ті що зараз золоті. Раніше(ті що срібні зараз) в програмі Більше всі картки мастеркард приймали участь, без вибірки. Не тягне це на заявлену преміальність ))
Все время забываю, освежите память, пожалуйста: чтобы не сгорел кешбэк, надо "наколядовать" 25 грн грязными или чистыми? В этом месяце, так вышло, карта практически лежала на полке, но дарить банку не хочется...
Вопрос ко всем "идейным" старожилам. У меня сегодня одна покупка провелась (сегодняшним числом). Если я сегодня пополню кредитку (закрою задолженность в ноль) - не выйдет ли, что пополнение будет считаться раньше (хотя уже вижу проводку по трате), и трата пройдет "за свои"? Интересно, как у кого из собственного опыта было.
Искатель написав:Если я сегодня пополню кредитку (закрою задолженность в ноль) - не выйдет ли, что пополнение будет считаться раньше (хотя уже вижу проводку по трате), и трата пройдет "за свои"?
Щоб напевно, то ще і завтра можна погаситись без наслідків. Я тільки що сепив на КБВ, то майже відразу і провели і зарахували. Але вже пару раз пролітав, коли погашення відбувалось швидше ніж списання, а я не вивчав виписку. Цей місяць КБВ відпочивало, бо форвард дав ідентичні категорії під вищий %. Та і надалі не знаю, чи буду користуватись КБВ.
Искатель написав:Если я сегодня пополню кредитку (закрою задолженность в ноль) - не выйдет ли, что пополнение будет считаться раньше (хотя уже вижу проводку по трате), и трата пройдет "за свои"?
Щоб напевно, то ще і завтра можна погаситись без наслідків. Я тільки що сепив на КБВ, то майже відразу і провели і зарахували. Але вже пару раз пролітав, коли погашення відбувалось швидше ніж списання, а я не вивчав виписку. Цей місяць КБВ відпочивало, бо форвард дав ідентичні категорії під вищий %. Та і надалі не знаю, чи буду користуватись КБВ.
Был случай, когда оставил на последний день - и буквально в 9-10 утра уже Идея сняла 25 грн за КБО. После этого как-то не хочется оставлять на самый последний день...
Искатель написав:Был случай, когда оставил на последний день - и буквально в 9-10 утра уже Идея сняла 25 грн за КБО. После этого как-то не хочется оставлять на самый последний день...
Раз таке пам'ятаю, але потім якби всім все повертали, дехто звертався, декому автоматично.