Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
AlexSV написав:По всем операциям, проведенным в прошлый четверг - пятницу, начислили кэш-бек 2%: АЗС, интернет-магазин (покупка товара в офисе интернет-магазина, расчет карточкой). Кэш-бек за день получился более 100 грн, значит подтверждается, что кэш-бек 100 грн - это ограничение по 1 трансакции, а их может быть несколько в день
AlexSV написав:По всем операциям, проведенным в прошлый четверг - пятницу, начислили кэш-бек 2%: АЗС, интернет-магазин (покупка товара в офисе интернет-магазина, расчет карточкой). Кэш-бек за день получился более 100 грн, значит подтверждается, что кэш-бек 100 грн - это ограничение по 1 трансакции, а их может быть несколько в день
Неплохо бы озвучить какой карточный пакет у вас..
Сколько можно ОЗВУЧИВАТЬ?! ------------------------------ Форум желательно читать.
Sergiys2009 написав:Сколько можно ОЗВУЧИВАТЬ?! ------------------------------ Форум желательно читать.
Желательно не умничать, а просто ответить на вопрос. Если нет - можно пройти мимо. Я пролистал несколько страниц назад - не нашел, а читать все 330 страниц слишком долго.
Пробую ИБ. С Дельты - ОК№1 или БРС - сберсчёт можно сразу пополнить Вильни кошти или сначала надо на текущий? Через какое время появятся, зависимость от времени (оперчас)? Спасибо
valya написав:Пробую ИБ. С Дельты - ОК№1 или БРС - сберсчёт можно сразу пополнить Вильни кошти или сначала надо на текущий? Через какое время появятся, зависимость от времени (оперчас)? Спасибо
Можна зразу на Вільні. Поява на рахунку залежить від "погоди". Але так за півдня завжди заходила гривня.
Пакет "Без кордонів".Что такое "Консьєрж-сервіс"?И что такое-"СМС-інформування щодо успішного логування до системи "Інтернет-банкінг" та зміни паролю 7,99 грн (вкл. ПДВ) Списується з рахунку щомісячно в останній робочий день місяця"? Почему щомісячно? Сколько вообще стоит этот пакет без наворотов?Я так понял 15 гр в месяц,или ещё что-то есть?Заранее спасибо ответившим
Бронювання, продаж та доставка авіа та залізничних квитків; Замовлення та бронювання готелів по всьому світі; Замовлення трансферу, оренда автомобіля; Пошук медичних препаратів; Бронювання квитків у кінотеатри, нічні клуби, концерти, театри, спортивні заходи; Інформаційна бізнес-довідка; Виклик евакуатора або служби технічної допомоги; Будь-яка інформація довідкового характеру.
конкретніше скажуть в Ідеї що вони роблять
kopi написав:И что такое-"СМС-інформування щодо успішного логування до системи "Інтернет-банкінг" та зміни паролю 7,99 грн (вкл. ПДВ)
мона включити в нетбанкінгу - буде смс бігти коли зайдете в банкінг. необов'язкове
kopi написав:Сколько вообще стоит этот пакет без наворотов?
так нізя, на то й пакет;) мона взяти лише інший дешевший
kopi написав:Я так понял 15 гр в месяц,или ещё что-то есть?
chipmunk Шановний chipmunk!Дуже дякую за повну й розгорнуту відповідь!Під "наворотами",я мав на увазі всілякі приховані небезкоштовні послугі.Які наприклад полюбляють підсунути в Приваті необізнаним клієнтам.Тому й шукаю підводні камені в Ідеї:-)Ще раз дуже Вам дякую!;-)