Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Люди, в когось в Без Кордонів зняло 15 грн. 2 рази сьогодні ? В мене зняло 2 рази. Сума у валюті рахунку 15,00 UAH Опис IDEA BANKAUTHQUERY UAH STR KIEV
Stringer Подтверждаю, уже было написано мною. Только не счёт, а ИНН. Заявка в банк пока результатов не дала, говорят, что будут менять программное обеспечение.
DENVER_S у меня по счету также 2 проводки: 30.08.2013 30.08.2013 Погашення комісії по рах... -15,00 UAH 30.08.2013 30.08.2013 Погашення простроч. комі... -15,00 UAH Интересно когда я уже успел еще и просрочки отхватить? у кого как? Явная кривизна идеи. надо идти в отделение и напрягать откат руками одной комиссии.
AlexJ я так понимаю речь идет на лимиты по внешним платежам (переводы по межбанку), а не по расчетам картой - а такой опции нет - она в правилах пользования
DarkBobo Можно увеличить лимит на операции в ИБ более чем стандартные 30к в сутки?
Точно можна зменшити (тобто змінити ) Я на відділенні писав заяву. Перед тим звичайно десять разів бігав то на відд. то колл центр довбав і одні на одних вказували. Процес пішов коли прямо при них позвонив зі свого мобільного в колл центр (включив при цьому динамік в телефоні так щоб вони чули розмову - як до них посилають). Далі операціоністка взяла трубочку і пів години вони там виясняли як це зробити. Але в кінці дня в мому інтернет банку цифри обмежень по РАХУНКУ (не по карточці) ЗМІНИЛИСЬ на ті які я написав в заяві. Вуаля