Українців хочуть зобов'язати перевести на контракт телефонні номери, прив'язані до банківських карток, щоб зробити їх іменними.
Дивися повний текст Українців зобов'яжуть прив'язати SIM-картки до паспортів.
|
|
![]() Українців зобов'яжуть прив'язати SIM-картки до паспортів Пропонуємо до обговорення:
Дивися повний текст Українців зобов'яжуть прив'язати SIM-картки до паспортів. ![]() Против, да даже не знаю, кто будет за. Сейчас ничего не мешает перейти на контракт кто этого хочет, а обязаловка никому не нужна. Не будет тех кто за среди обычных людей, уверен, а вот с помощью "проводит социологическое исследование о восприятии этой нормы" хотят нарисовать необходимый для депутатов и силовиков результат.
![]() Re: Українців зобов'яжуть прив'язати SIM-картки до паспортів то може не треба робити прив'язку до телефонного номера?
Хочеш кредит - підійди до банку з паспортом. Хочеш погратись в Дію - йди до банку чи до пошти для верифікації. З якого переляку все прив'язали тільки до одного номера? або ж робити ще один додатковий номер, і для перевірки важливих дій отримувати код з обох номерів. ![]() Це потрібно було робити вже давно. В усіх нормальних країнах це вже зроблено.
Надто багато даних прив'язано сьогодні до телефона.
![]() дискусія ни о чем, свій фінансовий телефон я вже рік назад прив'язав до паспорту, але в мене є ще один номер іншого оператора, який є вільний і якого мені не шкода в разі чого - по ньому реєструюся на різних сайтах, в інтернет магазинах і т.д. Незрозуміла об'язаловка - хто хоче той робить і зараз, а чому це робити обов'язково я не розумію...
![]() Потерялся в логическом выводе. Что значит "в разі чого"? Регистрация на разных сайтах чем-то угрожает номеру? Есть, конечно, пугалка, что заспамят, но я уже много лет всё регаю на один номер и до сих пор спам от самого КС больше, чем от всех остальных вместе взятых. Из оставшегося основной объём - это, как раз, из банков. ![]() Re: Українців зобов'яжуть прив'язати SIM-картки до паспортів Шо, апять?
![]() ![]() Это система контроля граждан будет принята, хочет этого население или нет.
Слежка за гражданами конечно станет легче, но и сейчас вычислить номера и прослушать их не проблема. Я думаю привязка к паспорту нужна, чтобы в суде сухо и комфортно можно было доказывать применение проскрипций к неугодным гражданам.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|