|
ПриватБанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Вів 23 сер, 2022 10:20
Ferlakur написав:Замінити вибрану картку...
Для цього треба мати з собою стару картку того пенса
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 510 раз.
- Подякували: 1319 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
Додано: Вів 23 сер, 2022 10:52
Amethyst написав: Ferlakur написав:Замінити вибрану картку...
Нічого не треба мати. Просто кажеш, дайте пластик кдв.
-
Ferlakur
-
-
- Подякував: 323 раз.
- Подякували: 321 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 23 сер, 2022 10:57
Ferlakur написав: Amethyst написав: Ferlakur написав:Замінити вибрану картку...
Нічого не треба мати. Просто кажеш, дайте пластик кдв.
То вам дівчина безвідповідальна попалася, а моя запросила до столика, витребувала паЧпорт (тіпа з собою у мене карток не було) і лекцію з планшета пробубніла 
-
Amethyst
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
Додано: Вів 23 сер, 2022 10:59
Amethyst написав:То вам дівчина безвідповідальна попалася, а моя запросила до столика, витребувала паЧпорт і лекцію з планшета пробубніла 
Робив тричі в різних відділеннях, ніхто такого не робив.
-
Ferlakur
-
-
- Подякував: 323 раз.
- Подякували: 321 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 23 сер, 2022 15:39
Amethyst написав:То вам дівчина безвідповідальна попалася, а моя запросила до столика, витребувала паЧпорт (тіпа з собою у мене карток не було) і лекцію з планшета пробубніла 
То вам дівчина дуже прискіплива попалася, у мене дома завжди є запас карток і кдв і уні на такі випадки (мій манагєр видає стільки скільки мені треба  )
-
Кассандра
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 234 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 23 сер, 2022 16:02
Кассандра написав: Amethyst написав:То вам дівчина безвідповідальна попалася, а моя запросила до столика, витребувала паЧпорт (тіпа з собою у мене карток не було) і лекцію з планшета пробубніла 
То вам дівчина дуже прискіплива попалася, у мене дома завжди є запас карток і кдв і уні на такі випадки (мій манагєр видає стільки скільки мені треба  )
дроповод ?  сколько интересно нужно карт более менее обычному пользователю и раз в какое время... 
-
Alex2007
-
1
-
- Подякував: 1757 раз.
- Подякували: 1626 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Вів 23 сер, 2022 16:09
Кассандра написав: Amethyst написав:То вам дівчина безвідповідальна попалася, а моя запросила до столика, витребувала паЧпорт (тіпа з собою у мене карток не було) і лекцію з планшета пробубніла 
Ото інша справа коли свій менагер. А коли з вулиці забіг, і у дівчини очі круглі чи від твого нахабства чи від своєї необізнаннннності, то йойй. Але я зрозумів, що треба щєтельнєй і ласковіше 
-
Amethyst
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
-
Кассандра
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 234 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 23 сер, 2022 18:42
Теж колись, до пандемії, заходив і брав пластик для самостійного перевипуску. А вже минулого року ніт, сідай за столик. І в підтримку звонили, і казали що можна давати пластик просто так. Але керівник відділення (той самий вже декілька років) казав, що вже щось змінилося. Сам не знає що і підтримка один каже так, інший навпаки. Я вимагав якесь документальне підтвердження щодо зміни в умовах обслуговування. Змін немає. Але пластик просто так не дають. Обійшов ще два відділення і сів за столик... І ще помітив, що пластик діставали зі стопки, перетягутої звичайною резинкою. Раніше хоч в паперових конвертиках було. Питання щодо безпеки реквізитів таких карток - вони ж пройшли багато рук, переписати/сфоткати номер, термін дії та свв багато хто міг. Здається майже у всіх моїх інших банках конверт з карткою був запечатаний.
-
alibob
-
-
- Подякував: 169 раз.
- Подякували: 79 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 23 сер, 2022 19:33
Пропала возможность открыть Приват-вклад.Лазейки закрываются!
-
lubarec
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 40 раз.
-
-
Профіль
-
-
|