Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
sens написав:Не зміг сьогодні забрати заздалегідь замовлені кошти в дол США з депозиту Приватбанку. Касир запропонувала лише потерті купюри 1996 року. Чому банк видає депозити в доларах лише купюрами зразка 1996 року в в неналежному стані для мене не зрозуміло... З тг каналу банка
Така ж ситуація: сьогодні з замовленої суми забрав менше половини, хотіли видати купюрами 1996 року, я кажу давайте хоча б 2006. Нема, тільки 1996 в касі. Раніше там видавали тільки новими зі запахом свіжої фарби
Востаннє редагувалось NatiK в П'ят 30 чер, 2023 22:17, всього редагувалось 1 раз.
sens написав:Не зміг сьогодні забрати заздалегідь замовлені кошти в дол США з депозиту Приватбанку. Касир запропонувала лише потерті купюри 1996 року. Чому банк видає депозити в доларах лише купюрами зразка 1996 року в в неналежному стані для мене не зрозуміло... З тг каналу банка
Така ж ситуація: сьогодні з замовленої суми забрав менше половини, хотіли видати купюрами 1996 року, я кажу давайте хоча б 2006. Нема, тільки 1996 в касі
готівку замовлену тепер на касі можна буде обирати яку ви готові знову забрати до власних заощаджень
Така ж ситуація: сьогодні з замовленої суми забрав менше половини, хотіли видати купюрами 1996 року, я кажу давайте хоча б 2006. Нема, тільки 1996 в касі. Раніше там видавали тільки новими зі запахом свіжої фарби
Аналогично. Я отказалась от заказанной суммы, т.к. предлагали выдать купюрами 1996 г. ещё и с пятнами какими-то. Совсем обалдели.
У Прихвата є Телеграм, тим більше, з відкритими коментарями?
ні,срач тільки тут, мабуть
Тут лише ІПСОшники зі своїми вкидами.[/quote] Шановний ви переплутали форум з тг каналом про новини . Я описав проблематику,на форумі її підтвердили,ваша думка важлива , тільки по суті питання.
Востаннє редагувалось sens в Суб 01 лип, 2023 07:49, всього редагувалось 1 раз.
lara_08 написав:Аналогично. Я отказалась от заказанной суммы, т.к. предлагали выдать купюрами 1996 г. ещё и с пятнами какими-то. Совсем обалдели.
А как же так всеми желанный указ НБУ, что всё это законные платёжные средства? Банку такой отказ точно только в радость.
на мою думку це роблять з метою,додам що немає поки що ініціативи відмічати з якої причини клієнт відмовився від замовлення,так само і банк не коментує свої дії по рахункам клієнта або щодо встановлення лімітів
Аналогично. Я отказалась от заказанной суммы, т.к. предлагали выдать купюрами 1996 г. ещё и с пятнами какими-то. Совсем обалдели.
особисто мені збирати на депозит по 37,5 і отримувати такі платіжні інструменти не підходить,побачимо через два місяці які будуть музейні експонати,бо Приват замовлення приймає та видає виключно х100 і ніякої решти